- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.501
Hoşgeldin canımGeldim kuzum geldim
Günaydın kızlar ☺29 Mayıs-5 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
@Ceylansnn
birsevgi
@KuruPapatya
@Cagrihilal1
hanmeli
@nrmyn
Tempus
@Calypso95
balpamuk
@bluuee
S Suskunhanim
@EceZ
0zlem
@pacman
eymosumcum
fancynancy
GünaydınnnGünaydın kızlar valla sabah sabah maşallahınız var hemen kalkıp spora başlamalar. Harikasınız
Yok bende yürüdüm geldimAnammmmm
Buralar hep yesfit
No kilooooo uyuyomusunuz, kalkın kıııııızz
Aynen canım hep resimli olacaksa menü sayfasında olsun burda kynarBu sayfayı canım, bulamazsan atayım tekrarenn iyisi oraya atayim,bundan sonra
Aslında ben psikoloji konusunda yerli yazarlara mesafeliyim biraz.yabancilar daha öz olarak veriyorlar. B. Budak i da YouTube den izlerim zaman zaman ama kitabını bı tahlil grubunda oldugum için okuyorum, fena değil bakalım simdilikYok yok esto Kitabı bende aldım ama daha okumaya geçmedim. İlk kitabı çok güzeldi inşallah bu da öyledir
Yapma ve, bugün de pek sıcak, yorma kendini kiyamamHoş buldum canımmmm her ne kdr yes fit olsan da
Zımba gibiyim maşallah. Zıpır zıpır ım anla sen ahahaahha
Sen nasılsın canımm
Dr hanimciiimm hiç yakışıyor mu sana, hem de sınavın varken, kalk kalk kalkGünaydıın.Yine herkes erkenden kalkmış. Ben de alarmı erteleye erteleye bir hal oldum. Neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor hayat?
Uyumak kilo verdisiyor tatlım niye öyle diyorsun, bırak uyusunlar, yoksa kilo vermelerini istemiyor musunAnammmmm
Buralar hep yesfit
No kilooooo uyuyomusunuz, kalkın kıııııızz
Günaydın kızlar valla sabah sabah maşallahınız var hemen kalkıp spora başlamalar. Harikasınız
özlem bu neeee, oy maşallah, idolumsunGöbiseme biber balsamı sürdüm ve streç film ile sardım..
35 dk Didem Fitness 5. gün ,30 dk 6.gün ve 30 dakika da ZUMBAAA yapıldı.
Uyandığımdan beri 1.2 L su içildi. 400 ml bardakta yeşil çay demlemiştim spordan içmeye fırsat olmadi.Kahvalti hazırlarken onu içerim.
Şimdilik hoşçakalın..
isteyerek kalkmıyorum cnm şöyle bazen 10a 11e kadar uyumak istiyorum ama olmuyor. 7 ideal bir saat bence..Yaa ben öyle 5 lerde kalkamıyorum o yüzden kalkış saatini direk 6 buçuk 7 olarak belirledimbenim için daha gerçekçi bir hedef
Evet cnm hava aydınlanmaya başladığı an uyanıyorum. Ne geliyor aklıma?Saati kurmadan bu saatte kalkabilor musun canım?
Buna bir çözüm bulalım ki tekrar geri uyumaaklıma bir şey geliyor ama özelden yazayım dur
Ben ilk kez bugün 8 saat uyudum ramazan sonrasıakşam benim için erken bı saatti, sabah alarm eşimden tarafta kalmış, uyanamadim ama 7'de uykumu almış olarak kalktım ve yataktan zipladim resmen
Afiyet olsun cnm.Bu arada yesilcayi demlerken aklıma geldi, bugün zıp zıp günüydüsuskun hanim dedim,dur ne oturmasi
Açtım son ses müziği(he he heee ne son sesi ayol) zipladim,haberiniz ola
Bugün çok iddialıyım, 5. Bile olurum ama 4'te civilenip kalmak istemiyorum
Kizlar bu da içine iki çay k sirke ekledigim yesilcayim, 3-4 gün oldu galiba denemeye başlayalı.bakalim fayda edecek miEki Görüntüle 2642307
Canım ben dün foto olarak burdan paylaştım,yazmama gerek var mı diye sordum,kaptan gerek yok dediği için yazmadim
Evet cnm bende hep yabancı yazar okudum kişisel gelişim. Ama bu yazarın kitabı güzel. Bide seninle başlamadı diye kitab aldım çok merak ediyorumAslında ben psikoloji konusunda yerli yazarlara mesafeliyim biraz.yabancilar daha öz olarak veriyorlar. B. Budak i da YouTube den izlerim zaman zaman ama kitabını bı tahlil grubunda oldugum için okuyorum, fena değil bakalım simdilik
Günaydın ne olduysa unutmaya çalış bende kötü başladımda gittim yürüdüm uzaklaştımGünaydın kızlar ben güne biraz gergin başladım insallah öyle gecmez
Göbiseme biber balsamı sürdüm ve streç film ile sardım..
35 dk Didem Fitness 5. gün ,30 dk 6.gün ve 30 dakika da ZUMBAAA yapıldı.
Uyandığımdan beri 1.2 L su içildi. 400 ml bardakta yeşil çay demlemiştim spordan içmeye fırsat olmadi.Kahvalti hazırlarken onu içerim.
Şimdilik hoşçakalın..
Oyle zamsnlarda kendimi ya uykuya ya yemeye veriyorum neyseki orucluyumda yemeye veremeyecegimGünaydın ne olduysa unutmaya çalış bende kötü başladımda gittim yürüdüm uzaklaştım
Evet az önce kahvaltımı ettim 1-2 saat sonra da ip atlicam..1bucuk saat spor mu yaptın sen kahvaltı öncesi
Oy maşallah yaaaaEvet az önce kahvaltımı ettim 1-2 saat sonra da ip atlicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?