Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbulduumm
aranıza katıldığım için çok mutlu oldum

önce hemen ölçülerimi vereyim 158 boy güncel kilom profilde yazıyor her hün güncelliyorum

25 yaşındayım, öğretmenim, 9 aylık bi paşam var

6 aydır kilo verme uğraşınayım 72lerden geldim bu yana :) hedefim 53 olmak inşAllah. mezuniyet kepimi 5. takımdan almak nasipmiş demekki :)

sizin takımı uzun süredir takip ediyorum, kendimi buraya ait hissediyordum sağolsun kaptanlar anlayış gösterdiler

ilk sayfa kurallarını okudum önceki takımımdan farklı inşAllah ben de kısa sürede adapte olurum uygulamalarınızı çok sevdim

Erkek milleti hepsi aynı işte. Şanslısın ki sevmediğin özellikleri görmüşsün. Evlendikten sonra da gorebilirdin. Görücü usulü evlenmiş biri olarak söylüyorum kusursuz bir erkek bulamazsın evet ama severek evlenirsen bir çok şeyi görmezden gelebilirsin daha kolay affedebilirsin kızgınlıklar kırgınlıklar daha kolay tamir olur. Sadece evlenmek için evlenmek çok yanlış. Sevdiğin biri olsun geç olsun. Allah herkesin kaderine ıyi insanları yazsın ❤❤

Aa demek takip ediliyordukk hoşgeldin ben de 26 yaşındayım ben de 1.58im ben de öğretmenim ama atanamayanindan
Tek fark kilo yaklaşık 15 kadar bir fark hahahahasen 72 lerden geldin ben daha 72 lerdeyim

Hoşgeldin ❤❤ tebrik ederim çok iyi vermişsin cok az yolun kalmış oda eminim kısa sürede olacaktır. darısı başımıza

Aa demek takip ediliyordukk hoşgeldin ben de 26 yaşındayım ben de 1.58im ben de öğretmenim ama atanamayanindan
Tek fark kilo yaklaşık 15 kadar bir fark hahahahasen 72 lerden geldin ben daha 72 lerdeyim
Say kız sevgi kac tane 158 olduk
Yalnız uzunlar a sesleniyorum,mabadı yere yakın olandan korkun derler heee

Hosgeldin canım Guzel incelemelerin olsun
Kalp kalbe karşıdır burda
Hoşgeldin ❤❤ tebrik ederim çok iyi vermişsin cok az yolun kalmış oda eminim kısa sürede olacaktır. darısı başımıza
teşekkür ederiiim.. birsevgi ne çok ortak yanımız varmış inşAllah atanırsın zayıf zayıf gidersin ilk görev yerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…