- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.601
BendeVavvv o halini görmek isterdim
çocuklarla izliyeyim inşallah,sağ olasın canımHahahaha su gerçekten iyi. İçtikçe insan susuz kaldığını daha çok anlıyor cidden.
Bu profildeki benim yine en sevdiğim karakterlerden. Adı Snowball. Tam bir kuduruk.Filmin adı Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı. İki tane var. Ama ilki çok daha güzel. Çocuklar da çok beğenir. İzleyiniz. ♥
Emziriyorum diye beklemiştim ama artık kullanabilirimHanım hanimmmmm kullanalım belki bir faydasını görürüz.
Ben de aynı şeyi kendin icin düşünmüştüm ama ceylan varken zor gibiip atlamayı özlemişim..Bugün rekor ben de olacak galiba..
Aman Allah korusun hepsinden. Sigara ben de içmem, kokusu da rahatsız eder.Sakin mutlu bir ilişki istiyorsan kesinlikle acele etmeyeceksin ve karakterini iyi çözümleyeceksin.Bir kere cimriyse kaç çok çektirir. Sinirliyse de kaç ilerde küfürler dayaklar başlar. Sigarası varsa bilmiyorum ben sigara içmediğim için rahatsız ediyor tavsiyem sigara içmemesi tabi sen içiyorsan o başka. Sigara bu devirde hem ayda en az 400 500 TL masraf hem de pisliği çekilmiyor.
Amin canımYaa sonu güzel biten bir hikaye ama... ♥ Allah mutlu etsin hep.
çocuklarla izliyeyim inşallah,sağ olasın canım
Emziriyorum diye beklemiştim ama artık kullanabilirim
Ben de aynı şeyi kendin icin düşünmüştüm ama ceylan varken zor gibi
Neden öyle ön yargılısın sen bunları kafandan atmadıkça olmaz belki biraz zayıflmak öz güveni arttırır bende tavan yaptırmıştıTam bi gerizekaliymis valla bana karsi arada ilgili olanlar hic ciddi bi adım atmadan uzaklaşıyorlar herhalde iticiyim diye düşünüyordum da bi arkadaşım flortlesmek bilmediğimi söyledi zaten yas oldu 32 bu yasa kadar gelmeyen bu yaştan sonra gelmez ama itiraf edeyim bu duruma cok uzuluyorum yalnızlık cok fena bi durum
Hah şöyleO kadar güzel yazmışsın ki... En güzel tavsiyelerden biri.Bakalım, o zamanları da birlikte göreceğimize inancım tam. O zamana kadar zayıflamaya ve komikliklere devam.
gözüm yollarda kaldı yavrum nerelerdesinGünaydın bal peteklerimkilom dün ile aynı 62.0'la devam ediyorum ve yeşil çayımı içiyorum şuan. Birazdan da kahvaltımı edeceğim bugün 17-7 if yapacağım öğlen 2ye denk geldi kahvaltım.
Şansımız var yani
Kaç tane atılıyorsun? Gözümü korkuttun.Şansımız var yanizıpzıp birincisi kim oluyor genelde(yani benden once kimler oldu .)
Abartayim ki gözün korksunKaç tane atılıyorsun? Gözümü korkuttun.
Şansımız var yanizıpzıp birincisi kim oluyor genelde(yani benden once kimler oldu .)
Birbirinizi unutamamanız, eşinizin yaptığının hep başına gelmesi... Kaderiniz bir yazılmış gerçekten. Allah her daim mutlu etsin.Amin canım
Siizinde kalbinize biri girecek elbette kısmet
Biz ünide ayrılmıştık beni aldatmıştıkestim attım bir kurban bayramında ...aradan 4 yıl geçmişti hiç konuşmadım 4 yıl sonra döndü paşam.. nasıl bir ahını aldıysam hayatıma her giren kız beni aldattı dedi bende unutmamıştım zaten o ay sözlendik kader
Velhasıl derin konular işte.Hah şöyle
Bir de elbette tedbirdir iyi tanımak gerekir, mutluyken verdiği kararlar ile ofkeliyken uzgunken verdiği kararlar nasıl bı bak bakalım.bir de ne kadar tanirsan tanı eş,çocuk ve malla imtihan edileceğimiz Kuran'da yazıyor. Amma varligiyla amma yokluguyla illa ki imtihan.kimisoninki kavga gürültüyle(sabırla ) imtihan, kimininki çiçekle böcekle(sukurle ) imtihan...
Bastan tedbirini al ama gerisi hep takdir.arkadasimin 7 yıl çok mutlu bir evliliği vardı, iki yıldır adamin karakteri tamamen değişti.sigarayi evlenmeden önce bırakan adam yeniden başladı. Gibi gibi
Bilemiyordum yani, önce tedbir sonra takdir
gözüm yollarda kaldı yavrum nerelerdesin
Regl kendisi gelene kadar müdahale etmemeye karar verdim canım ya ne olur olmaz diyeAbartayim ki gözün korksunmillet az gaza gelir belki, zıplayan bı ikimiz mi varız ne gerçi kaptanim da demişti zipladim diye
birsevgi canım akşama kadar bir sürü ziplasana, benim reglim erken geldi belki sende de yarar ise
Benim uyanışım öğlen 12yi buluyor bebişimgözüm yollarda kaldı yavrum nerelerdesin
Bunlar eskide kaldı beeebeeemm
İki zıplıyorm bir yazıyorumAmaniin neler neler konuşuluyorrrr
Bir kez yapan yine yapar alışmış kudurmuştan beterdir derler 4 yıl sonra geri döndükten sonra hiç öyle bir durumlar sezinledin mi kaptanım?Amin canım
Siizinde kalbinize biri girecek elbette kısmet
Biz ünide ayrılmıştık beni aldatmıştıkestim attım bir kurban bayramında ...aradan 4 yıl geçmişti hiç konuşmadım 4 yıl sonra döndü paşam.. nasıl bir ahını aldıysam hayatıma her giren kız beni aldattı dedi bende unutmamıştım zaten o ay sözlendik kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?