Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neden gerginsin terliklikedi?
Sorma guzelim eve dış cepe yalıtımı yapılacak masraflı oluyor diye babam ben kendim yapicam demiş babamin inşaat geçmişi var ama 30 kusur yıl once inan hiç anlamaz eee malum masraf olacak hem o masraf heba olacak gibime geliyor hemde ben yapı cam demiş ya bitirinceye kadar yanında herkes her saniye hazır olsun ister inşaat işçisi gibi çalışmamızı bekler sınırlı olacak artik bitinceye kadar hepimize kan kusturacak yani artik kac ay sürer onuda bilmiyorum inşaallah vazgeçer diye dua ediyorum

Psikolojim alt ust olmus durumda aklima geldi yine bi gerildim yani bu konuda cok fazla vukuati oldugu icin az cok tahmin edebiliyorum karsilacagimiz seyleri

Ayyy valla bi an bunları ben yazdım sandım
Yas kacti

balpamuk cum sen benim idollerimden birisin. Hemen toparla kendini. İki güncükten bi şey olmaz. Hemencik sahalara bomba gibi dönersin.

Ah pacciğiiiimmmm sen böyle söyledin ya şimdi rol model olduğumu düşününce hemen bir antenlerim açıldı bir kendime geldim Hemmeeennn toparlanıyorum. Hemen kalkıp zıpzıpımı yapayım. Kendimi kaybetmemeliyim no noo noooo....

Ayy kuzucum seni çok iyi anlıyorum. Benim babamın da elinden gelir. Allah var çok da güzel yapar. Bizim evde de inşaat gibi şeyler var. Ama sor bakalım kaç aydır... hatırlamıyorum artık. E kendi yaptığı için bize de kök söktürüyor. Annem de sinirleniyor. Ortalığı sakin tutmaya çalışmaktan helak oluyorum. Elbet geçer. Süreci değiştiremiyorsan kendini yıpratmamaya çalış. Olan sana olacak.

Aaaa bu konuda destek vermiyoruz :)))
Önce bir cocukluğuna gitmemiz lazım
Hoşlandıgım çocuk bana Bülent Ersoy a benziyorsun demişti bu benim travmam sonra 57 kg ile karsısına çıkıp öcümü almıştım hahajç ama zayıflamasaydım muhtemelen milli felaketim olurdu

Ayyy valla bi an bunları ben yazdım sandım
Yas kacti
23. Valla çevremde insanları görüyorum, özeniyorum. Ama birisi azıcık yakın davransın... Bi çekiniyorum falan. Ben de anlamıyorum ne yaptığımı. Bu durum bayağı da canımı sıkıyor. Ne yapacağız biiz?

İşte rol modellerimden beklediğim hareketler. Ben daha çekirge sayılırım. Bana destek olmak için bozmamanız lazım.

Bu nasıl bir ayıp etmek arkadaş! Tam bir hödükmüş ama. İyi ki zayıflamışsın ama kendin için. İyi ki de yüzünü en baştan göstermiş. Öyle biriyle beraber olmak seni sonradan da mahvederdi Allah korusun

Ya her yönden uzuluyorum nasrafli olacagi icin bizim cebimizdende cikacak bende zatwn mutfak masrafi evin bir takim giderleri var inan kendime yetemiyirum kac ay ne kadar dış çepe için vericem bilmiyorum.

Eee o masrafı hic edecek yapamaz yaptığı adam akıllı olmaz ona içim yanıyor ayri uzuluyorum dedigim gibi aylarca bizi perişan edecek o gerginlikle oda ayri dert onan sabah bunu duyduğumdan beri sinirden yataktan kalkamadım

Önceki yil evin icinde tadilat tamirat işlerine girdi aylarca sürdü hepsi birbirinden kotu kapı pencereleri değiştirdik balkon kapılarının kenar kısımlarını doldurup sıvadı inan biraz zorlasam kapı çerçevesiyle duvarla iner gelir yani boyle olunca iyiden iyiye evden soguyorum

Kiz Allah iyiliğini versin öyle deyince kac yasinda diye düşündüm. Ben 32 yaşındayım senin yaşlarda yakın davranan olurdu neden bilmiyorum ben uzak dururdum şimdilerde hic öyle yakın durma falan bile yok yaşlandım artik bu saatten sonrada olacağını dusunmuyorum

Hoşlanmamış olabilirsin belki zorlama olmuyor ki
Aslında sorun bende. Ben hoşlansam bile bunu en yakın arkadaşlarıma dahi söyleyemiyorum. Sanki ayıp bi şeymiş gibi ya da rezil olurum gibi... Ha bi de hoşlansam bile aynı davranıyorum. Bunu da hayatımda ilk defa itiraf etmiş olayım bari. Kilolu olduğum için sanki kimse beni beğenmezmiş de dalga geçermiş gibi geliyor. O yüzden kendimi savunma mekanizması geliştirdim herhalde.

Aynen çok iyi oldu zaten bende soğumuştum ama güzel motivasyon oldu bana üni yaz tatilindeydik
Birden zayıfldım saçlarımı sarıya boyadım gözlükleri attım yeşil lens taktim tanımadı bile sonra baya yapıştı tabi bana askerlik arkadaşı gibi davranan adam gitti
O arada bende eşimle tanıştım

Vavvv o halini görmek isterdim

Tam bi gerizekaliymis valla bana karsi arada ilgili olanlar hic ciddi bi adım atmadan uzaklaşıyorlar herhalde iticiyim diye düşünüyordum da bi arkadaşım flortlesmek bilmediğimi söyledi zaten yas oldu 32 bu yasa kadar gelmeyen bu yaştan sonra gelmez ama itiraf edeyim bu duruma cok uzuluyorum yalnızlık cok fena bi durum

Babanın sözünü dinlediği birine ufaktan anlatsınız da konuşsa belki işe yarar mı ki? Gerçi benim babam dediğim dediktir. Sizinki nasıl bilmiyorum ama... Ben burada strese girdim. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…