- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.441
08.00-18.00 arası çalışıyorum. Benim yemek saatimde belli olmuyor. Bazen görüşmeler tam öğle arası oluyor falanYaaa kaçla kac arazi çalışıyorsun
Yapacak yer yokta ben kendimle götürüyordum şimdi odam ayri oglen aradı odamda yalnız kalabiliyorum ama bazen kapıyı çalıp gelenler oluyor o zamanda yalnız kendime kadar getirdim diye mahcup oluyorum.Herkese hazırlasam aynı yerde 11 kişiyiz ben kendime bile gotururken tasimasi eziyet kac saatlik yolu yuruyorum o yuzden artik termosta corba yada salata türü tek bisey götürüp geçiştirmek dusunuyorum
Bugünkü menüm
Kahvaltı domates, hıyar, 1 haşlanmış yumurta,peynir.
Ara sade kahve soda
Akşam 1 tabak taze fasülye tuzsuz fln1 kase yoğurt, 1 acı biber, 1 dilim çavdar ekmeği
Su içmeye devam ediyorm ben ölçmüyorum suyu
Sporumu sonra bildircem kaptanımCherry Mom
Menüm
Sabah 1 yumurta omlet zeytin peynir domates salatalık 1 dilim tbe
Ara 1 elma 1 kayısı
Aksam corba + yoğurtlu pazı kavurması
Spor sabah 40 dk yürüyüş
30 dk cardio
30 Mayıs Menü
Sabah: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt + 2 küçük kayısı
Ara: 1 fincan yeşil çay
Öğle: 1 tabak 150 gram tavuklu limonlu sirkeli yağsız karışık salata
Akşam: 1 Domates, 1 havuç, 1 kabak, 60 gr peynir ve az zeytinyağı ile hazırlanan sote
30 Mayıs Spor
20 squat
55 mekik
40 bacak hareketi
Sabah (11.30dan sonraydı. Baya öğlen gibi oldu. Evde kuzenlerim var. Yarın da olacaklar. O yüzden kahvaltı geçe kalıyor maalesef.): Domates, salatalık, kırmızı biber, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta,
Ara: Şekersiz türk kahvesi, 20 gr hurma.
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 120 gr fırında mantarlı tavuk (üzerinde biraz kaşar peyniri vardı. Öğünümde de 150 gr yoğurt vardı. Yoğurdu yemedim o yüzden.), bol salata.
Akşamdan sonra yine türk kahvesi içtim. Su da 2 litreyi geçti bugün. 2250 ml civarı. Onun dışında 1 maden suyu içtim.
birsevgi ve Cherry Mom fotografladigim için menümü yazmayip sporumu yazıyorum.Uygun mu?
Şu an toplam15500 adım atmış bulunuyorum.( 5600 u Leslie(46dk) yaparken attım 1100'unu de ziplarken)
50 sguat yaptım ve 2 ltye yakın su.
Oruçluyum sahur yapmadim
Iftar
Soğanlı yumurta(2 yumurta 1 sogan)
3 kasik yoğurt
3 kasik salata
Ara:
4 kuru erik 1 gün kurusu 15 tane kadar leblebi
1 saat yürüyüş 1.5 litre su
Menüm;
10:00
1 dilim karpuz ve peynir
16:00
2 biberli ekmek ve çay
Az önce de sütlü nescafe içtim.
2 L su
1 Maden suyu
2 t.kahvesi
Spor;
8500 adım
Dün de patates yemiştimTam dayakliksin ha bende pastalar börekler yedi diyorum. Pilâv yemiş nohut yemiş meyve yemiş.bu kız beni öldürecek . Yarın patates yer dengelersin
Ayşe ile mi plan yaptın cnm?
Yalniz ekmek ve bulgur pilavi da sekere donusuyor..21 gun sekersiz de bugday urunleri de kesilmeli diye biliyorum..ekmek falan hiic olmamasi lazim..hatta ben daha once yaptiklarimda 3.hafta meyve ve kuru meyveyi de kesiyordum..normalde 21 gunde de hic seker ve sekeri cagristircak dogal/dogal olmayan seker almamak lazim..Güünaayydıınn
Ayça Kaya yi bilmiyorum canımşekersiz 21 gün kurallarında böyle geçiyor dönüşümler onu takip ediyorum. Günde 2 dilim ekmek hakkın var. Eğer ekmek yemezsen 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık bulgur pilavı hakkın var. 2 meyve hakkın var. Taze değil de kuru yicem dersen 1 meyve yerine 3 kuru meyve yiyebilirsin gibi gibi
Günaydınnnn
Demi 1 ekmek butun kes yeÇünkü niye gidesinHaklısın canım insan önce güven duymak istiyor günde 10 dilim ekmek 1 ekmeğe tekabül etmiyor mu ya
Bugun kofte yapmistim aksam icin.5 6 yaprak lahana bir tutam maydanoz yarımda limon dilimleyip 6 7 dk kaynat ve iç canım iyi gelir inşallah
Kaptancim oyle cidden.. hipoglisemiden oturu doktor yonlendirdi diye gittim..Bu devletteki fotokopi diyetisyenlerine bir dur demeleri lazım artık ya
Amin canim hakkaten iyice popüler oldu fiyatlar desen o biçimKaptancim oyle cidden.. hipoglisemiden oturu doktor yonlendirdi diye gittim..
Aslinda ben bi kere cebren ve hile ile.kendi istegimle.diyeyim -annem.baski yaptiydi..Universiteden mezun oldugum yil cok kilo aldim diye annemin zoruyla universite hastanesine gittik. Diyet bolumunden once epey bi kontrol o bu yaptilar..diyet bolumune gidemeden arada takuldim..derken internlerin eline dustum ki ne gelse basima..gunlerden cuma, saat 5 herkes paydos ediyor, sonuclar icin asistan doktoru bekle bekle ulasamadik. Artik eve gitmeye karar verdik. Derkrn bahcede asistan doktor kizimizla karsilastik.. ve sorduk..dedi ki: "bir hormon cok yuksek geldi bunu ancak beyinde bir tumor yapabilir. Pazartesi detayli arastirmamiz lazim"
O hafta sonunun nasil gectigini bir ben bir ailem bir de Allah biliyor..oturdum namaz kaza borclarimi falan hesaplamistim :'(
pazartesi yapilan tetkik sonucu iyi geldi ve suphelendikleri sey cikmadi cok.sukur..ama bu tur yanlis bilgilendirmeler ile kac ailenin daha caninyaniyordue kimbilir..
O yuzden hiic sevmem diyetisyen mevzuunu..hele online oldu bu is, popoluler oldukca da ucretlendirme artti..ne diyelim Allah muhtac etmesin, eksikligini de gostermesin..
Her gün olmasada yaptım aç karna yapılan sporun yağ yakıcı etkisi normale göre fazlaymış.. günde 2 kez 3 gün yaptım sanırım
Ben aylik 3500 isteyeni duydum..eger o degil de asistani bakarsa 1500du..bu da 1 sene onceki ocak ayi fiyati..Amin canim hakkaten iyice popüler oldu fiyatlar desen o biçim
Hani ofiste falan tamam kira su bu derdi varda online diyette o fiyatları nasıl talep edoyorlr vicdan isi degil 40p isteyen var 250 isteyen var daha yukarılarında vardır kutlamasa ben o kadar sirmadim
Roibis cayi..ben tadini da begendindi..ay simdi canim cekti bak..kalkip yapip iceyimKızlar yeşilçay ve adaçayı var evde onun dışında tavsiye edeceğiniz çay var mı, diyette iyi oluyor dediginizbirde ben bu aralar menengic kahvesi iciyorum , türk kahvesinden çok az daha kalorili ama çok lezzetli
Evet sekersiz icin motivasyon gerek..icsel motivasyon ve inatcilik..kendi kendine inat etmek..1 haziran itibariyle yine baslayayim diyorum aklim meyvelere gidiyor..kiraz mirazSen çok iyi gidiyordun şekersiz günleri bile yapmayı başardın. Istersen yapabileceğini gördük yine yapabilirsin. Karamsarlığa düşme ilk günlerini hatırla yine yapabilirsin
Aynen öyle benim kendi maaşım 3500 degil üstünede kredi çekip ödeyeyim benceviyice çığırından çıkarttılarBen aylik 3500 isteyeni duydum..eger o degil de asistani bakarsa 1500du..bu da 1 sene onceki ocak ayi fiyati..
Aslinda mantikli..parayi buna verince yiyecek almaya para kalmaz, zorunlu olarak zayiflanir
Kaotancim persembe gunuydu o..bi de arada su da icmedim sadece cok uzuldugum.kizdigim sinirlendigim bie surec oldu hatta ev halki su teklif etti rahatlatayim diye icmedim. Ordan biliyorum..nrmyn alıntım gitmiş ama ben senin şu lafına takıldım hani dedin ya sabah ac karna kalkınca tartıldım 67 sonra tartıldım 67.3 geldi diye bence 67 olarak bildirmen gerekirdi sonra su mu içtin spor yaptın ödemmi oldu belli olmazki ben olsam sabah kilom daha düşük ise onu bildirirdim yarışma acısından yanlış bir hareket olmaz yani bilgin olsun
Eger duygusal yeme var ise kardelen c. Ergin var instagramda..biraz postlarina bakabilirsiniz..hatta onun saglam temeller diye bir programi da var. Sezgisel.beslenme.uzerine calisiyor..bir de yine onun arkadasi ceren yavuz var diyetisyen londrada yasiyor ama.onkine hizmet veriyor bildigim kadariyla..aslinda danismanlik bile almaya gerek yok cunku bircok konuya postlaronda deginiyor her ikisi de.Aynen öyle benim kendi maaşım 3500 degil üstünede kredi çekip ödeyeyim benceviyice çığırından çıkarttılar
Kışa kısa donemlerlede olsa 5 diyetisyenle çalıştım ama özel hastanede bile ilgisiz alamasınlar var bence insanda irade varsa ve herhangi bi saglik problemi yoksa her turlu kendi yapar ama uzun donemdir irade sorunum var avikcasi bu sorunu diyetisyenlede calistigim donemde o suredede diywti bozdugumda anladim ki is bende bitiyor
Asiri aglama iceren bir smily var mi:,(676.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si %1,50 ilebalpamuk
Takım sonuncusu -%0,45 ile nrmyn
Yükselen yıldızlar
Cherry Mom yüzdesi 0,75 den 1,37 ye
balpamuk yüzdesi -0,91 den 1,50 ye
birsevgi yüzdesi -0,97 den 0,69 a
@Ceylansnn yüzdesi sabitten 0,89 a
@hanmeli yüzdesi -0,43 den 0,71 yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 ve üstü olanlar
Cherry Mom 1,37
@Cagrihilal1 0,42
Calypso95 0,55
@KuruPapatya 0,31
balpamuk 1,50
@Ceylansnn 0,89
@hanmeli 0,71
Maariftakvimi 1,27
birsevgi 0,69
Dikkat etmesi gerekenler
nrmyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?