Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarr
Günaydın tempusum hoşgeldin, nasılsın? İyiysen hadi zıpla da gel bı kosu
Aa o kadar da erken kalktım unuttum zıpzıp i hatırlatmayi
Erken kalkmanın bazı yan etkileri olabiluuu
5. Takımın güzel kadınları
bugün zıpzıp günü, unutmayın
Aslında unutmak güzeldi, niye hatırlatıyordu da
Ya bugün güzel bı eksi gördüm,çok mutluyum,bundan sonra sabahları Leslie ile başlayacağım güne inşallah

Hahaha kız ben öyle yapıyorum biliyo musun baktım geri uyuyorum bi güzel su içtim beni anca bu yataktan kaldırır diye
Aklın yolu bir canım
Sohbet sayfası olunca arada karışır cnm ben direk Menü sayfasına bakıp listeyi yapıyorum. Düzelttim şimdi
İki emekli ettim seni kusura bakma aklıma gelmemişti canım ama bundan sonra oraya yazarım ya da foto atarım insallah

Ayy çenem düştü yine oysa ne kadaaaa da suskun bı hatundun su kitabı bitirip geleyim insallah

Günaydıın. Yine herkes erkenden kalkmış. Ben de alarmı erteleye erteleye bir hal oldum. Neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor hayat?
Günaydın canım hoşgeldin. Bende normalde geç kalkardım ama bünye işe hazırlanıyor galiba

Çok şükür herşer tıkırında sen nasılsın

Günaydın canım hoşgeldin. Bende normalde geç kalkardım ama bünye işe hazırlanıyor galiba

Çok şükür herşer tıkırında sen nasılsın
Ay iş diyince bi gerildim. Kolay gelsin inşallah. Valla ben hala yataktayım. Kalkamadım bir türlü. Evde kuzenim olduğu için kahvaltımı yapamıyorum ses olmasın diye. Odaya tıkıldım kaldım.

Ay iş diyince bi gerildim. Kolay gelsin inşallah. Valla ben hala yataktayım. Kalkamadım bir türlü. Evde kuzenim olduğu için kahvaltımı yapamıyorum ses olmasın diye. Odaya tıkıldım kaldım.
Saol canım inşallah

Göbiseme biber balsamı sürdüm ve streç film ile sardım..
35 dk Didem Fitness 5. gün ,30 dk 6.gün ve 30 dakika da ZUMBAAA yapıldı.

Uyandığımdan beri 1.2 L su içildi. 400 ml bardakta yeşil çay demlemiştim spordan içmeye fırsat olmadi.Kahvalti hazırlarken onu içerim.
Şimdilik hoşçakalın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…