- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.598
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.681
Allah seni yaaaaaAaa cidden çok şaşırdımortabahar hoşgeldin canım benim. Ay içimde tutamıcam mobing yapıyorlar dediğim arkadaş bu işte kaçmış sonunda.
Tamam da bir kac farklki insa i ayni anda gorusmek uzere nereden bulalim yahu
800 gram eksiğimEvvettttt yarınnnn pazartesi tartısııııııı varrrrr
İyi dayandı ben olsam silahlar konuşurdu vallahiAllah seni yaaaaa
Oooo listede açılışı bomba gibi yapacaksın desene800 gram eksiğim
Aynen kaptanım 4 günde 200 gram verirsem haftalık hedefim olan 1 kiloyu tutturacağım cuma tartısında da eksi 1 kilo geleceğim gayet iyi.Oooo listede açılışı bomba gibi yapacaksın desene
hoşbulduummKızlar kardeş takımımız 10.takımdan transfer ettiğimizortabahar arkadaşımız bundan sonra bizim takımda devam edecek hayırlı olsun inşallah zayıflama maceramızda bundan sonra kendiside bizle ♥ ( bu arada kendisi cuma gününün etap birincisi )
Hoşgeldin canım ✌ bize birazz kendini tanıtırsan seviniriz
Aaa cidden çok şaşırdımortabahar hoşgeldin canım benim. Ay içimde tutamıcam mobing yapıyorlar dediğim arkadaş bu işte kaçmış sonunda.
tebdil i mekanda ferahlık var.. mm ohh misss800 gram eksiğim
İyi dayandı ben olsam silahlar konuşurdu vallahi
Erkek milleti hepsi aynı işte. Şanslısın ki sevmediğin özellikleri görmüşsün. Evlendikten sonra da gorebilirdin. Görücü usulü evlenmiş biri olarak söylüyorum kusursuz bir erkek bulamazsın evet ama severek evlenirsen bir çok şeyi görmezden gelebilirsin daha kolay affedebilirsin kızgınlıklar kırgınlıklar daha kolay tamir olur. Sadece evlenmek için evlenmek çok yanlış. Sevdiğin biri olsun geç olsun. Allah herkesin kaderine ıyi insanları yazsın ❤❤Illa vardır iyisi düzgünü ama bana denk gelmedi mesela burdaki konularda beklentilerini yüksek tutuyorsun diyenler falan oluyor ya
Iki yıl once is yerinde bi hemşire baya ilgiliydi hatta şaka yollu hep lafı evliliğe getiriyordu acik acik bisey dediği yok ama mesela benim kedim var evde kedi olmaz ben yapamam gibi şeyler falan söylüyor
Karakterlerimiz o kadar farklı ki mesela kitap okumaz pek sosyal olmayı sevmez biraz cimriliği var (ki normalde cimrilik en nefret ettiğin seydir) bildigin zıt karakterleriz olsun kim mükemmel ki dedim.
Işe baslar başlamaz ailesi için çektiği kredileri vardi hiçbirşeyi yoktu ona ragmen sadece ilgisi icin adim atmak istedim.
Normakde biri bana ilgisini gösterse istem dışı o insandan uzaklaşirim ama ilk defa adim attim birine karşı oda bi süre sonra sanki hicbirsey yokmus gibi davrandı ondan sonra var sanırım bende bi problem diye düşünmeye basladim
Zatwn bir kac ay sonrada başka birini bulup evlendi.
Aa demek takip ediliyordukk hoşgeldinhoşbulduumm
aranıza katıldığım için çok mutlu oldum
önce hemen ölçülerimi vereyim 158 boy güncel kilom profilde yazıyorher hün güncelliyorum
25 yaşındayım, öğretmenim, 9 aylık bi paşam var
6 aydır kilo verme uğraşınayım 72lerden geldim bu yana :) hedefim 53 olmak inşAllah. mezuniyet kepimi 5. takımdan almak nasipmiş demekki :)
sizin takımı uzun süredir takip ediyorum, kendimi buraya ait hissediyordum sağolsun kaptanlar anlayış gösterdiler
ilk sayfa kurallarını okudum önceki takımımdan farklı inşAllah ben de kısa sürede adapte olurum uygulamalarınızı çok sevdim
Hosgeldin canım Guzel incelemelerin olsuntebdil i mekanda ferahlık var.. mm ohh misss
Hoşgeldin ❤❤ tebrik ederim çok iyi vermişsin cok az yolun kalmış oda eminim kısa sürede olacaktır.hoşbulduumm
aranıza katıldığım için çok mutlu oldum
önce hemen ölçülerimi vereyim 158 boy güncel kilom profilde yazıyorher hün güncelliyorum
25 yaşındayım, öğretmenim, 9 aylık bi paşam var
6 aydır kilo verme uğraşınayım 72lerden geldim bu yana :) hedefim 53 olmak inşAllah. mezuniyet kepimi 5. takımdan almak nasipmiş demekki :)
sizin takımı uzun süredir takip ediyorum, kendimi buraya ait hissediyordum sağolsun kaptanlar anlayış gösterdiler
ilk sayfa kurallarını okudum önceki takımımdan farklı inşAllah ben de kısa sürede adapte olurum uygulamalarınızı çok sevdim
Say kız sevgi kac tane 158 oldukAa demek takip ediliyordukk hoşgeldinben de 26 yaşındayım ben de 1.58im ben de öğretmenim ama atanamayanindan
Tek fark kilo yaklaşık 15 kadar bir fark hahahahasen 72 lerden geldin ben daha 72 lerdeyim
Aa demek takip ediliyordukk hoşgeldinben de 26 yaşındayım ben de 1.58im ben de öğretmenim ama atanamayanindan
Tek fark kilo yaklaşık 15 kadar bir fark hahahahasen 72 lerden geldin ben daha 72 lerdeyim
Hosgeldin canım Guzel incelemelerin olsun
Kalp kalbe karşıdır burda
teşekkür ederiiim..Hoşgeldin ❤❤ tebrik ederim çok iyi vermişsin cok az yolun kalmış oda eminim kısa sürede olacaktır.darısı başımıza
Hahahahaha kız 1.60 dicem de ben 1.60 diyenlere içimden diyorum ki heee 1.58-1.59u yuvarla 1.60 deSay kız sevgi kac tane 158 olduk
Yalnız uzunlar a sesleniyorum,mabadı yere yakın olandan korkun derler heee
De gitsin aramızda üçün beşin lafı mı olurHahahahaha kız 1.60 dicem de ben 1.60 diyenlere içimden diyorum ki heee 1.58-1.59u yuvarla 1.60 de
Ay keşke ama inan hiç çalışasim gelmiyor artık şu kpssye.teşekkür ederiiim..birsevgi ne çok ortak yanımız varmış inşAllah atanırsın zayıf zayıf gidersin ilk görev yerine..
De gitsin aramızda üçün beşin lafı mı olur
Aramıza hoş geldin cnm..teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?