Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özlem biber balsamı ne ola ki? Yeni yeni icatlar çıkarıyorsun şimdi hepimiz biber balsamı arayacağız.

Ay şurda kendimi gördüm resmen. Kitap okurken yanımda bir düz, çizgisiz defter ve kalem olur mutlaka. o defter illa çizgisiz olacak.
Gerçekten mi, gel sarilakben de çizgisinden başkasına yazmayı hiç sevmiyorum, sağ olsun kızım bu defterimi baya halletti ama

Ay kalktım çoktan. Bu gece yatmadan 2-3 bardak su içicem. Bakalım işe yarayacak mı? Yoksa işim gücüm yok, tembellik yapıyorum.
Canım sen yine de çok içme, ne olur ne olmaz, tembellik yapacak olursan gece

Gerçekten mi, gel sarilakben de çizgisinden başkasına yazmayı hiç sevmiyorum, sağ olsun kızım bu defterimi baya halletti ama

Canım sen yine de çok içme, ne olur ne olmaz, tembellik yapacak olursan gece

Sahurda 1 litre içiyordum. Sabahın 5inde uyanıyordum gerçekten. Bi deneyeceğim bakalım, tembellik istediğim zaman içmem canım.

Ben de yabancılık çekmiyorum. İstesem de... İyi mi kötü mü? Sid’e bayılırım. Hatta profil fotoğrafını seçerken bununla Sid arasında kalmıştım “Herkesin manitası var, benimse bebek gibi bir suratım...” bu cümleyi sevgilisi olmayan kendime ve arkadaşlarıma ithaf ederim hep.

Özlem biber balsamı ne ola ki? Yeni yeni icatlar çıkarıyorsun şimdi hepimiz biber balsamı arayacağız.
Biber balsamı işe yarıyor mu 0zlem Valla aktar aktar gezerim. Olmadı internetten alırım.
Farmasiden almıştım aylar önce ama daha 2. kullanmışım. Bacak ve bel ağrısına iyi geliyormuş. Eşimin ağrıları için almıştım. Ama göbeğine sürüp spor yapanda çok var. Üşenmezsem her spordan önce sürüp streç filmle saracam. Sürünce yakıyor biraz..Tabi tek başına hiç bir kremin vb. ürünlerin etkisi olmaz spor ve sağlıklı beslenme şart.

Aşk olsun o ne demek öyle

2 gündür pek iyi geçmedi günüm. Spor da yapmadım. İf i bozdum, şekersizi bozdum. Bugün yeniden sıkı yönetimdeyim. Yazacağım kaptanım. En azından İzmir’e gidene kadar çok iyi sıkmam lazım kendimi.

Yaaaa seninde mi yok bende takımdaki tek yalnız benim saniyordum

Aynen canım aman güzel kilo verdin bozma düzenini İzmir'de zaten biraz bozulur dengelersin umarım

Deneyelim bakalım. Yani burada en olmayacak şeyi söyleseniz ben yine denerim. O kadar güveniyorum. Teşekkür ederim, açıkladığın için de.

balpamuk cum sen benim idollerimden birisin. Hemen toparla kendini. İki güncükten bi şey olmaz. Hemencik sahalara bomba gibi dönersin.

Yaaaa seninde mi yok bende takımdaki tek yalnız benim saniyordum
Ben bu konuda en bahtsızlardan biriyim. Yalnızlığın kitabını yazabilirim yani o derece. Hiç sevgilim olmadı benim şu ana dek. Birisi yakın davranınca ben uzak davranıyorum. Niye bilmiyorum. Normalde insanlara ne kadar yakınsam, o konuda baya çekingenim. Konusu açılmışken tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…