Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben diyorum ya sorunlu koca diye işte benim büyük sıkıntım bu yazdığın. Spor salonuna gitmek için 40 takla attım izin vermiyor kıskanıyormuş.Neyse bir şekilde ağladım zırladım izni aldım bu defa da tayt giyemezsin kimse senin popona bakamaz diye tutturdu sanki spor salonuna popo görmek için gidiyor insanlar. Güç bela tayta da tamam dedi ama tek şartı popomu kapatan tişört giyecekmişim. Bir ara abarttı haşema tarzı uzun eşofmana kadar getirdi. Kıskançlık had safhada yani.

Motor ehliyetim var motorumuz var motor kullandırmıyor neymiş yolda düşermişim tamam korumaya çalışıyor ama çok kısıtlıyor beni. Bende koç burcuyum öyle şeylere gelemiyorum. 3 sene oldu bir hayat kuralı ama sevgim git gide azalıyor bu yaptıkları yüzünden 30 yaşında insanım yahu spor salonuna gitmek istersem giderim buna kim karşı çıkabilir....

Öyle işte daha çok şey var da içime atıyorum..
Yok bende ne kıskançlık ne birşey kalmadı yıllar içinde yaptıkları yüzünden git gide soğudum özellikle kısıtlamaları bağırmaları küfürleri hiç valla mutlu bir evliliğim varmış gibi polyannacılık yapmayacağım doğru anda ayrılmayı bile düşünüyorum çoğu zaman

Allahtan çocuk yapmadım bir de onu düşünecektim nasıl yaparım nasıl olur diye. Anneme dahi anlatmıyorum bunları şöyle sorunlarım var böyle kavgalar var diye. Bir de işin kötüsü 2010 yılından kalma bir hırsızlık cezası var gitmedi cezaevine teslim olmadı kaçak şekilde yaşıyor yolda bir çevirmeye girsek alacak götürecekler. Yani o kaçak olduğu sürece ne bir iş kurabilir ne sigortalı çalışabilir ne de hayatımız istediğimiz gibi olabilir. Para pul desen sıfır birikim kendimiz kazanıyor kendimiz harcıyoruz. Valla bunu ilk kez size yazıyorum ama olurda yakalanıp cezaevine girerse kesinlikle ayrılmayı düşünüyorum çünkü hayatımı bu şekilde mutsuz ve kısıtlama altında geçirmek istemiyorum ruh dengim değilmiş demek ki ne yapayım..

O yüzden birileri yalnızım ilişki istiyorum dediği zaman sakın acele etmeyin birkaç farklı insana şans verin karakterini iyice analiz etmeden ciddi bir yola girmeyin diyorum. Biz cicim aylarındayken de sinirliydi kıskançtı evet ama o zamanlar çocuk aklı hoşuma gidiyordu kıskançlıkları. Şimdiyse her kavgada oturup ağlıyorum oda görünce özür diliyor ama olan oluyor. Eskiden çok güçlü bir kadındım şimdi en ufak bir müzik duyayım bir film izleyeyim hemen gözyaşı döküyorum psikolojimi ne hale getirdi zaman içinde

Ben epey etkilrndimdi..
Dedesi koruk yer torunun pun dişi kamaşir sozunu dahs iyi anlayabilirsiniz

İşte o noktada kendini gerçekten bağlamamış olacaksın ki rest çekesin. Ya zaten böyle bir ortamda kimse kimseye tahammül etmek zorunda değil, ben eşime bunu söyledim. Ben böyle söylüyorum ama sanma ki eşim çok rahat biri. Eşim aksine çok kıskanç biri ancak biz daha evlenmeden önce bunları çok konuştum. Böyle devam edecekse bu yapıda ben yokum, bunu kaldırabilecek karakter değilim dedim. Ben zaten eşimi rencide edecek ne yapabilirim Allah aşkına. Öyle yapıda biriysem o da benimle durmasın zaten kimse kimseye prensiplerine uymuyorsa katlanmak zorunda değil. Uyanla olacaksın... Ben de tayt giyiyorum. Geçenlerde 2 dk dedim karşı kaldırıma geçtim çöp atmak için hemen etrafına bakınıyor bana bakan var mı bakan varsa bakmasın edasıyla. İçimden gülüyorum. Ben azcık fırsat versem bana “bu ne böyle her yerin meydanda bir daha tayt giyme” diyebilecek bir karakter yapısı var Ama anlamamazlıktan gelip umursamıyorum. Bana bir laf söylerse o zaman konuşurum. Çünkü onu kaldırabilecek yapıda değilim. Bunlar küçük sorunlar gibi görünebilir bazıları için ama kişiye göre değişir ben özgürlüğümün azcık kısıtlanmasına tahammül edemeyen biriyim. He bir de tabii şunu konuşmak lazım; sen bana yaparsan ben de sana yaparım. Bu birbirimize hayatı cehennem etmekten başka bir şey değil. Ki ben onu da yapamam zaten. Sürekli ne yapıyor ne ediyor, kimlerle konuşuyor-görüşüyor a harcayamam yaşam enerjimi. Herkes yaşam enerjisini kendine harcasa hiç sorun kalmayacakmış gibi hissederim hep. Bu süreçte kendisi olmaması gereken girişimlerde bulunursa da ne yapayım yani Gidene bye bye demeyi bilmek lazım adamı zorla tutamam o da beni tutamaz Ortak müşterekte anlaşmak uzlaşmak lazım, olmuyorsa da uzatıp kendini mahvetmemek lazım. 1 kere geliyoruz dünyaya ben zorlaştırmaktan yana değilim bu işleri.

Tamam da bir kac farklki insa i ayni anda gorusmek uzere nereden bulalim yahu

Kesinlikle katılıyorum BDV'de de böyle ilişki sorunları olanları görüyorum direk cevabı yapıştırıyorum ayrılın uzatmayın diye. 1 aydır falan aklımda tabi salgının da etkisi var aynı eve kapalı kaldık iyice bunaldık ikimizde. Aman neyse işte bir gelişme olursa yazarım boşadım kocayı gitti diye.

Naif insan olacak azizim erkeğin asabisi sinirlisi hiç ama hiç çekilmiyor bir de kıskançlık eklenince iyice beter.

Bir de asla küfür etmeyecek saygısını her zaman koruyacak işin içine küfür girmeye başladı mı sakız gibi uzuyor muhabbetler laçkalaşıyor ilişki. Küfür de bizim ilişkimizi çok zedeledi ağzından düşmez a. k. kelimesi.

Hakkında hayırlısı olsun her şeyden önce. Bana şöyle yap böyle yap demek düşmez, herkesin ilişkisinin dinamikleri farklı. Ama tabii ki kimse için (seni mutsuz ediyorsa) hayatını feda etmemelisin. Kimse etmemeli. Hepimizin bir kere yaşama hakkı var. Sadece bunu söyleyebilirim.

Hakknızda hayırlısı ne ise o olsun canım gördüğüm tanıdığım kadarıyla aklı başında bir kızsın o da kendini düzeltir inşallah bir yuva kolay kurulmuyor

Son düzenleme:
Kızlar kardeş takımımız 10.takımdan transfer ettiğimiz ortabahar arkadaşımız bundan sonra bizim takımda devam edecek hayırlı olsun inşallah zayıflama maceramızda bundan sonra kendiside bizle ( bu arada kendisi cuma gününün etap birincisi )
Hoşgeldin canım bize birazz kendini tanıtırsan seviniriz

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım gördüğüm tanıdığım kadarıyla aklı başında bir kızsın o da kendini düzeltir inşallah bir yuva kolay kurulmuyor
Hayırlısı olsun her şey olacağına varır aman neyse moral bozmak yok diyete kilo vermeye devammmm.

Yeşil çayımı içtim yoğurdumu meyvemi yedim öğlende tavuklu salatamı yedim yine. Akşamda sebze yemeği ile kazasız belasız 10 günü geçtim 15 güne doğru gidiyorum.

Ama en önemlisi YARIN TARTI GÜNÜ KIZLAAAARRRR

Aaa cidden çok şaşırdım ortabahar hoşgeldin canım benim. Ay içimde tutamıcam mobing yapıyorlar dediğim arkadaş bu işte kaçmış sonunda.

Evvettttt yarınnnn pazartesi tartısııııııı varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…