Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çocuklarla izliyeyim inşallah,sağ olasın canım
Hanım hanimmmmm kullanalım belki bir faydasını görürüz.
Emziriyorum diye beklemiştim ama artık kullanabilirim
ip atlamayı özlemişim.. Bugün rekor ben de olacak galiba..
Ben de aynı şeyi kendin icin düşünmüştüm ama ceylan varken zor gibi

Aman Allah korusun hepsinden. Sigara ben de içmem, kokusu da rahatsız eder. Zaten sinirli olacaksa hiç olmasın. Tamam hayatında biri olması iyi bi şey ama benim hayatımı mahvedecekse gerek yok. İlla biri olsun diye oldurmam.

O zamaan hayatıma biri girecek gibi olursa önce sizlerin onayından geçireceğim, belli oldu.

Yaa sonu güzel biten bir hikaye ama... ♥ Allah mutlu etsin hep.
Amin canım
Siizinde kalbinize biri girecek elbette kısmet
Biz ünide ayrılmıştık beni aldatmıştı kestim attım bir kurban bayramında ...aradan 4 yıl geçmişti hiç konuşmadım 4 yıl sonra döndü paşam.. nasıl bir ahını aldıysam hayatıma her giren kız beni aldattı dedi bende unutmamıştım zaten o ay sözlendik kader

Neden öyle ön yargılısın sen bunları kafandan atmadıkça olmaz belki biraz zayıflmak öz güveni arttırır bende tavan yaptırmıştı

O kadar güzel yazmışsın ki... En güzel tavsiyelerden biri. Bakalım, o zamanları da birlikte göreceğimize inancım tam. O zamana kadar zayıflamaya ve komikliklere devam.
Hah şöyle
Bir de elbette tedbirdir iyi tanımak gerekir, mutluyken verdiği kararlar ile ofkeliyken uzgunken verdiği kararlar nasıl bı bak bakalım.bir de ne kadar tanirsan tanı eş,çocuk ve malla imtihan edileceğimiz Kuran'da yazıyor. Amma varligiyla amma yokluguyla illa ki imtihan.kimisoninki kavga gürültüyle(sabırla ) imtihan, kimininki çiçekle böcekle(sukurle ) imtihan...
Bastan tedbirini al ama gerisi hep takdir.arkadasimin 7 yıl çok mutlu bir evliliği vardı, iki yıldır adamin karakteri tamamen değişti.sigarayi evlenmeden önce bırakan adam yeniden başladı. Gibi gibi
Bilemiyordum yani, önce tedbir sonra takdir

Günaydın bal peteklerim kilom dün ile aynı 62.0'la devam ediyorum ve yeşil çayımı içiyorum şuan. Birazdan da kahvaltımı edeceğim bugün 17-7 if yapacağım öğlen 2ye denk geldi kahvaltım.
gözüm yollarda kaldı yavrum nerelerdesin

Kaç tane atılıyorsun? Gözümü korkuttun.
Abartayim ki gözün korksunmillet az gaza gelir belki, zıplayan bı ikimiz mi varız negerçi kaptanim da demişti zipladim diye
birsevgi canım akşama kadar bir sürü ziplasana, benim reglim erken geldi belki sende de yarar ise

Birbirinizi unutamamanız, eşinizin yaptığının hep başına gelmesi... Kaderiniz bir yazılmış gerçekten. Allah her daim mutlu etsin.
Velhasıl derin konular işte. İyi diye evlenmiş kadıncağız, sonra neler yaşamış. Gözüm korktu. Şimdilik tek tabanca devam. Biraz zayıflayayım, öz güvenim yerine gelsin. O zaman gönül eğlendiririm. Kaderimde de biri varsa... Bakaceğiz... Teşekkür ederim canım S Suskunhanim cim. İyi ki varsınız. Hayatımda ilk defa birileriyle bu kadar aşık konuşuyorum. Çok mutlu ettiniz beni hepiniz tek tek.

Regl kendisi gelene kadar müdahale etmemeye karar verdim canım ya ne olur olmaz diye

Bir kez yapan yine yapar alışmış kudurmuştan beterdir derler 4 yıl sonra geri döndükten sonra hiç öyle bir durumlar sezinledin mi kaptanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…