- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.481
Günaydın tempusum hoşgeldin, nasılsın? İyiysen hadi zıpla da gel bı kosuGünaydın kızlarr
Erken kalkmanın bazı yan etkileri olabiluuuAa o kadar da erken kalktım unuttum zıpzıp i hatırlatmayi
Aslında unutmak güzeldi, niye hatırlatıyordu da5. Takımın güzel kadınları
bugün zıpzıp günü, unutmayın
Aklın yolu bir canımHahaha kız ben öyle yapıyorum biliyo musunbaktım geri uyuyorum bi güzel su içtim beni anca bu yataktan kaldırır diye
İki emekli ettim seni kusura bakmaSohbet sayfası olunca arada karışır cnm ben direk Menü sayfasına bakıp listeyi yapıyorum. Düzelttim şimdi
Yok yok estAklın yolu bir canım
İki emekli ettim seni kusura bakmaaklıma gelmemişti canım ama bundan sonra oraya yazarım ya da foto atarım insallah
Günaydın tempusum hoşgeldin, nasılsın? İyiysen hadi zıpla da gel bı kosu
GünaydınnnGünaydıın.Yine herkes erkenden kalkmış. Ben de alarmı erteleye erteleye bir hal oldum. Neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor hayat?
Nasılsın cnm? Nasıl gidiyor.Hoş buldum canımmmm her ne kdr yes fit olsan da
Zımba gibiyim maşallah. Zıpır zıpır ım anla sen ahahaahha
Sen nasılsın canımm
Günaydın canım hoşgeldin. Bende normalde geç kalkardım ama bünye işe hazırlanıyor galibaGünaydıın.Yine herkes erkenden kalkmış. Ben de alarmı erteleye erteleye bir hal oldum. Neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor hayat?
İyiyim, hatta çok iyiyim canımNasılsın cnm? Nasıl gidiyor.
Çok sevindimmmİyiyim, hatta çok iyiyim canım
Sen nasılsın canım
Ay iş diyince bi gerildim.Günaydın canım hoşgeldin. Bende normalde geç kalkardım ama bünye işe hazırlanıyor galiba
Çok şükür herşer tıkırında sen nasılsın
Hay maşallahAyy yarım saat yapabildim spor
Sonra evi süpürdümmm
Bulaşık makinası yerleştiii
Şimdi kahvaltı zamaniikeyifff zamanii
Saol canım inşallahAy iş diyince bi gerildim.Kolay gelsin inşallah. Valla ben hala yataktayım. Kalkamadım bir türlü. Evde kuzenim olduğu için kahvaltımı yapamıyorum ses olmasın diye. Odaya tıkıldım kaldım.
AnammmmmAyy yarım saat yapabildim spor
Sonra evi süpürdümmm
Bulaşık makinası yerleştiii
Şimdi kahvaltı zamaniikeyifff zamanii
Geldim kuzum geldimAnammmmm
Buralar hep yesfit
No kilooooo uyuyomusunuz, kalkın kıııııızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?