Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

08.00-18.00 arası çalışıyorum. Benim yemek saatimde belli olmuyor. Bazen görüşmeler tam öğle arası oluyor falan

Bakalım kendime bir düzen kurcam artık. Hergün dışardan döner tost vs söyleyen insanlarla çalışıyorum

Şekersiz 21 gün Programı
4. Gün

Menüm
Sabah 1 yumurta omlet zeytin peynir domates salatalık 1 dilim tbe
Ara 1 elma 1 kayısı
Aksam corba + yoğurtlu pazı kavurması

Spor sabah 40 dk yürüyüş
30 dk cardio
Oruçluyum sahur yapmadim

Iftar
Soğanlı yumurta(2 yumurta 1 sogan)
3 kasik yoğurt
3 kasik salata

Ara:
4 kuru erik 1 gün kurusu 15 tane kadar leblebi

1 saat yürüyüş 1.5 litre su
Menüm;
10:00
1 dilim karpuz ve peynir

16:00
2 biberli ekmek ve çay

Az önce de sütlü nescafe içtim.

2 L su
1 Maden suyu
2 t.kahvesi

Spor;
8500 adım

Günün özeti

Cherry Mom 4. Gün
Calypso95 4. Gün ?
S Suskunhanim 5. Gün
0zlem 6. Gün
eymosumcum ?
Tempus 4. Gün
Maariftakvimi 4. Gün
EceZ 4. Gün
pacman 4. Gün

Yalniz ekmek ve bulgur pilavi da sekere donusuyor..21 gun sekersiz de bugday urunleri de kesilmeli diye biliyorum..ekmek falan hiic olmamasi lazim..hatta ben daha once yaptiklarimda 3.hafta meyve ve kuru meyveyi de kesiyordum..normalde 21 gunde de hic seker ve sekeri cagristircak dogal/dogal olmayan seker almamak lazim..

Son düzenleme:
Çünkü niye gidesin Haklısın canım insan önce güven duymak istiyor günde 10 dilim ekmek 1 ekmeğe tekabül etmiyor mu ya
Demi 1 ekmek butun kes yededim ben bunlari yesem ayvayi yerim
Bir de gunde 3 kofte hakkim varmis..ister 1 1 1 ogunlerde yermisim. Ister 2 oglen 1 aksam yermisim..bana bagliymis..3 kofte nedir ya??1 porsiyonda bile 5-6 tane kofte olur..
Ne kadar ekmek o kada'a kofte degil..bu bildiginiz ekmek bol versiyonlu diyet

5 6 yaprak lahana bir tutam maydanoz yarımda limon dilimleyip 6 7 dk kaynat ve iç canım iyi gelir inşallah
Bugun kofte yapmistim aksam icin.
Hazirlik esnasinda maydonozlarin saplarini ayirip kaynatip icitim..2 bardak kadar..o bile bebi aksam boyunca tuvalete taaidi..cok acayip vir odem var..birsey odem yapiyor ama ne?
Evden calismak olabilir mi ki ey kocalarinin evden calismasindan sikayetci bayanlar pawlover EceZ ayip oluyoe ama hayatibda hic kocasi olmamis olanlar var aramizda

Bu devletteki fotokopi diyetisyenlerine bir dur demeleri lazım artık ya
Kaptancim oyle cidden.. hipoglisemiden oturu doktor yonlendirdi diye gittim..

Aslinda ben bi kere cebren ve hile ile.kendi istegimle.diyeyim -annem.baski yaptiydi..Universiteden mezun oldugum yil cok kilo aldim diye annemin zoruyla universite hastanesine gittik. Diyet bolumunden once epey bi kontrol o bu yaptilar..diyet bolumune gidemeden arada takuldim..derken internlerin eline dustum ki ne gelse basima..gunlerden cuma, saat 5 herkes paydos ediyor, sonuclar icin asistan doktoru bekle bekle ulasamadik. Artik eve gitmeye karar verdik. Derkrn bahcede asistan doktor kizimizla karsilastik.. ve sorduk..dedi ki: "bir hormon cok yuksek geldi bunu ancak beyinde bir tumor yapabilir. Pazartesi detayli arastirmamiz lazim"
O hafta sonunun nasil gectigini bir ben bir ailem bir de Allah biliyor..oturdum namaz kaza borclarimi falan hesaplamistim :'(
pazartesi yapilan tetkik sonucu iyi geldi ve suphelendikleri sey cikmadi cok.sukur..ama bu tur yanlis bilgilendirmeler ile kac ailenin daha caninyaniyordue kimbilir..
O yuzden hiic sevmem diyetisyen mevzuunu..hele online oldu bu is, popoluler oldukca da ucretlendirme artti..ne diyelim Allah muhtac etmesin, eksikligini de gostermesin..

Bu hesabi inanin anlayamiyorum
1 kepce corba 1 ekmek 2 meyve falan..
O donusumleri hic beceremedim..
Kadinin verdigi listeye donusumsuz baktigimda toplamda 10 dilim ekmek vardi..bu cok degil mi dedigimse de 2 grisini de yiyebilirsin dediydi..ki grisini ne kadar zararli vrisey..hem palm yagi var, paerken yuksek isida trans yaga donusuyor, damartikayici..hem de seker var..
Neyse.cidden hic anlamiyor bu hesaptan ben

Amin canim hakkaten iyice popüler oldu fiyatlar desen o biçim

Hani ofiste falan tamam kira su bu derdi varda online diyette o fiyatları nasıl talep edoyorlr vicdan isi degil 40p isteyen var 250 isteyen var daha yukarılarında vardır kutlamasa ben o kadar sirmadim

Her gün olmasada yaptım aç karna yapılan sporun yağ yakıcı etkisi normale göre fazlaymış.. günde 2 kez 3 gün yaptım sanırım
vayy kaptancimm.tevrikler dogrusu..
Ben de gece yapilab sporun kolajen uretimi icin iyi oldugunu hatta hic olmazsa 6 dakika ziplanmasininin kilo vermede faydali oldugunu duydumdu. Doktor fevzi oztekinden duydumdu.

Ben aylik 3500 isteyeni duydum..eger o degil de asistani bakarsa 1500du..bu da 1 sene onceki ocak ayi fiyati..
Aslinda mantikli..parayi buna verince yiyecek almaya para kalmaz, zorunlu olarak zayiflanir

Roibis cayi..ben tadini da begendindi..ay simdi canim cekti bak..kalkip yapip iceyim

Sen çok iyi gidiyordun şekersiz günleri bile yapmayı başardın. Istersen yapabileceğini gördük yine yapabilirsin. Karamsarlığa düşme ilk günlerini hatırla yine yapabilirsin
Evet sekersiz icin motivasyon gerek..icsel motivasyon ve inatcilik..kendi kendine inat etmek..1 haziran itibariyle yine baslayayim diyorum aklim meyvelere gidiyor..kiraz miraz

Ben aylik 3500 isteyeni duydum..eger o degil de asistani bakarsa 1500du..bu da 1 sene onceki ocak ayi fiyati..
Aslinda mantikli..parayi buna verince yiyecek almaya para kalmaz, zorunlu olarak zayiflanir
Aynen öyle benim kendi maaşım 3500 degil üstünede kredi çekip ödeyeyim benceviyice çığırından çıkarttılar

Kışa kısa donemlerlede olsa 5 diyetisyenle çalıştım ama özel hastanede bile ilgisiz alamasınlar var bence insanda irade varsa ve herhangi bi saglik problemi yoksa her turlu kendi yapar ama uzun donemdir irade sorunum var avikcasi bu sorunu diyetisyenlede calistigim donemde o suredede diywti bozdugumda anladim ki is bende bitiyor

Kaotancim persembe gunuydu o..bi de arada su da icmedim sadece cok uzuldugum.kizdigim sinirlendigim bie surec oldu hatta ev halki su teklif etti rahatlatayim diye icmedim. Ordan biliyorum..
Cuma tartildim hatta bildirim yapana kadar gittim geldim tartildim.gram inmedi cuma gunu..
Ne bileyim cuma tartildigimiz icin ve bildirim.yaprigimiz icin o bir turlku inmeyen hayaket kiloyu bildirdim.. yanlis mi yaptim ne ditorsunuz?

Ya bi de ben sunu farkettim cudden cuma gunu tarti mevzusu stres oldu bende.. hani tansiyon hastalarinin bazilari hemsire olcunce acayip yuksek cikar kendisi evde olce normal cikar, beyaz onkuk tabsiyonu debir onun gibi birsey mi.bilmiyirum ama cuma tartilirken uzerimde acayip baski hissediyorum ozellikle son haftalarda hep kilo aldim her hafta..tartiya cikmadan ne dualar ediyorum.bi bilseniz..mesela pijileri de cikariyorum kizlar kaptancim senin eczanede yelek melek ayakkabi mayakkabi tartildigini okudum bu hafta ben sok ben iptal

Eger duygusal yeme var ise kardelen c. Ergin var instagramda..biraz postlarina bakabilirsiniz..hatta onun saglam temeller diye bir programi da var. Sezgisel.beslenme.uzerine calisiyor..bir de yine onun arkadasi ceren yavuz var diyetisyen londrada yasiyor ama.onkine hizmet veriyor bildigim kadariyla..aslinda danismanlik bile almaya gerek yok cunku bircok konuya postlaronda deginiyor her ikisi de.
Tavsiye ederim bi goz atabilirsiniz..

Asiri aglama iceren bir smily var mi:,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…