- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.641
Allah aşkına nerede yaşıyorsun çok merak ettimÇevrem bi dolu mutsuz evlilik pismanlik ornegiyle dolu ama iste insanoglu :)istiyir bi swkilde yalnizlik zor zanaat
Bide yaş konusuna gelince ne bileyim 30 ları birak ben hep en geç 27-28 de olsun isterdim yani benim icin 40larda evlilik kimisi icin en uygun zaman dilimi oluyor ama benim icin mutluluk degilde bi hüzün sebebi olur sanki.
Sosyalleşmek konusunda gelince inan cok sosyalizm is yeri dolayısıylaysa cok fazla insanla yada tanıdıklarımın tanıdıklarıma tanışma devamlı bi yeni insanlarctanima olanağım oluyor ama olmayinca olmuyor sanirim kısmet bu tarz seyler.
Kilo olarakta bunda 30-40 kilo zayıf halkwrimdede boyle nasipsizdim :)
Tam bi gerizekaliymis valla bana karsi arada ilgili olanlar hic ciddi bi adım atmadan uzaklaşıyorlar herhalde iticiyim diye düşünüyordum da bi arkadaşım flortlesmek bilmediğimi söyledi zaten yas oldu 32 bu yasa kadar gelmeyen bu yaştan sonra gelmez ama itiraf edeyim bu duruma cok uzuluyorum yalnızlık cok fena bi durum
Sende 40 yaşlarında evlenen ama şuanda çok zengin ve çok mutlu olan teyzemi görüyorum.Çevrem bi dolu mutsuz evlilik pismanlik ornegiyle dolu ama iste insanoglu :)istiyir bi swkilde yalnizlik zor zanaat
Bide yaş konusuna gelince ne bileyim 30 ları birak ben hep en geç 27-28 de olsun isterdim yani benim icin 40larda evlilik kimisi icin en uygun zaman dilimi oluyor ama benim icin mutluluk degilde bi hüzün sebebi olur sanki.
Sosyalleşmek konusunda gelince inan cok sosyalizm is yeri dolayısıylaysa cok fazla insanla yada tanıdıklarımın tanıdıklarıma tanışma devamlı bi yeni insanlarctanima olanağım oluyor ama olmayinca olmuyor sanirim kısmet bu tarz seyler.
Kilo olarakta bunda 30-40 kilo zayıf halkwrimdede boyle nasipsizdim :)
Illa vardır iyisi düzgünü ama bana denk gelmedi mesela burdaki konularda beklentilerini yüksek tutuyorsun diyenler falan oluyor yaBelki senin kendine skala olarak belirlediğin erkekler yanlıştır? Belki sen değiştirmelisin beklentilerini?
Erkeklerden de sürekli duyduğumuz şey kadınların para için erkeklerle evlendiği. Ama öyle olmayan kadınlar yok mu?
Bir de dert dinleyen akıl veren kişi olmak yerine biraz da hislerini belli eden taraf olmayı denemelisin.
Ozele yazsam olur mu kk kulanan tabidiklarim varda sanki mimlenwcekmisim gibi geliyor:)Allah aşkına nerede yaşıyorsun çok merak ettim
Diyorsun ki 8 yılın daha varSende 40 yaşlarında evlenen ama şuanda çok zengin ve çok mutlu olan teyzemi görüyorum.Ben eminim bir gün karşına çıkacak sadece zaman sabır lazım inşallah en kısa sürede bulursun
Yanlış kişiye denk gelmişsin. Kim bilir onun ne problemi vardı(!) Neden sende problem olsun.Illa vardır iyisi düzgünü ama bana denk gelmedi mesela burdaki konularda beklentilerini yüksek tutuyorsun diyenler falan oluyor ya
Iki yıl once is yerinde bi hemşire baya ilgiliydi hatta şaka yollu hep lafı evliliğe getiriyordu acik acik bisey dediği yok ama mesela benim kedim var evde kedi olmaz ben yapamam gibi şeyler falan söylüyor
Karakterlerimiz o kadar farklı ki mesela kitap okumaz pek sosyal olmayı sevmez biraz cimriliği var (ki normalde cimrilik en nefret ettiğin seydir) bildigin zıt karakterleriz olsun kim mükemmel ki dedim.
Işe baslar başlamaz ailesi için çektiği kredileri vardi hiçbirşeyi yoktu ona ragmen sadece ilgisi icin adim atmak istedim.
Normakde biri bana ilgisini gösterse istem dışı o insandan uzaklaşirim ama ilk defa adim attim birine karşı oda bi süre sonra sanki hicbirsey yokmus gibi davrandı ondan sonra var sanırım bende bi problem diye düşünmeye basladim
Zatwn bir kac ay sonrada başka birini bulup evlendi.
Tabi canimO
Ozele yazsam olur mu kk kulanan tabidiklarim varda sanki mimlenwcekmisim gibi geliyor:)
Bilmiyorum artık akışına biraktimda cidden hayat baya sıkıcı olmaya başladı yalniz.Yanlış kişiye denk gelmişsin. Kim bilir onun ne problemi vardı(!) Neden sende problem olsun.
Umarım hiç beklemediğin anda tüm güzellikler "işte bu zamanı bekledik" der ve çıkar karşınaBilmiyorum artık akışına biraktimda cidden hayat baya sıkıcı olmaya başladı yalniz.
Helede evdede zaman zaman sıkıntılar olunca insan kendi hayatı kendi dünyası olsun istiyor bakalım nasip herşey:) yapacak birsey yok
Çok teşekkür ederimUmarım hiç beklemediğin anda tüm güzellikler "işte bu zamanı bekledik" der ve çıkar karşına
Şu boşuna Aziz olmamış şekerim
Yok ben ziplarken Fuad saka dan bir şeyler açıyorum, çok iyi oluyohatta sabah eşim uyurken zipliyordum odaya bı girdi "ula ula ula" diye zipladigimi görünce pis pis güldü,şimdi her zipladigimda guyo
Bu arada profilinde ki hangi filmden
hah bende ki de bundan ama hiç kullanmadim
Canım
Hayatta en imrendiğim şey sakin, mutlu bir ilişki sanırım. Hayattan tecrübelerinizi okumak benim için önemli. Teşekkür ederim. ♥ Çok samimi söylüyorum ki umarım hiç kavga etmediğiniz günleriniz bir an önce gelsin.
Amin canım
Siizinde kalbinize biri girecek elbette kısmet
Biz ünide ayrılmıştık beni aldatmıştıkestim attım bir kurban bayramında ...aradan 4 yıl geçmişti hiç konuşmadım 4 yıl sonra döndü paşam.. nasıl bir ahını aldıysam hayatıma her giren kız beni aldattı dedi bende unutmamıştım zaten o ay sözlendik kader
Çok güzel o zaman.bende o konularda çok şüpheciyim sürekli bir aldatılma korkusu vardı eskiden hele ilişkinin ilk başında her şeyini kontrol ediyordum sonra zaman geçtikçe baya azaldı kıskançlık hissi. Şuan en son ne zaman telefonuna bakmışımdır hatırlamıyorum bile.
Her cümleyi başımla onaylayarak okudum resmen.Bu arada pacciğim sana en büyük tavsiyem, ileride de bir ilişki yaşayacağın zaman en çok dikkat etmen gereken şey karşındaki insanın; 1-seni kısıtlamaması, 2- kıskançlığıyla seni boğmaması, kelepçe olmaması. Bence bunlar bir kadın için yaşamsal açıdan en zorlayıcı unsurlar. Anlayış ve senin yaşamsal hakkına, tercihlerine saygı duyması en önemli şey. Daha o yaşlardayken bazen kıskanılmak, bazen kısıtlanmak hoşuna gidebiliyor kadınların ancak hayatının bütününü kaplayacak bir şey olan evlilik için bence bu uygun bir karakter yapısı değil ve karşındaki insanda araman gereken en önemli şey. Saygı ve anlayış olmazsa olmaz...
Gençler artık netten sosyal medya dan tanışıyor terlikli, cevrenden bulma devrimi kaldı,bu kısıtlıyor seni.sanırım seninde benim gibi sanala olan guvensizliğin var,lakin yavas adımlarla ılerlediğinde burdaki gibi,guzel arkadaslıkların olabilir,niye olmasın
Her cümleyi başımla onaylayarak okudum resmen.İnşallah Allah öyle birini nasip eder. Yine de bu konuda ben de seçici olmaya çalışacağım tabii ki. Babam asla kısıtlayıcı bir insan değildi. Hala öyle. O yüzden asla kısıtlanmaya gelemem zannediyorum ki. Bakalım, göreceğiz Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?