Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok yok est o Kitabı bende aldım ama daha okumaya geçmedim. İlk kitabı çok güzeldi inşallah bu da öyledir
Aslında ben psikoloji konusunda yerli yazarlara mesafeliyim biraz.yabancilar daha öz olarak veriyorlar. B. Budak i da YouTube den izlerim zaman zaman ama kitabını bı tahlil grubunda oldugum için okuyorum, fena değil bakalım simdilik
Hoş buldum canımmmm her ne kdr yes fit olsan da
Zımba gibiyim maşallah. Zıpır zıpır ım anla sen ahahaahha

Sen nasılsın canımm
Yapma ve, bugün de pek sıcak, yorma kendini kiyamam
Hamd olsun iyiyim ben de.2 saat geç uyanmanın ZİPirligi var ustumde
Günaydıın. Yine herkes erkenden kalkmış. Ben de alarmı erteleye erteleye bir hal oldum. Neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor hayat?
Dr hanimciiimm hiç yakışıyor mu sana, hem de sınavın varken, kalk kalk kalk
Anammmmm

Buralar hep yesfit
No kilooooo uyuyomusunuz, kalkın kıııııızz
Uyumak kilo verdisiyor tatlım niye öyle diyorsun, bırak uyusunlar, yoksa kilo vermelerini istemiyor musun
Günaydın kızlar valla sabah sabah maşallahınız var hemen kalkıp spora başlamalar. Harikasınız
özlem bu neeee, oy maşallah, idolumsun

Yaa ben öyle 5 lerde kalkamıyorum o yüzden kalkış saatini direk 6 buçuk 7 olarak belirledim benim için daha gerçekçi bir hedef
isteyerek kalkmıyorum cnm şöyle bazen 10a 11e kadar uyumak istiyorum ama olmuyor. 7 ideal bir saat bence..
Evet cnm hava aydınlanmaya başladığı an uyanıyorum. Ne geliyor aklıma?
Afiyet olsun cnm.

Evet cnm bende hep yabancı yazar okudum kişisel gelişim. Ama bu yazarın kitabı güzel. Bide seninle başlamadı diye kitab aldım çok merak ediyorum

1bucuk saat spor mu yaptın sen kahvaltı öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…