- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.861
Ayyy inanmıyorumBende en son kendime poşet sardım daha çok ter atayim diye sabah sabah bir gören olsa kafayı yemiş bu der
AY ne güzel foto olmuş sakla bunları motivasyon benimde baskül albümüm var
Hoşbuldummm kardelenciğimmmm. Nasılsın? Niye ayrıldınnn, inşallah mezun olmuşsundur.Günaydın herkese
0zlem fancynancy hoşgeldiniiiizz. Ben çıktım siz geldiniz. Takımın eski müdavimleri. Nerelerdeydiniz siz özledik yahu
Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniiiizz.
Saklıyorum canım geçmişte de bir ara başka takımdaydım o zaman 67 kiloya kadar inmiştim.O foto bile var.AY ne güzel foto olmuş sakla bunları motivasyon benimde baskül albümüm var
Tebriklerr canım ✌
Günaydın tatlım. Buraya gelip bir adım attıysan bu kiloları son görüşün olacak inşallah..Kızlar günaydın.Cherry Mom kilom 87,6. Çarşamba söylemek istemememin sebebi 89,2 olmamdı. Dediğim sebeplerden ötürüüüü tabii.
ölçülerimi de yazayım.Mehfam inşallah doğru etiketlemişimdir.
Göğüs 108
Bel 109
Göbek 113
Kalça 115
Alt bacak 41
Üst bacak 61
Kol pazu 36
Yok kuzum nerdeee. İzne ayrıldım döncem birkaç haftaya inşallah.Hoşbuldummm kardelenciğimmmm. Nasılsın? Niye ayrıldınnn, inşallah mezun olmuşsundur.
Hesaplarken ilk kilo etaba başladığımız kilo mu oluyor canım. Yani şuanki kilomu gruba geldiğim kilodan mı çıkarıyorum%0.55 çok iyi değil ama hiç sporsuz bi haftaya göre idare eder sanırım
Ben de baya çömez sayılırım ama etabın başındaki kilo diye anladım ben. Ona göre hesapladım bir de. :)Hesaplarken ilk kilo etaba başladığımız kilo mu oluyor canım. Yani şuanki kilomu gruba geldiğim kilodan mı çıkarıyorum
Ben de baya çömez sayılırım ama etabın başındaki kilo diye anladım ben. Ona göre hesapladım bir de. :)
Etap başı derken ben geçen hafta 64.2 mi neydim. Gruba geldiğimde de 64.8 dim. Gruba geldiğimdeki kilodan mı çıkarıyorum yoksa 64.2den yani geçen hafta cuma tartısındaki kilodan mı çıkarıyorum canımEceZ kızlar bi haftalık hesaplanıyor normalde etap başı yani doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?