- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.461
Hayır hayır şekerden kasıt o değil. Doğal olan besinlerden ölçülü almanda sıkıntı yok. Paketli ürünleri hayattan çıkarma programı diyebiliriz bunaYalniz ekmek ve bulgur pilavi da sekere donusuyor..21 gun sekersiz de bugday urunleri de kesilmeli diye biliyorum..ekmek falan hiic olmamasi lazim..hatta ben daha once yaptiklarimda 3.hafta meyve ve kuru meyveyi de kesiyordum..normalde 21 gunde de hic seker ve sekeri cagristircak dogal/dogal olmayan seker almamak lazim..
Ayrı hesap olsun diye adım ve zıp sayisini belirtmiştim kaptanim, ciksrmayi yapmamıştım ama şimdi hemen yapıyorumCanım adımları diğer sporlardan bagımsız yazabilirsen öyle puanlarım
Zıplama ne kadar mesela yazmış mıydın acaba
Adım 1 puan Leslie 1.5 puan o yüzden ayrı ayrı hesaplamak en doğrusu
AA gerçekten mi? Uyku kalitesini bozar diye ziplamiyordum, yatağa sekerek gideyim bundan sonravayy kaptancimm.tevrikler dogrusu..
Ben de gece yapilab sporun kolajen uretimi icin iyi oldugunu hatta hic olmazsa 6 dakika ziplanmasininin kilo vermede faydali oldugunu duydumdu. Doktor fevzi oztekinden duydumdu.
Ohh ben de birazdan aç karnına bir spor yapayımmm missYesilcayimi alıp oturayım ben de
Yine erkenden kalktım saat 5.30 du.6.30 kalkar yürürüm dedim ama uyudum kalkamadım. Kahvemi icim de evde biseyler yaparım artık.Ohh ben de birazdan aç karnına bir spor yapayımmm miss
Yaa ben öyle 5 lerde kalkamıyorum o yüzden kalkış saatini direk 6 buçuk 7 olarak belirledimGünaydın kızlar..
Yine erkenden kalktım saat 5.30 du.6.30 kalkar yürürüm dedim ama uyudum kalkamadım. Kahvemi icim de evde biseyler yaparım artık.
Saati kurmadan bu saatte kalkabilor musun canım?Günaydın kızlar..
Yine erkenden kalktım saat 5.30 du.6.30 kalkar yürürüm dedim ama uyudum kalkamadım. Kahvemi icim de evde biseyler yaparım artık.
Ben ilk kez bugün 8 saat uyudum ramazan sonrasıYaa ben öyle 5 lerde kalkamıyorum o yüzden kalkış saatini direk 6 buçuk 7 olarak belirledimbenim için daha gerçekçi bir hedef
Canım ben dün foto olarak burdan paylaştım,yazmama gerek var mı diye sordum,kaptan gerek yok dediği için yazmadim29 Mayıs-5 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
eymosumcum
fancynancy
Bu sayfadan mı cnm görmeyince ben tm düzelteyimCanım ben dün foto olarak burdan paylaştım,yazmama gerek var mı diye sordum,kaptan gerek yok dediği için yazmadim
Hahaha kız ne geliyor aklınaSaati kurmadan bu saatte kalkabilor musun canım?
Buna bir çözüm bulalım ki tekrar geri uyumaaklıma bir şey geliyor ama özelden yazayım dur
Ben ilk kez bugün 8 saat uyudum ramazan sonrasıakşam benim için erken bı saatti, sabah alarm eşimden tarafta kalmış, uyanamadim ama 7'de uykumu almış olarak kalktım ve yataktan zipladim resmen
Bu sayfayı canım, bulamazsan atayım tekrarBu sayfadan mı cnm görmeyince ben tm düzelteyim
Aa o kadar da erken kalktım unuttum zıpzıp i hatırlatmayiBu arada yesilcayi demlerken aklıma geldi, bugün zıp zıp günüydüsuskun hanim dedim,dur ne oturmasi
Açtım son ses müziği(he he heee ne son sesi ayol) zipladim,haberiniz ola
Bugün çok iddialıyım, 5. Bile olurum ama 4'te civilenip kalmak istemiyorum
Kizlar bu da içine iki çay k sirke ekledigim yesilcayim, 3-4 gün oldu galiba denemeye başlayalı.bakalim fayda edecek miEki Görüntüle 2642307
Şey iiiHahaha kız ne geliyor aklına
Hahaha kız ben öyle yapıyorum biliyo musunŞey iiiya yatmadan iki bardak su bu işi çözer diye kibarcacik anlatayim istese de geri yatamaz
Günaydın yiiirummGünaydın kızlarr
Sohbet sayfası olunca arada karışır cnm ben direk Menü sayfasına bakıp listeyi yapıyorum. Düzelttim şimdiBu sayfayı canım, bulamazsan atayım tekrarenn iyisi oraya atayim,bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?