Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilemedim ki iyi mi kötü mü vuhuuu cümle güzel, ben de sana daha güzel bir cümle diyeyim de otur oturduğun yerde:"kocası( sevgilisi) olanlarin başı göğe mi erdi"
Bekarlık sultanlıktır anacim

Aramızda dünyalar mı var? Genceciksin daha. ♥ Biraz da kısmet işi aslında. Ama insan üzülüyor işte, bizim de kalbimiz var ulen!

Yaa sonu güzel biten bir hikaye ama... Allah mutlu etsin hep.

Bilemedim ki iyi mi kötü mü vuhuuu cümle güzel, ben de sana daha güzel bir cümle diyeyim de otur oturduğun yerde:"kocası( sevgilisi) olanlarin başı göğe mi erdi"
Hahahahaha orası da öyle tabi Ama insan hep kendinde olmayanı istiyor zannımca. Hiç doymak bilmiyoruz.

Bence de kesinlikle öyle.
İnsan elbette ister olmayan şeyi.
Ama bekarlık herşeyden güzelmiş meğerse

Sahurda 1 litre içiyordum. Sabahın 5inde uyanıyordum gerçekten. Bi deneyeceğim bakalım, tembellik istediğim zaman içmem canım.
Şu boşuna Aziz olmamış şekerim
Biiiirrrrr kiiiii birr kiiiiii
Yok ben ziplarken Fuad saka dan bir şeyler açıyorum, çok iyi oluyohatta sabah eşim uyurken zipliyordum odaya bı girdi "ula ula ula" diye zipladigimi görünce pis pis güldü,şimdi her zipladigimda guyo
Bu arada profilinde ki hangi filmden
hah bende ki de bundan ama hiç kullanmadim
Aşk olsun o ne demek öyle
Canım

Kesinlikle biseyi aklina koyduğunda kimse onu dediğimden vazgeciremiyor

Hahahaha su gerçekten iyi. İçtikçe insan susuz kaldığını daha çok anlıyor cidden.

Bu profildeki benim yine en sevdiğim karakterlerden. Adı Snowball. Tam bir kuduruk. Filmin adı Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı. İki tane var. Ama ilki çok daha güzel. Çocuklar da çok beğenir. İzleyiniz.

Kesinlikle biseyi aklina koyduğunda kimse onu dediğimden vazgeciremiyor
O zaman hiç kafanıza takmayın. Keyfinize bakın. Ben de aynı sizin gibiyim. Başa gelen çekilir modu. İnsan kafaya takınca daha çok yıpranıyor. Eni sonu yapılacak madem en az hasarla kurtulmaya bak. Kendini üzdüğüne değmez. Bu hayattaki en önemli şey sensin.

Hanım hanimmmmm kullanalım belki bir faydasını görürüz.

Canım bence çok takılma, çevrenin sorularının etkisinde kalıp olması gerekiyor gibi mi hissediyorsun bilmiyorum ama gerçekten acele edilmemesi gereken,seçici davranılması gereken konular
Ayrıca inanıyorum, olduğunda da burdan yazacaksın bize, plan program yapiciiizz hep birliktetüyolar o zaman
Hahahahaha orası da öyle tabi Ama insan hep kendinde olmayanı istiyor zannımca. Hiç doymak bilmiyoruz.
Ne yaparsak yapalım öyle ne yazık ki
Bence de kesinlikle öyle.
İnsan elbette ister olmayan şeyi.
Ama bekarlık herşeyden güzelmiş meğerse
üni yıllarımı o kadar çok özlüyorum ki ben de
Bari ucundan gönül eğlendireyim o zaman.
Hehehe bence de sen gönül eglendir

O kadar güzel yazmışsın ki... En güzel tavsiyelerden biri. Bakalım, o zamanları da birlikte göreceğimize inancım tam. O zamana kadar zayıflamaya ve komikliklere devam.

O kadar güzel yazmışsın ki... En güzel tavsiyelerden biri. Bakalım, o zamanları da birlikte göreceğimize inancım tam. O zamana kadar zayıflamaya ve komikliklere devam.
Biz bulduk da ne oldu bekarlık daha iyiydi vallahi her gün kavga gürültü farklı hayatlar tek bir evde. Hiiiç acele etme gerekirse 40ına kadar bekler. Şimdi ki aklım olsa çok iyi tanımadan kesinlikle ciddi bir ilişkiye başlamazdım.

Hayatta en imrendiğim şey sakin, mutlu bir ilişki sanırım. Hayattan tecrübelerinizi okumak benim için önemli. Teşekkür ederim. Çok samimi söylüyorum ki umarım hiç kavga etmediğiniz günleriniz bir an önce gelsin.

Sakin mutlu bir ilişki istiyorsan kesinlikle acele etmeyeceksin ve karakterini iyi çözümleyeceksin. Bir kere cimriyse kaç çok çektirir. Sinirliyse de kaç ilerde küfürler dayaklar başlar. Sigarası varsa bilmiyorum ben sigara içmediğim için rahatsız ediyor tavsiyem sigara içmemesi tabi sen içiyorsan o başka. Sigara bu devirde hem ayda en az 400 500 TL masraf hem de pisliği çekilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…