- 23 Mart 2016
- 31.203
- 92.588
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.421
Tam dayakliksin ha bende pastalar börekler yedi diyorum. Pilâv yemiş nohut yemiş meyve yemiş.Normalden çok yedim galiba. Bu kadar yemezdimn ya ondan tedirgin oldum. Evet pilav da çok oldu. Neyse az sonra bi dukan şeysi yapcam inşallah
Cuma listesine dimiBu haftaki liste çok hoşuma gitti ya bakıp duruyorum çünkü kimse detoks yapmadı herkes biraz biraz verdi Nermini saymazsak + gelen yok böyle olunca takım ortalaması güzel oluyor tam bir takım ruhu oluyor
birsevgi ve Cherry Mom fotografladigim için menümü yazmayip sporumu yazıyorum.Uygun mu?
Şu an toplam15500 adım atmış bulunuyorum.( 5600 u Leslie(46dk) yaparken attım 1100'unu de ziplarken)
50 sguat yaptım ve 2 ltye yakın su.
İşyerimde yemek çıkmıyor canım ama istersen malzeme götürüp sen yapabilirsin salata tarzında falan, işin kötü yanı işyerim evimin tam karşısında ama öğle aramda bile eve gelemiyorumIs yerindeki yemekler diyete uygun oluyor mu bizdekiler hic uygun değil mesela makarnanın yanında arpa şehriye çorbası yada makarnanın yanında börek yada makarnanın böreğin yanında hoşaf türevi seyler
Bazen menüler o kadar değişim çıkıyor ki birde normalde ben yemek ayırt eden biri degilim güzel olmasa bile yerim ama hem diyete uygun değil hemde uzunca bir dönem is yerinin yemeğini yemedim sonrasında yeyince şiddetli kide ağrıları oldu öyle böyle değil yani mümkün mertebe yemiyorum artik
Aynen canımCuma listesine dimi
Ortak olunca da 1. Lik geldiAynen canım
Genelde şöyle oluyor takımda 2 3 kişi detoks yapıyor anormal kilo veriyor ekip yüzdeside iyi oluyor ama bu cuma bizde ortak yapım oldu
İnşallah canımOrtak olunca da 1. Lik geldidarisi önümüzdeki haftaya
Ah canım hadi iyi dinlenmeler iyi gecelerDostlarım ben Bbugün baya yoruldum. Hem bedenen hem de mental olarak (yemekleri reddetmek çok yorucuydu) O yüzden hepinize iyi geceler dileriim.
Hataylı değilsin ama Hatay'da mı oturuyorsun?Yaaa sende mi hatay ayyy cok sevindim
Not:ben hatayli degilim
Ay ne güzel.Aayyaz mı gezdim geçen yıl ordaaaa
Evet oraya da tayinle gelmiştik. Şimdi de doğu görevindeyiz:))Hataylı değilsin ama Hatay'da mı oturuyorsun?
Ay ne güzel.Niye gittiniz tayin işi falan mi oldu?
Yaaa kaçla kac arazi çalışıyorsunİşyerimde yemek çıkmıyor canım ama istersen malzeme götürüp sen yapabilirsin salata tarzında falan, işin kötü yanı işyerim evimin tam karşısında ama öğle aramda bile eve gelemiyorum
Az olsun sağlam olsun cnm. Fazla fazla verip geri almanın anlamı olmuyor. inşallah bu hafta da güzel sonuçlar göreceğiz.Bu haftaki liste çok hoşuma gitti ya bakıp duruyorum çünkü kimse detoks yapmadı herkes biraz biraz verdi Nermini saymazsak + gelen yok böyle olunca takım ortalaması güzel oluyor tam bir takım ruhu oluyor
Hiç korkmadım
Ayşe ile mi plan yaptın cnm?Şu an bir arkadaşımla plan yaptım. Perşembeye kadar ananas diyeti yapacağım ödem atmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?