Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güüünaayydınnnn

Hayır hayır şekerden kasıt o değil. Doğal olan besinlerden ölçülü almanda sıkıntı yok. Paketli ürünleri hayattan çıkarma programı diyebiliriz buna
Yoksa yediğimiz tüümm besinlerde az ya da çok şeker var zaten:) ama tabi sen istiyosan meyve de yeme ekmek de yeme. Ben onu sağlıklı bulmuyorum

Canım adımları diğer sporlardan bagımsız yazabilirsen öyle puanlarım
Zıplama ne kadar mesela yazmış mıydın acaba
Adım 1 puan Leslie 1.5 puan o yüzden ayrı ayrı hesaplamak en doğrusu
Ayrı hesap olsun diye adım ve zıp sayisini belirtmiştim kaptanim, ciksrmayi yapmamıştım ama şimdi hemen yapıyorum
Toplamda 15700 adım, 6700(5600 Leslie, 1100 zıp) çıkarınca 9000 adım kalıyor.
vayy kaptancimm.tevrikler dogrusu..
Ben de gece yapilab sporun kolajen uretimi icin iyi oldugunu hatta hic olmazsa 6 dakika ziplanmasininin kilo vermede faydali oldugunu duydumdu. Doktor fevzi oztekinden duydumdu.
AA gerçekten mi? Uyku kalitesini bozar diye ziplamiyordum, yatağa sekerek gideyim bundan sonra

Günaydın kızlar..

Yine erkenden kalktım saat 5.30 du.6.30 kalkar yürürüm dedim ama uyudum kalkamadım. Kahvemi icim de evde biseyler yaparım artık.
Yaa ben öyle 5 lerde kalkamıyorum o yüzden kalkış saatini direk 6 buçuk 7 olarak belirledim benim için daha gerçekçi bir hedef

Günaydın kızlar..

Yine erkenden kalktım saat 5.30 du.6.30 kalkar yürürüm dedim ama uyudum kalkamadım. Kahvemi icim de evde biseyler yaparım artık.
Saati kurmadan bu saatte kalkabilor musun canım?
Buna bir çözüm bulalım ki tekrar geri uyumaaklıma bir şey geliyor ama özelden yazayım dur
Yaa ben öyle 5 lerde kalkamıyorum o yüzden kalkış saatini direk 6 buçuk 7 olarak belirledim benim için daha gerçekçi bir hedef
Ben ilk kez bugün 8 saat uyudum ramazan sonrası akşam benim için erken bı saatti, sabah alarm eşimden tarafta kalmış, uyanamadim ama 7'de uykumu almış olarak kalktım ve yataktan zipladim resmen

Hahaha kız ne geliyor aklına

Bu arada yesilcayi demlerken aklıma geldi, bugün zıp zıp günüydü suskun hanim dedim,dur ne oturmasi
Açtım son ses müziği(he he heee ne son sesi ayol) zipladim,haberiniz ola
Bugün çok iddialıyım, 5. Bile olurum ama 4'te civilenip kalmak istemiyorum
Kizlar bu da içine iki çay k sirke ekledigim yesilcayim, 3-4 gün oldu galiba denemeye başlayalı.bakalim fayda edecek mi

Aa o kadar da erken kalktım unuttum zıpzıp i hatırlatmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…