- 23 Mart 2016
- 31.204
- 92.593
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.581
Bilgisayarda vardı Ankara'da atarım sana genç körpe EsraVavvv o halini görmek isterdim
Tmm heyecanla beklicemBilgisayarda vardı Ankara'da atarım sana genç körpe Esra
Bilemedim ki iyi mi kötü müBen de yabancılık çekmiyorum. İstesem de... İyi mi kötü mü?Sid’e bayılırım. Hatta profil fotoğrafını seçerken bununla Sid arasında kalmıştım “Herkesin manitası var, benimse bebek gibi bir suratım...” bu cümleyi sevgilisi olmayan kendime ve arkadaşlarıma ithaf ederim hep.
Aramızda dünyalar mı var? Genceciksin daha. ♥ Biraz da kısmet işi aslında. Ama insan üzülüyor işte, bizim de kalbimiz var ulen!Kiz Allah iyiliğini versin öyle deyince kac yasinda diye düşündüm. Ben 32 yaşındayım senin yaşlarda yakın davranan olurdu neden bilmiyorum ben uzak dururdum şimdilerde hic öyle yakın durma falan bile yok yaşlandım artik bu saatten sonrada olacağını dusunmuyorum
Yaa sonu güzel biten bir hikaye ama...Aynen çok iyi oldu zaten bende soğumuştum ama güzel motivasyon oldu bana üni yaz tatilindeydik
Birden zayıfldım saçlarımı sarıya boyadım gözlükleri attım yeşil lens taktim tanımadı bile sonra baya yapıştı tabi bana askerlik arkadaşı gibi davranan adam gitti
O arada bende eşimle tanıştım ♥
Hahahahaha orası da öyle tabiBilemedim ki iyi mi kötü müvuhuuu cümle güzel, ben de sana daha güzel bir cümle diyeyim de otur oturduğun yerde:"kocası( sevgilisi) olanlarin başı göğe mi erdi "
Bekarlık sultanlıktır anacim
Bence de kesinlikle öyle.Bilemedim ki iyi mi kötü müvuhuuu cümle güzel, ben de sana daha güzel bir cümle diyeyim de otur oturduğun yerde:"kocası( sevgilisi) olanlarin başı göğe mi erdi "
Bekarlık sultanlıktır anacim
Bari ucundan gönül eğlendireyim o zaman.Bence de kesinlikle öyle.
İnsan elbette ister olmayan şeyi.
Ama bekarlık herşeyden güzelmiş meğerse
Şu boşuna Aziz olmamış şekerimSahurda 1 litre içiyordum. Sabahın 5inde uyanıyordum gerçekten.Bi deneyeceğim bakalım, tembellik istediğim zaman içmem canım.
Yok ben ziplarken Fuad saka dan bir şeyler açıyorum, çok iyi oluyoBiiiirrrrr kiiiii birr kiiiiii
Bu arada profilinde ki hangi filmdenBen de yabancılık çekmiyorum. İstesem de... İyi mi kötü mü?Sid’e bayılırım. Hatta profil fotoğrafını seçerken bununla Sid arasında kalmıştım “Herkesin manitası var, benimse bebek gibi bir suratım...” bu cümleyi sevgilisi olmayan kendime ve arkadaşlarıma ithaf ederim hep.
hah bende ki de bundan ama hiç kullanmadimFarmasiden almıştım aylar önce ama daha 2. kullanmışım. Bacak ve bel ağrısına iyi geliyormuş. Eşimin ağrıları için almıştım. Ama göbeğine sürüp spor yapanda çok var. Üşenmezsem her spordan önce sürüp streç filmle saracam. Sürünce yakıyor biraz..Tabi tek başına hiç bir kremin vb. ürünlerin etkisi olmaz spor ve sağlıklı beslenme şart.
Eki Görüntüle 2642392
CanımAşk olsun o ne demek öyle
Kesinlikle biseyi aklina koyduğunda kimse onu dediğimden vazgeciremiyorBabanın sözünü dinlediği birine ufaktan anlatsınız da konuşsa belki işe yarar mı ki? Gerçi benim babam dediğim dediktir. Sizinki nasıl bilmiyorum ama... Ben burada strese girdim. Allah yardımcınız olsun.
Hahahaha su gerçekten iyi. İçtikçe insan susuz kaldığını daha çok anlıyor cidden.Şu boşuna Aziz olmamış şekerim
Yok ben ziplarken Fuad saka dan bir şeyler açıyorum, çok iyi oluyohatta sabah eşim uyurken zipliyordum odaya bı girdi "ula ula ula" diye zipladigimi görünce pis pis güldü,şimdi her zipladigimda guyo
Bu arada profilinde ki hangi filmden
hah bende ki de bundan ama hiç kullanmadim
Canım
O zaman hiç kafanıza takmayın. Keyfinize bakın. Ben de aynı sizin gibiyim. Başa gelen çekilir modu.Kesinlikle biseyi aklina koyduğunda kimse onu dediğimden vazgeciremiyor
Hanım hanimmmmm kullanalım belki bir faydasını görürüz.Şu boşuna Aziz olmamış şekerim
Yok ben ziplarken Fuad saka dan bir şeyler açıyorum, çok iyi oluyohatta sabah eşim uyurken zipliyordum odaya bı girdi "ula ula ula" diye zipladigimi görünce pis pis güldü,şimdi her zipladigimda guyo
Bu arada profilinde ki hangi filmden
hah bende ki de bundan ama hiç kullanmadim
Canım
Canım bence çok takılma, çevrenin sorularının etkisinde kalıp olması gerekiyor gibi mi hissediyorsun bilmiyorum ama gerçekten acele edilmemesi gereken,seçici davranılması gereken konularBen bu konuda en bahtsızlardan biriyim.Yalnızlığın kitabını yazabilirim yani o derece. Hiç sevgilim olmadı benim şu ana dek. Birisi yakın davranınca ben uzak davranıyorum. Niye bilmiyorum. Normalde insanlara ne kadar yakınsam, o konuda baya çekingenim. Konusu açılmışken tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne yaparsak yapalım öyle ne yazık kiHahahahaha orası da öyle tabiAma insan hep kendinde olmayanı istiyor zannımca. Hiç doymak bilmiyoruz.
üni yıllarımı o kadar çok özlüyorum ki ben deBence de kesinlikle öyle.
İnsan elbette ister olmayan şeyi.
Ama bekarlık herşeyden güzelmiş meğerse
Hehehe bence de sen gönül eglendirBari ucundan gönül eğlendireyim o zaman.
O kadar güzel yazmışsın ki... En güzel tavsiyelerden biri.Canım bence çok takılma, çevrenin sorularının etkisinde kalıp olması gerekiyor gibi mi hissediyorsun bilmiyorum ama gerçekten acele edilmemesi gereken,seçici davranılması gereken konular
Ayrıca inanıyorum, olduğunda da burdan yazacaksın bize, plan program yapiciiizz hep birliktetüyolar o zaman
Ne yaparsak yapalım öyle ne yazık ki
üni yıllarımı o kadar çok özlüyorum ki ben de
Hehehe bence de sen gönül eglendir
Biz bulduk da ne oldu bekarlık daha iyiydi vallahi her gün kavga gürültü farklı hayatlar tek bir evde. Hiiiç acele etme gerekirse 40ına kadar bekler. Şimdi ki aklım olsa çok iyi tanımadan kesinlikle ciddi bir ilişkiye başlamazdım.O kadar güzel yazmışsın ki... En güzel tavsiyelerden biri.Bakalım, o zamanları da birlikte göreceğimize inancım tam. O zamana kadar zayıflamaya ve komikliklere devam.
Hayatta en imrendiğim şey sakin, mutlu bir ilişki sanırım. Hayattan tecrübelerinizi okumak benim için önemli. Teşekkür ederim.Biz bulduk da ne oldu bekarlık daha iyiydi vallahi her gün kavga gürültü farklı hayatlar tek bir evde. Hiiiç acele etme gerekirse 40ına kadar bekler. Şimdi ki aklım olsa çok iyi tanımadan kesinlikle ciddi bir ilişkiye başlamazdım.
Sakin mutlu bir ilişki istiyorsan kesinlikle acele etmeyeceksin ve karakterini iyi çözümleyeceksin.Hayatta en imrendiğim şey sakin, mutlu bir ilişki sanırım. Hayattan tecrübelerinizi okumak benim için önemli. Teşekkür ederim. ♥ Çok samimi söylüyorum ki umarım hiç kavga etmediğiniz günleriniz bir an önce gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?