- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.541
Göbiseme biber balsamı sürdüm ve streç film ile sardım..
35 dk Didem Fitness 5. gün ,30 dk 6.gün ve 30 dakika da ZUMBAAA yapıldı.
Uyandığımdan beri 1.2 L su içildi. 400 ml bardakta yeşil çay demlemiştim spordan içmeye fırsat olmadi.Kahvalti hazırlarken onu içerim.
Şimdilik hoşçakalın..
Gerçekten mi, gel sarilakAy şurda kendimi gördüm resmen. Kitap okurken yanımda bir düz, çizgisiz defter ve kalem olur mutlaka.o defter illa çizgisiz olacak.
Canım sen yine de çok içme, ne olur ne olmaz, tembellik yapacak olursan geceAy kalktım çoktan. Bu gece yatmadan 2-3 bardak su içicem. Bakalım işe yarayacak mı?Yoksa işim gücüm yok, tembellik yapıyorum.
Ya bende öyle bı krem var aslında, geceleri yatarken sürsem mi acepÖzlem biber balsamı ne ola ki? Yeni yeni icatlar çıkarıyorsun şimdi hepimiz biber balsamı arayacağız.
Allah'tan aktivite güzel ama hamur işi bu hafta başka olmasın cancağızımSabah
Bir dilim ekmek
Yumurta domates peynir
Öğlen 2 adet poğaça
Akşam sarma içi
Aralarda kahve soda vs..
Spor
30 dk cardıo
2 saat bisikletgezdik dolandık
Hani menülerrrrr1000 zıp, 500 bölgeselCherry Mom
Gerçekten mi, gel sarilakben de çizgisinden başkasına yazmayı hiç sevmiyorum, sağ olsun kızım bu defterimi baya halletti ama
Canım sen yine de çok içme, ne olur ne olmaz, tembellik yapacak olursan gece
Biiiirrrrr kiiiii birr kiiiiiiBu arada şu zıp zıp gununu bulandan Allah razı olsun, sabahtan beri her yere sekerek gideceğim nerdeyse
Ben de yabancılık çekmiyorum. İstesem de... İyi mi kötü mü?Ay ne güzel olur, buz devrini kaç milyon kez izlediğimi bilmiyorum bile..oğlum dinolari çok sever de.
Bu arada aklıma gelmişken:
Kk yi uzun zamandır dışardan takip ettiğim için hiç yabancılık çekmiyorum, geleli 2,5 hafta oldu, bu ne teklifsizlilik diye düşünecek olursanız diye belirteyim istiyorum
Alayım o zaman????
Iıııımmmmmm şeeeeyyyyAllah'tan aktivite güzel ama hamur işi bu hafta başka olmasın cancağızım
Hani menülerrrrr
Özlem biber balsamı ne ola ki? Yeni yeni icatlar çıkarıyorsun şimdi hepimiz biber balsamı arayacağız.
Farmasiden almıştım aylar önce ama daha 2. kullanmışım. Bacak ve bel ağrısına iyi geliyormuş. Eşimin ağrıları için almıştım. Ama göbeğine sürüp spor yapanda çok var. Üşenmezsem her spordan önce sürüp streç filmle saracam. Sürünce yakıyor biraz..Tabi tek başına hiç bir kremin vb. ürünlerin etkisi olmaz spor ve sağlıklı beslenme şart.
Aşk olsun o ne demek öyleAy ne güzel olur, buz devrini kaç milyon kez izlediğimi bilmiyorum bile..oğlum dinolari çok sever de.
Bu arada aklıma gelmişken:
Kk yi uzun zamandır dışardan takip ettiğim için hiç yabancılık çekmiyorum, geleli 2,5 hafta oldu, bu ne teklifsizlilik diye düşünecek olursanız diye belirteyim istiyorum
Günaydın kızlar ☺
Eline sağlık kuzum
balpamuk pamukcum sen niye menüleri yazmadın
@fancynancy nerdesin canım bizle kal ,🖐
@eymosumcum sende artık pek aktif değilsin devam edebilecek misin listeden çıkaralım mı ?
Yaaaa seninde mi yokBen de yabancılık çekmiyorum. İstesem de... İyi mi kötü mü?Sid’e bayılırım. Hatta profil fotoğrafını seçerken bununla Sid arasında kalmıştım “Herkesin manitası var, benimse bebek gibi bir suratım...” bu cümleyi sevgilisi olmayan kendime ve arkadaşlarıma ithaf ederim hep.
Neden gerginsin terliklikedi?Günaydın kızlar ben güne biraz gergin başladım insallah öyle gecmez
Aynen canım aman güzel kilo verdin bozma düzenini İzmir'de zaten biraz bozulur dengelersin umarım2 gündür pek iyi geçmedi günüm. Spor da yapmadım. İf i bozdum, şekersizi bozdum.Bugün yeniden sıkı yönetimdeyim. Yazacağım kaptanım. En azından İzmir’e gidene kadar çok iyi sıkmam lazım kendimi.
Deneyelim bakalım. Yani burada en olmayacak şeyi söyleseniz ben yine denerim. O kadar güveniyorum. Teşekkür ederim, açıkladığın için de.Farmasiden almıştım aylar önce ama daha 2. kullanmışım. Bacak ve bel ağrısına iyi geliyormuş. Eşimin ağrıları için almıştım. Ama göbeğine sürüp spor yapanda çok var. Üşenmezsem her spordan önce sürüp streç filmle saracam. Sürünce yakıyor biraz..Tabi tek başına hiç bir kremin vb. ürünlerin etkisi olmaz spor ve sağlıklı beslenme şart.
Eki Görüntüle 2642392
2 gündür pek iyi geçmedi günüm. Spor da yapmadım. İf i bozdum, şekersizi bozdum.Bugün yeniden sıkı yönetimdeyim. Yazacağım kaptanım. En azından İzmir’e gidene kadar çok iyi sıkmam lazım kendimi.
Amuda kalkıp uyumak zayıflatıyormuşDeneyelim bakalım. Yani burada en olmayacak şeyi söyleseniz ben yine denerim. O kadar güveniyorum. Teşekkür ederim, açıkladığın için de. ♥
Ben bu konuda en bahtsızlardan biriyim.Yaaaa seninde mi yokbende takımdaki tek yalnız benim saniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?