- 23 Mart 2016
- 31.204
- 92.592
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.521
Bundan sonra hedeflrrini 2 3 kere sorulmasına rağmen yazmayan olursa ben hedef koyacağım hemde güzel bir hedef
Güzel fikirBundan sonra hedeflrrini 2 3 kere sorulmasına rağmen yazmayan olursa ben hedef koyacağım hemde güzel bir hedef:))
Anlamadim canim ben hedefi 95 yada 99yazmıştım ama belli bi süresi olduğunu bilmiyordum yani kendime ilk hedef olarak belirlemistim belli bi sureci var mi cikariliyormuyum gruptan yoksa
Canım bu haftalık hedef her cuma için söylüyoruz ya onu diyorAnlamadim canim ben hedefi 95 yada 99yazmıştım ama belli bi süresi olduğunu bilmiyordum yani kendime ilk hedef olarak belirlemistim belli bi sureci var mi cikariliyormuyum gruptan yoksa
Haftalık hedef bir kaç kez yazdım sana aslında 95 demişsin ama ben haftalık hedef alıyorum diye. Gözden kaçırdın sanırımAnlamadim canim ben hedefi 95 yada 99yazmıştım ama belli bi süresi olduğunu bilmiyordum yani kendime ilk hedef olarak belirlemistim belli bi sureci var mi cikariliyormuyum gruptan yoksa
isteme bence canım,,gayet güzel erken uyanmak, oh missssisteyerek kalkmıyorum cnm şöyle bazen 10a 11e kadar uyumak istiyorum ama olmuyor. 7 ideal bir saat bence..
Evet cnm hava aydınlanmaya başladığı an uyanıyorum. Ne geliyor aklıma?
Afiyet olsun cnm.
Seninle baslamadi'yi ben de gördüm,okuyunca fikrini söyler misin ona göre ben de alayımEvet cnm bende hep yabancı yazar okudum kişisel gelişim. Ama bu yazarın kitabı güzel. Bide seninle başlamadı diye kitab aldım çok merak ediyorum
Aslan yes fitEvet az önce kahvaltımı ettim 1-2 saat sonra da ip atlicam..
Herkes gönlünden ne koparsa gibi olmusKızlar hatırlattık mı bugün zıp zıppp Challenge günüüüüü lütfen herkes 10.20 katılsınnnn
Tm haber ederim inşallahSeninle baslamadi'yi ben de gördüm,okuyunca fikrini söyler misin ona göre ben de alayım
Ben biraz da önyargılı başladım galiba bu kitaba
Haaa öyle nasilda gözden kaçırmışım bilememişim cuma için hedefim 106.5 cunku sabah tartıldımCanım bu haftalık hedef her cuma için söylüyoruz ya onu diyor
Aynen ua cok ozur dilerim ben boyle kendime aylik hedef koynustum onunla karistirmisim bu haftalik hedefim 106.5 sabah tartildim 108.9 ciktim kendimi zirlarsam ulasirim sanirim bu rakkamaHaftalık hedef bir kaç kez yazdım sana aslında 95 demişsin ama ben haftalık hedef alıyorum diye. Gözden kaçırdın sanırım
Buz devrindeki sitin ses tonuyla
Bunyeden bunyeye degisir tabi..kisinin kendi bunyesini tanimasi muhim tabi..sadece rafine sekeri birakmak da baslibasina bir basari zaten..Güüünaayydınnnn
Hayır hayır şekerden kasıt o değil. Doğal olan besinlerden ölçülü almanda sıkıntı yok. Paketli ürünleri hayattan çıkarma programı diyebiliriz buna
Yoksa yediğimiz tüümm besinlerde az ya da çok şeker var zaten:) ama tabi sen istiyosan meyve de yeme ekmek de yeme. Ben onu sağlıklı bulmuyorum
Sabitsin yaniHaaa öyle nasilda gözden kaçırmışım bilememişim cuma için hedefim 106.5 cunku sabah tartıldım
108.9 çıktım kendimi zorlayacam
Seninle baslamadi efsane bi kitap..epigenetigin cok sasirtici bir yonune sahit olacaksinizEvet cnm bende hep yabancı yazar okudum kişisel gelişim. Ama bu yazarın kitabı güzel. Bide seninle başlamadı diye kitab aldım çok merak ediyorum
Evet spir konusunda cok yetersiz spor ve bitki çayı konusunda kendimi zorlamayı dusunuyorumSabitsin yani
Güzel hedef yakalarsın biraz uğraşırsanartık listedesin birde + sorumluluk
Seninde yakındır kuzu ne yapalım aksilik olmasaydı çoktan girersin ayrıca alt listeyi üst listeden ayrı tutmuyoruz kiİnsanlar ne güzel de listeye giriyor
Bu arada yesilcayi demlerken aklıma geldi, bugün zıp zıp günüydüsuskun hanim dedim,dur ne oturmasi
Açtım son ses müziği(he he heee ne son sesi ayol) zipladim,haberiniz ola
Bugün çok iddialıyım, 5. Bile olurum ama 4'te civilenip kalmak istemiyorum
Kizlar bu da içine iki çay k sirke ekledigim yesilcayim, 3-4 gün oldu galiba denemeye başlayalı.bakalim fayda edecek miEki Görüntüle 2642307
Aslında ben psikoloji konusunda yerli yazarlara mesafeliyim biraz.yabancilar daha öz olarak veriyorlar. B. Budak i da YouTube den izlerim zaman zaman ama kitabını bı tahlil grubunda oldugum için okuyorum, fena değil bakalım simdilik
Yapma ve, bugün de pek sıcak, yorma kendini kiyamam
Hamd olsun iyiyim ben de.2 saat geç uyanmanın ZİPirligi var ustumde
Dr hanimciiimm hiç yakışıyor mu sana, hem de sınavın varken, kalk kalk kalk
Uyumak kilo verdisiyor tatlım niye öyle diyorsun, bırak uyusunlar, yoksa kilo vermelerini istemiyor musun
özlem bu neeee, oy maşallah, idolumsun
Ay ne güzel olur, buz devrini kaç milyon kez izlediğimi bilmiyorum bile
Alayım o zaman????Seninle baslamadi efsane bi kitap..epigenetigin cok sasirtici bir yonune sahit olacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?