- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.841
Oooo pro olmuşsun pamuğum hadi hayırlı uğurlu olsunYa sen nerelerdesin Ceylancım gözümüz yollarda kaldı!Sen gelene kadar ben pro bile oldum!
Evdeyim ya kuzum bundan sonra olmaz buralardayımSen gideli neleeer neler oldu
Hoşgeldin bundan sonra internet sıkıntısı olmaz katılım devam herhalde canım ?
Maşallah sana pumuğum 1 hafta çok uzun geldi bana da sizsiz çok sıkıldım valla sizinle çene yapmayı özledimYa sen nerelerdesin Ceylancım gözümüz yollarda kaldı!Sen gelene kadar ben pro bile oldum!
Sağol tatlım yeni yeni insanlar tanımak ne güzelHoş bulduk. Siz de hoşgeldiniz. ☺
Aa evet sen menü spor sayfasına değil de buraya yazmıştın kusura bakma unuttumBe
Ben dün menümü paylasmistim
Iç guveysinden halliceHuhuuuu günaydınlar güzel mi tartılar
Olsun artı ve sabit olmaktan iyidir süpersinIç guveysinden hallice
Yanı benim için iyi ama notadan kurtulmaya yetmez gibiOlsun artı ve sabit olmaktan iyidir süpersin
Tüm takım el atarsa hallederiz inşallah bakalımYanı benim için iyi ama notadan kurtulmaya yetmez gibi
Tmm canımYine yapiyoz da zor yapıyoruz 2 saat olmak üzere yürüyorum hala son 15 dk daha sonrası gelmez artık benden
Sağol canım tebrikler
Aynen diğer arkadaşlar açığı kapatır inşallah ben güzel bir eksi gördüm tabi bana göre güzelTüm takım el atarsa hallederiz inşallah bakalım
Herkes gördü değil mi bu sözüEvdeyim ya kuzum bundan sonra olmaz buralardayım
Ben de güzel bi artı gördümAynen diğer arkadaşlar açığı kapatır inşallah ben güzel bir eksi gördüm tabi bana göre güzel
Pazara gittim geldim biraz dinleneyim tekrar gitcem tartılcam ayaklarım ateş atıyor belki şişmiştir
Bende en son kendime poşet sardım daha çok ter atayim diye sabah sabah bir gören olsa kafayı yemiş bu derAynen diğer arkadaşlar açığı kapatır inşallah ben güzel bir eksi gördüm tabi bana göre güzel
Pazara gittim geldim biraz dinleneyim tekrar gitcem tartılcam ayaklarım ateş atıyor belki şişmiştir
O zaman mezuniyet diplomasını geri verBen de güzel bi artı gördüm
Hoş bulduk canım.. Sen de tekrar gelirsin aramıza..Günaydın herkese
0zlem @fancynancy hoşgeldiniiiizz. Ben çıktım siz geldiniz. Takımın eski müdavimleri. Nerelerdeydiniz siz özledik yahu
Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniiiizz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?