Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlamadim canim ben hedefi 95 yada 99yazmıştım ama belli bi süresi olduğunu bilmiyordum yani kendime ilk hedef olarak belirlemistim belli bi sureci var mi cikariliyormuyum gruptan yoksa
Haftalık hedef bir kaç kez yazdım sana aslında 95 demişsin ama ben haftalık hedef alıyorum diye. Gözden kaçırdın sanırım

isteyerek kalkmıyorum cnm şöyle bazen 10a 11e kadar uyumak istiyorum ama olmuyor. 7 ideal bir saat bence..

Evet cnm hava aydınlanmaya başladığı an uyanıyorum. Ne geliyor aklıma?

Afiyet olsun cnm.
isteme bence canım,,gayet güzel erken uyanmak, oh missss
Evet cnm bende hep yabancı yazar okudum kişisel gelişim. Ama bu yazarın kitabı güzel. Bide seninle başlamadı diye kitab aldım çok merak ediyorum
Seninle baslamadi'yi ben de gördüm,okuyunca fikrini söyler misin ona göre ben de alayım
Ben biraz da önyargılı başladım galiba bu kitaba
Evet az önce kahvaltımı ettim 1-2 saat sonra da ip atlicam..
Aslan yes fit
Ben de bir saat oldu kahvaltı yapali, bir iki saate ben de ziplarken knsallah
Kızlar hatırlattık mı bugün zıp zıppp Challenge günüüüüü lütfen herkes 10.20 katılsınnnn
Herkes gönlünden ne koparsa gibi olmus

Haftalık hedef bir kaç kez yazdım sana aslında 95 demişsin ama ben haftalık hedef alıyorum diye. Gözden kaçırdın sanırım
Aynen ua cok ozur dilerim ben boyle kendime aylik hedef koynustum onunla karistirmisim bu haftalik hedefim 106.5 sabah tartildim 108.9 ciktim kendimi zirlarsam ulasirim sanirim bu rakkama

Bunyeden bunyeye degisir tabi..kisinin kendi bunyesini tanimasi muhim tabi..sadece rafine sekeri birakmak da baslibasina bir basari zaten..

Ay şurda kendimi gördüm resmen. Kitap okurken yanımda bir düz, çizgisiz defter ve kalem olur mutlaka. o defter illa çizgisiz olacak.

Ay kalktım çoktan. Bu gece yatmadan 2-3 bardak su içicem. Bakalım işe yarayacak mı? Yoksa işim gücüm yok, tembellik yapıyorum.

S Suskunhanim sana seslenirken hanııım hanıııım demek istiyorum
Ay ne güzel olur, buz devrini kaç milyon kez izlediğimi bilmiyorum bile ..oğlum dinolari çok sever de.

Bu arada aklıma gelmişken:
Kk yi uzun zamandır dışardan takip ettiğim için hiç yabancılık çekmiyorum, geleli 2,5 hafta oldu, bu ne teklifsizlilik diye düşünecek olursanız diye belirteyim istiyorum
Seninle baslamadi efsane bi kitap..epigenetigin cok sasirtici bir yonune sahit olacaksiniz
Alayım o zaman????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…