Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normalden çok yedim galiba. Bu kadar yemezdimn ya ondan tedirgin oldum. Evet pilav da çok oldu. Neyse az sonra bi dukan şeysi yapcam inşallah
Tam dayakliksin ha bende pastalar börekler yedi diyorum. Pilâv yemiş nohut yemiş meyve yemiş. bu kız beni öldürecek . Yarın patates yer dengelersin

Canım adımları diğer sporlardan bagımsız yazabilirsen öyle puanlarım
Zıplama ne kadar mesela yazmış mıydın acaba
Adım 1 puan Leslie 1.5 puan o yüzden ayrı ayrı hesaplamak en doğrusu

İşyerimde yemek çıkmıyor canım ama istersen malzeme götürüp sen yapabilirsin salata tarzında falan, işin kötü yanı işyerim evimin tam karşısında ama öğle aramda bile eve gelemiyorum

İşyerimde yemek çıkmıyor canım ama istersen malzeme götürüp sen yapabilirsin salata tarzında falan, işin kötü yanı işyerim evimin tam karşısında ama öğle aramda bile eve gelemiyorum
Yaaa kaçla kac arazi çalışıyorsun

Yapacak yer yokta ben kendimle götürüyordum şimdi odam ayri oglen aradı odamda yalnız kalabiliyorum ama bazen kapıyı çalıp gelenler oluyor o zamanda yalnız kendime kadar getirdim diye mahcup oluyorum.Herkese hazırlasam aynı yerde 11 kişiyiz ben kendime bile gotururken tasimasi eziyet kac saatlik yolu yuruyorum o yuzden artik termosta corba yada salata türü tek bisey götürüp geçiştirmek dusunuyorum

Bu haftaki liste çok hoşuma gitti ya bakıp duruyorum çünkü kimse detoks yapmadı herkes biraz biraz verdi Nermini saymazsak + gelen yok böyle olunca takım ortalaması güzel oluyor tam bir takım ruhu oluyor
Az olsun sağlam olsun cnm. Fazla fazla verip geri almanın anlamı olmuyor. inşallah bu hafta da güzel sonuçlar göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…