- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.701
biz de doğu görevindeyiz.. atansan bi dert atanmasan bi dert boşveeerAy keşke ama inan hiç çalışasim gelmiyor artık şu kpssye.
Hayırlısı olsun:))
Ben de eşimin Doğu görevi yerindeyim napayım
Bende 168 falanım ortamlarda 170 diyorum daha havalı oluyor5 in lafı yoksa 1.63 derim bak
Haksizmiyim ama kaptancim
Aa biz Şırnak'tayız siz neredesinizbiz de doğu görevindeyiz.. atansan bi dert atanmasan bi dert boşveeer
Evet yaa keşke bende zıplayabilsem çok özeniyorum size
Boyum 165.Aslında, zayifken ve gençken daha uzundum.Kisalmisim azcık.Hahahahaha kız 1.60 dicem de ben 1.60 diyenlere içimden diyorum ki heee 1.58-1.59u yuvarla 1.60 de
ehh hadi bakalım
hoş bulduuumAramıza hoş geldin cnm..
Hahaha bi caps vardı, 1.70 diyenlere inanmayın gerçekten 1.70 olsaydı 1.72 derdi diye hahahaBende 168 falanım ortamlarda 170 diyorum daha havalı oluyor
Ben de hep 1.63 zannederdim taa ki 1 yıl önce dur bakayım ya benim boyum kaç deyip şoka ugrayana kadarBoyum 165.Aslında, zayifken ve gençken daha uzunsun.Kisalmisim azcık.
2 vites artırırsın artık.Aa demek takip ediliyordukk hoşgeldinben de 26 yaşındayım ben de 1.58im ben de öğretmenim ama atanamayanindan
Tek fark kilo yaklaşık 15 kadar bir fark hahahahasen 72 lerden geldin ben daha 72 lerdeyim
Hahahaha aaa üstüne bi de atanmış sen dur durduğun yerde2 vites artırırsın artık.annen görse derdi bak komşunun kızı nasıl zayıflamış. Aynı gruptasiniz bi de derdi. Okuldayken falan kıyaslarlar ya
Hem geçen haftanın birincisi hem de üst listeye geldi sanırım2 vites artırırsın artık.annen görse derdi bak komşunun kızı nasıl zayıflamış. Aynı gruptasiniz bi de derdi. Okuldayken falan kıyaslarlar ya
Bende hep öyle diyordum bir gün dediler aaa ben de 1.70 im sen benden kısa duruyorsun hadi olculelim tabi ben 168Bende 168 falanım ortamlarda 170 diyorum daha havalı oluyor
vandayız biz deAa biz Şırnak'tayız siz neredesiniz
ben de aynıyımKızlar ayın 28 de regl olmam gerekiyordu hala olmadım vücudum şişiyor ve çok rahatsız oluyor olmam için ne yapmam lazım Bi fikriniz var mı?birsevgi kuzucum sana söylediğim yerler aldı başını gidiyor
Ben nane çayı yapıp içiyordum kuru nane ile. Bir yerde okumuştum söktürür diyorlardı bende söktürüyor gerçekten bir dene istersen bugün yarın. Bir de neden olmuyor diye stres olma mevsim değişiminde olur böyle şeyler.Kızlar ayın 28 de regl olmam gerekiyordu hala olmadım vücudum şişiyor ve çok rahatsız oluyor olmam için ne yapmam lazım Bi fikriniz var mı?birsevgi kuzucum sana söylediğim yerler aldı başını gidiyor
ZıplaKızlar ayın 28 de regl olmam gerekiyordu hala olmadım vücudum şişiyor ve çok rahatsız oluyor olmam için ne yapmam lazım Bi fikriniz var mı?birsevgi kuzucum sana söylediğim yerler aldı başını gidiyor
Benim 25 önde olmam gerekiyordu ben de hala olmadım, zıplamak iyi geliyor dedi kızlar bu dene istersen S Suskunhanim zıplaya zıplaya regl oldu hahahaKızlar ayın 28 de regl olmam gerekiyordu hala olmadım vücudum şişiyor ve çok rahatsız oluyor olmam için ne yapmam lazım Bi fikriniz var mı?birsevgi kuzucum sana söylediğim yerler aldı başını gidiyor
Niye sen üstte çıkmayacakmısinHem geçen haftanın birincisi hem de üst listeye geldi sanırımortabahar ŞİMDİ ÜST LİSTEDEKİLER DÜŞÜNSÜN BİZİM ALT LİSTENİN SÜLAALESİ RAHAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?