- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.881
Eski mesajlara baktım şimdi etap başlangıç dediği geçen haftaki tartı kilosu. Ondan çıkarıyoruz yani. En en baştaki gruba geldiğimiz kilomuzdan çıkarmıyoruz. O zaman yanlış hesapladım tekrar hesap ediyimBen de baya çömez sayılırım ama etabın başındaki kilo diye anladım ben. Ona göre hesapladım bir de. :)
Geçen cumadan olacak. Her hafta bir etapEtap başı derken ben geçen hafta 64.2 mi neydim. Gruba geldiğimde de 64.8 dim. Gruba geldiğimdeki kilodan mı çıkarıyorum yoksa 64.2den yani geçen hafta cuma tartısındaki kilodan mı çıkarıyorum canım
zaten seninle aynı gidiyoruzAaaaaa aynı gelmişiz
Geçen cuma geldiğin kilodan çıkarıyosun canımEtap başı derken ben geçen hafta 64.2 mi neydim. Gruba geldiğimde de 64.8 dim. Gruba geldiğimdeki kilodan mı çıkarıyorum yoksa 64.2den yani geçen hafta cuma tartısındaki kilodan mı çıkarıyorum canım
Olsun yine de iyi bir oran hesaplayacağından eminiim.Eski mesajlara baktım şimdi etap başlangıç dediği geçen haftaki tartı kilosu. Ondan çıkarıyoruz yani. En en baştaki gruba geldiğimiz kilomuzdan çıkarmıyoruz. O zaman yanlış hesapladım tekrar hesap ediyim
Ya canım babam istanbula gitti emreyefe bisiklet almıştık bugün kuruldu ilk heves onu bindiriyorum
Geçen cuma kilon 64,1 den hesaplayacağız tatlım
Oooo pro olmuşsun pamuğum hadi hayırlı uğurlu olsun
Kızlar pcyi açamıyorum telden girdim kilom 62.8 pc den girince mesajı düzenlicem
Ya canım babam istanbula gitti emreyefe bisiklet almıştık bugün kuruldu ilk heves onu bindiriyorum
Tartım-900 Gr kıyafet falan 1 de ama bilemedim kapalıyım ya kıyafet çok tabi
Teşekkür ederim canımİyi gittin Ece!
Selam canım tebrikler bu hafta hiç girmedinNormalde daha fazla eksiydi ama reglyim maalesef
İzne ayrılma hakkım var mı canım?Selam canım tebrikler bu hafta hiç girmedin
Geçen haftada yoktun ama devam edeceğim demiştinönümüzdeki günler için ne diyorsun ? Sözüne göre listeye devam edeceğim ama bugünden sonra aktf olamazsan diskalifiye olursun:/
Maalesef yarismadan ayrılmak istiyor diyebiliriz eger devam edemeyeceksen en azından geri dönme imkanın olur sonra ama diskalifiyede zorİzne ayrılma hakkım var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?