Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ilahi yolu buldu hiç şüphe bile duymadım çok şükür
Çok güzel o zaman. bende o konularda çok şüpheciyim sürekli bir aldatılma korkusu vardı eskiden hele ilişkinin ilk başında her şeyini kontrol ediyordum sonra zaman geçtikçe baya azaldı kıskançlık hissi. Şuan en son ne zaman telefonuna bakmışımdır hatırlamıyorum bile.

Cherry Mom kaptanım şimdi biz cumaları bildirim yapıyoruz ya 12ye kadar ben zaten 12 gibi uyanıyorum ben bildirimimi 1e doğru yapsam sorun oluyor mu yani mutlaka 12den önce bitirmemiz mi gerekli bildirim işini

Neden öyle ön yargılısın sen bunları kafandan atmadıkça olmaz belki biraz zayıflmak öz güveni arttırır bende tavan yaptırmıştı
Açıkçası ben hicbir zaman zayıf biri olmadım ama bundan 30-40 kilo zayıf hallerimide biliyorum o zamanda böyleyim yani cok aşırı bi güzelliğim yoksada çirkinde degilim ama sanırım erkeklerin ilgi alanında olan bi kadin degilim yani insan buna üzülüyor bu ayri durumda

Git gide insanin çevresindekiler evlenip çoluk çocuğa kavuşdukça insan yalnızlaşıyor.Mesela arkadas ortamlarına gittiğinde ya herkes erkek arkadaşından ya eşinden evliliğinden çocuğundan söz ediyor oluyor muhabbet edeceğim bi konu bile olmuyor.
Bugun bi arkadaşım çocuğunun doğum gününe çağırmıştı gitsem herkes evli çoğu çocuklu yani konuşacağım ne var ki orda

Bide herkes tutturuyor niye eğlenmiyorsun diye sanki gökten kısmet yağıyor kusura bakma sabahtan beri sertlerimle içinizi şişirdim sanirim bugun bunalım modundayim

Benim de ilk erkek arkadaşım Üniversitede oldu. Herkes bana, nasıl olur bu yaşa kadar erkek arkadaşın olmaz muamelesi yapıyordu. Hiçbir zaman da kimsenin ne dediği umrumda olmadı gerçi de... Ben de senin gibiydim, çokta seçici olduğum için olsa gerek. Erkekler geç olgunlaştığı için çoğunun saçma salak konuşmaları, davranışları beni hemen irrite ediyordu. Ama bir gün karşına o enerjiyi yakaladığın insan çıkınca öyle olmayacaksın. O zaman kendiliğinden gelişiyor işte her şey.

emniscim işte, pacmancim e söylediğim gibi; erkekler zihinsel olarak bayaa geriden takip ediyorlar ergenlik sürecini aşana ve kimlikleri oturana kadar. Daha çocuksu oluyorlar. Saçma salak konuşmalar, hareketler.... Demek istediğim tam da bu. Söyleyecekleri sözleri beyin süzgecinden geçiremedikleri için böyle saçma sapan söylemler ortaya çıkabiliyor o dönemlerde. Ancak bir şeyleri görüp geçirince olgunlaşıyor erkekler ama kadınlara küçüklüğünden beri nerede nasıl oturacağı, konuşacağı, nasıl güleceği... gibi eğitimler verildiği için kadınlar daha erken olgunlaşıyor ve zihinsel uyanış daha erken oluyor. Zaten bütün sorunlar da tam bu noktada başlıyor aslında! İşte o yüzden evlilik zor zanaat.

Bunlar nasıl düşünceler öyleee
Güzellik görecelidir bilmiyor musun a kızım
Ne demek çirkince değilim ama güzel de değilim. Nerede onaylattin bunu? Kim damga bastı? Aaaaaa
Zaten dış güzelliğe gelen erkek gelmesin ne işin var öyle erkekle.
Senin deyiminle "ilgi odağı" olan kadınların peşinden koşan erkekler de gelmesin sana. Onlarla uğraşılır mi ayol?
Benim şuanki eşim, 10 yıllık sevgilimdi evlendiğimizde.
Adam 90 kiloyken de 53 kiloyken de güzelim diye severdi beni. Kuaför kaşlarımı Adile Naşit kaşı gibi yaptığında da, yüzümde zibilyon tane sivilce varken de, 4 numara gözlerimle çeşit çeşit gözlük kullanırken de. Hiçbir şey farketmedi. Çünkü o güzelim lafı aslında benim fiziksel özelliklerime yapılmış bir hitap değildi. Gönlü güzelim, karakteri güzelim demek istiyordu adam.
Sakın öyle şeyler düşünme lütfen

Oluyor başlarda hele bizim gibi bir vaka varsa daha çok oluyor
5 yıl oldu evleneli şimdilik bir şeyini görmedim şükür

O enerjiyi yakaladığımda da hemmencik sizlere koşacağım. O zamana kadar hepimiz de fit oluruz inşallah. Tabii bu fitlik kendimiz için.

Yav yok bende 30 yaşındayım al bendekini vereyim vallahi keşke bekar kalsaydım diyorum çoğu zaman çok kavga ediyoruz eşimle çünkü. Benim teyzem 41 yaşına kadar çalıştı 42 yaşında işyerinde birisi ile tanıştı evlendi. 43 yaşında çocuk doğurdu 32 yaş nedir güzelim daha önünde uzun uzun seneler var.

Ama yapman gerekenler de var tabi ki. Önce kilo verip kendine olan özgüvenini arttırmak sonra belki tarz değişikliği olabilir saç rengi değişebilir saç kesimi değişebilir. Birde sosyal olmak lazım böyle şeylerde. Spor salonuna gitmek, işe gitmek yani farklı insanlarla tanışılabilecek ortamlarda bulunmak lazım.

Ne güzel sevgi tek sorunlu koca bendeki sanırım

Canım esin seni gercekten yurekten seviyo.Mutluluğunuz huzurunuz daim olsun insallah :)Kalmadi boyle sevgiler

Bana gelince güzelliği umursamayan erkek yok gibi cevremde yani ben oldum olası hic maddi beklentiler icinde olmadım hani herşeyim dirt zorluk olsun diyen biri olmadım erkeklerle arkadas olarak gayet iyiyim ama hepsinin filmlerde olur ya su kızlar icin akıl aldığı za nasil acilacagini danıştığı ne hediye alayım diye sorduğu o karakter oluyorum ben genelde l.

Zaten bide soyle bi durum var canım doguda kucuk bi ilcedeyim kimse buraya tayinle gelmiyir herkesin ilk atama yeri her gelen jenwrasyo ln gittikcw kuculuyir cevremdede yok oyle bi ihtimal aklimdan cikarma cabalari icindeyim

Üniversite zamanı bir lens takma modası vardı yaa ben de takmıştım. Bazen arada da geliyor yine taksam mı diye ama şimdi insanlar garipsermiş gibi hissedip vaz geçiyorum. Yahu saçımı renkli boyadım, gitar kursuna gittim diye insanlar ay bu yaştan sonra falan diyordu. Millet zaten bir değişiklik görsün hemen seni aşağı çekmeye çalışıyor nedendir bu mutsuzluk salmaktan mutlu olma olayı anlamış değilim. Hayatımda ne kimseyi yargılamışımdır ne kimseye böyle bir laf edebilirim. Demek ki ruhum öyleymiş veya o an canım öyle istemiş. Yaşam tarzımı belirlerken size sormalıydım özür dilerim falan demeliyim herhalde böyle tiplere, başka ne denir ki. Takmasam da biraz etkilenmişim demek ki. Göz rengi de çok değiştiriyor çünkü bambaşka biri oluyorsun.

Belki senin kendine skala olarak belirlediğin erkekler yanlıştır? Belki sen değiştirmelisin beklentilerini?
Erkeklerden de sürekli duyduğumuz şey kadınların para için erkeklerle evlendiği. Ama öyle olmayan kadınlar yok mu?
Bir de dert dinleyen akıl veren kişi olmak yerine biraz da hislerini belli eden taraf olmayı denemelisin.

Ay sorma yaaa dışarıda bir güruh var insanlarin ne yapıp ne yapmayacağına karar veren

Çevrem bi dolu mutsuz evlilik pismanlik ornegiyle dolu ama iste insanoglu :)istiyir bi swkilde yalnizlik zor zanaat

Bide yaş konusuna gelince ne bileyim 30 ları birak ben hep en geç 27-28 de olsun isterdim yani benim icin 40larda evlilik kimisi icin en uygun zaman dilimi oluyor ama benim icin mutluluk degilde bi hüzün sebebi olur sanki.

Sosyalleşmek konusunda gelince inan cok sosyalizm is yeri dolayısıylaysa cok fazla insanla yada tanıdıklarımın tanıdıklarıma tanışma devamlı bi yeni insanlarctanima olanağım oluyor ama olmayinca olmuyor sanirim kısmet bu tarz seyler.
Kilo olarakta bunda 30-40 kilo zayıf halkwrimdede boyle nasipsizdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…