Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de baya çömez sayılırım ama etabın başındaki kilo diye anladım ben. Ona göre hesapladım bir de. :)
Eski mesajlara baktım şimdi etap başlangıç dediği geçen haftaki tartı kilosu. Ondan çıkarıyoruz yani. En en baştaki gruba geldiğimiz kilomuzdan çıkarmıyoruz. O zaman yanlış hesapladım tekrar hesap ediyim

Aaaaaa aynı gelmişiz
zaten seninle aynı gidiyoruz bakalım nasıl devam edicez
Etap başı derken ben geçen hafta 64.2 mi neydim. Gruba geldiğimde de 64.8 dim. Gruba geldiğimdeki kilodan mı çıkarıyorum yoksa 64.2den yani geçen hafta cuma tartısındaki kilodan mı çıkarıyorum canım
Geçen cuma geldiğin kilodan çıkarıyosun canım

Cherry Mom eczaneye almadılar galiba bulamadin mi tartiyi sonucları bekliyorum
Ya canım babam istanbula gitti emreyefe bisiklet almıştık bugün kuruldu ilk heves onu bindiriyorum
Tartım -900 Gr kıyafet falan 1 de ama bilemedim kapalıyım ya kıyafet çok tabi

Ya canım babam istanbula gitti emreyefe bisiklet almıştık bugün kuruldu ilk heves onu bindiriyorum
Tartım -900 Gr kıyafet falan 1 de ama bilemedim kapalıyım ya kıyafet çok tabi

Waaoowww muhteşemsin kaptanım 1 hafta da 1 kg nerdeyse. Özlenen sonuçlar. Darısı başıma. Benim çok zor bundan sonrası. Bu hafta bir mucizeydi çünkü geçen hafta bildiğin ödemliydim o yüzden fazla çıkmıştım. Aslına bakarsan geçen hafta ki kilomun 100 gr altına düştüm. Ama Cuma tartısında ödemim olduğu için çok inmiş oldum bu Cumaya.

Normalde daha fazla eksiydi ama reglyim maalesef
Selam canım tebrikler bu hafta hiç girmedin
Geçen haftada yoktun ama devam edeceğim demiştin önümüzdeki günler için ne diyorsun ? Sözüne göre listeye devam edeceğim ama bugünden sonra aktf olamazsan diskalifiye olursun:/

İzne ayrılma hakkım var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…