Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah aşkına nerede yaşıyorsun çok merak ettim

Ay daha çok gençsin ne yaptın... Sanki yaşlanmış gibi konuşuyorsun daha genceciksin. Dur bakalım....

Sende 40 yaşlarında evlenen ama şuanda çok zengin ve çok mutlu olan teyzemi görüyorum. Ben eminim bir gün karşına çıkacak sadece zaman sabır lazım inşallah en kısa sürede bulursun

Gençler artık netten sosyal medya dan tanışıyor terlikli, cevrenden bulma devrimi kaldı,bu kısıtlıyor seni.sanırım seninde benim gibi sanala olan guvensizliğin var,lakin yavas adımlarla ılerlediğinde burdaki gibi,guzel arkadaslıkların olabilir,niye olmasın

Illa vardır iyisi düzgünü ama bana denk gelmedi mesela burdaki konularda beklentilerini yüksek tutuyorsun diyenler falan oluyor ya

Iki yıl once is yerinde bi hemşire baya ilgiliydi hatta şaka yollu hep lafı evliliğe getiriyordu acik acik bisey dediği yok ama mesela benim kedim var evde kedi olmaz ben yapamam gibi şeyler falan söylüyor
Karakterlerimiz o kadar farklı ki mesela kitap okumaz pek sosyal olmayı sevmez biraz cimriliği var (ki normalde cimrilik en nefret ettiğin seydir) bildigin zıt karakterleriz olsun kim mükemmel ki dedim.
Işe baslar başlamaz ailesi için çektiği kredileri vardi hiçbirşeyi yoktu ona ragmen sadece ilgisi icin adim atmak istedim.

Normakde biri bana ilgisini gösterse istem dışı o insandan uzaklaşirim ama ilk defa adim attim birine karşı oda bi süre sonra sanki hicbirsey yokmus gibi davrandı ondan sonra var sanırım bende bi problem diye düşünmeye basladim

Zatwn bir kac ay sonrada başka birini bulup evlendi.

Yanlış kişiye denk gelmişsin. Kim bilir onun ne problemi vardı(!) Neden sende problem olsun.

Yanlış kişiye denk gelmişsin. Kim bilir onun ne problemi vardı(!) Neden sende problem olsun.
Bilmiyorum artık akışına biraktimda cidden hayat baya sıkıcı olmaya başladı yalniz.
Helede evdede zaman zaman sıkıntılar olunca insan kendi hayatı kendi dünyası olsun istiyor bakalım nasip herşey:) yapacak birsey yok

Umarım hiç beklemediğin anda tüm güzellikler "işte bu zamanı bekledik" der ve çıkar karşına

Umarım hiç beklemediğin anda tüm güzellikler "işte bu zamanı bekledik" der ve çıkar karşına
Çok teşekkür ederim
Aynı güzellikleri fazlasiyla sana ve burda moral vermek isteyen arkadaşlara diliyorum umarim yolunuz hep güzelliklere çıkar yuvanızdan mutluluk huzur hic eksik olmasin

Ahahahahhaah koptum şu an! Bir ara ne açardım Fuat Saka’yı! Ula ula ula ula...... Ay aklıma geldi dur bir coşayım. Çok severim ama öldürüyor insanı.Evlenmeden önce arkadaşım gelirdi hadi horon edelim derdi açardık şimdi düşününce ne günlermiş

Bu arada pacciğim sana en büyük tavsiyem, ileride de bir ilişki yaşayacağın zaman en çok dikkat etmen gereken şey karşındaki insanın; 1-seni kısıtlamaması, 2- kıskançlığıyla seni boğmaması, kelepçe olmaması. Bence bunlar bir kadın için yaşamsal açıdan en zorlayıcı unsurlar. Anlayış ve senin yaşamsal hakkına, tercihlerine saygı duyması en önemli şey. Daha o yaşlardayken bazen kıskanılmak, bazen kısıtlanmak hoşuna gidebiliyor kadınların ancak hayatının bütününü kaplayacak bir şey olan evlilik için bence bu uygun bir karakter yapısı değil ve karşındaki insanda araman gereken en önemli şey. Saygı ve anlayış olmazsa olmaz...

Men dakka dukka diyoruz buna Esra’cım. Karma!

Sana bir şey söyleyeyim; kontrol etsen de, etmesen de karşındaki seni aldatacaksa aldatır. Onun için kendini üzme. Ben aksine rahat olmaktan yanayım ki aldatacağı varsa da göreyim diye bakarım olaya. Evli de olsan, sevgili de olsan aynı. Aldatacak olan aldatır. Bu arada kadın-erkek cinsiyet farketmeksizin söylüyorum bunu. Sanki sadece erkekler aldatıyormuş gibi oluyor konu. Böyle bir şeyi yapmayı kafaya koyan adamı da, kadını da tutamazsın. Rahat ol, yaparsa yol ver. Bu kadar... Hayat o kadar da uzun değil ya. Kimseyi dert edip ağlayamam. Allah bana bir şans verdi bu dünyada yaşamak için. Ağlanıp sızladığımız zamanlar da olur elbet bazen ondan da zevk alırım hatta Acımı yaşamayı da severim. Ama asla, kimseye bağlamam kendimi. Allah bana ayrı bir can verdi, ayrı bir ruh, ayrı bir karakter. Buna göre yaşamayı, kendimi keşfetmeyi, kendimle eğlenmeyi seviyorum yaa. Birisi gelip benim enerji alanımı kirletemez.

Son düzenleme:
Her cümleyi başımla onaylayarak okudum resmen. İnşallah Allah öyle birini nasip eder. Yine de bu konuda ben de seçici olmaya çalışacağım tabii ki. Babam asla kısıtlayıcı bir insan değildi. Hala öyle. O yüzden asla kısıtlanmaya gelemem zannediyorum ki. Bakalım, göreceğiz Allah izin verirse.

Çok tatlısın Leylim. Ama çok çok haklısın. Bu sanalda tanışma olayları ilk çıktığı yıllarda çok yadırganıyordu, herkes birbirinden saklıyordu. Ama şimdi bundan normal bir şey yok çünkü sosyalleşme ortamı adı üstünde tamamen sosyal medya oldu.

Amin amin aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…