Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa demek takip ediliyordukk hoşgeldin ben de 26 yaşındayım ben de 1.58im ben de öğretmenim ama atanamayanindan
Tek fark kilo yaklaşık 15 kadar bir fark hahahahasen 72 lerden geldin ben daha 72 lerdeyim
2 vites artırırsın artık. annen görse derdi bak komşunun kızı nasıl zayıflamış. Aynı gruptasiniz bi de derdi. Okuldayken falan kıyaslarlar ya

2 vites artırırsın artık. annen görse derdi bak komşunun kızı nasıl zayıflamış. Aynı gruptasiniz bi de derdi. Okuldayken falan kıyaslarlar ya
Hem geçen haftanın birincisi hem de üst listeye geldi sanırım ortabahar ŞİMDİ ÜST LİSTEDEKİLER DÜŞÜNSÜN BİZİM ALT LİSTENİN SÜLAALESİ RAHAT

Kızlar ayın 28 de regl olmam gerekiyordu hala olmadım vücudum şişiyor ve çok rahatsız oluyor olmam için ne yapmam lazım Bi fikriniz var mı? birsevgi kuzucum sana söylediğim yerler aldı başını gidiyor

Ben nane çayı yapıp içiyordum kuru nane ile. Bir yerde okumuştum söktürür diyorlardı bende söktürüyor gerçekten bir dene istersen bugün yarın. Bir de neden olmuyor diye stres olma mevsim değişiminde olur böyle şeyler.

Benim geçen hafta bitmişti sonra 2 gün önce tekrar kanamam oldu yani dönemsel olabilir adet değişiklikleri canım

Zıpla bak suskun patladı

Benim 25 önde olmam gerekiyordu ben de hala olmadım, zıplamak iyi geliyor dedi kızlar bu dene istersen S Suskunhanim zıplaya zıplaya regl oldu hahaha

Hem geçen haftanın birincisi hem de üst listeye geldi sanırım ortabahar ŞİMDİ ÜST LİSTEDEKİLER DÜŞÜNSÜN BİZİM ALT LİSTENİN SÜLAALESİ RAHAT
Niye sen üstte çıkmayacakmısin 65 altıyla yarışmıyorum ben öyle bir kilo olduğuna inanmıyorum ben bir de benim tartı hafta da 200 eksik tartiyo ben ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…