Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Niye sen üstte çıkmayacakmısin 65 altıyla yarışmıyorum ben öyle bir kilo olduğuna inanmıyorum ben bir de benim tartı hafta da 200 eksik tartiyo ben ne yapayım
Onu unutmuştum ya neyse yine de en büyük rakibim Türk Hava Yolları

Bende her gün tartıyı farklı zeminlere koyup deniyorum belki daha az gösterir diye

Kız ne yazmışsınız yaa oku oku uyuyakalıyodm nerdeyse Maşallah evlilikler entrikalar.. Benim var bir konum bdv de zamanında dellenip açmıştım

Maariftakvimi hayırlı kısmetler versin Rabbim
Vallahi bugün pazar herkesin bir yazası varmış demek ki konudan konuya atladık kocamdan yakınırken finalde kendimi nane çayı tarifi verirken buldum

Gözünüz çıkmasın kim bu fuat saka dedim 55 dkdır oynuyom ocak basında 3 ceşit yemek yaptım. Cherry Mom bence ben 45 dk leslie yapmışımdır yav

Ahahahahahhhhshsjdjdhdj Leylim koptum koptummmm Çok tatlısın Oh ohh yansın yaplar hem neşe veriyor o da pozitif etkiliyor insanı. Bayağı hızlı mod yükseltme garantili

Aslında bu durumu farketmem cok uzun zaman almadı ama hani burda okuduğum konularda evlenmek isteyip evlenemeyenlere belki kriterlerini yüksek tutuyorsun ondan olabilir falan dediklerinde bende belki o yanılgıya dusuyirumdur diye dusundum. Olumsuz oldugunu hissettiğim cok zaman sabrettim kusursuz hangi iliski var ki dedim hatta boyle ciddi ciddi konuştuğu hic olmadi hep şakayla karışıktı zatwn uzun süren birsey olmadi ama karsi cinsin değer vermesi bunu hissetmek gercekten güzel bi duygu :) gidsn gitti artik hem evlendi Allah mesut bahtiyar etsin

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir hem denizde balık çoook

Vallahi bugün pazar herkesin bir yazası varmış demek ki konudan konuya atladık kocamdan yakınırken finalde kendimi nane çayı tarifi verirken buldum
Hadi o efkarin ustune bi nane çayı iyi gider ben cok fena acıkmışım sanirim yemek yapmak için kalktım tansiyonum mu ne düştü bayılacak gibi hissettim kendimi oruçluyum Iyiki oruçluyum yoksa kendimi o psikoloji o efkarla yemege verebilirdim

Kan şekerin düşmüş canım sırt üstü uzan biraz diyetteyken bana da oluyor nadiren de olsa geçmiş olsun

H
Kız ne yazmışsınız yaa oku oku uyuyakalıyodm nerdeyse Maşallah evlilikler entrikalar.. Benim var bir konum bdv de zamanında dellenip açmıştım

Maariftakvimi hayırlı kısmetler versin Rabbim
Hemen bakayim neye dillenmişsin kaynana görümce derdi mi yoksa kiz kaynana görümce demişken

Kaynanasindan görünmesinden yapılanları anlıyorum da en fenası kayın baba geliyor bana bi kayın baba ne diye geline gelinin ailesine karışır hic anlamıyorum

coğrafyası güzel canım..

Ortabahar hoş geldin! Yahu daha dün biraz stalkladım seni. Nasıl vermiş bu kadar kiloyu ne güzel dedim. Hatta yazını okudum. Çok güçlü hissettim herhalde, çok hızlı oldu takımımıza gelişin. Hoş geldin sefa geldin. Hepimize bol eksiler olsun.

Allah yavrunu size bağışlasın canım memnun olduk bende 34 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var Ankarada yasıyorum şuan çalışmıyorum öncesinde bankaciydim oğluş büyüyünce iş hayatına döneceğim inşallah
Sen çok iyi kilo vermişsin ara ara bizede bahsedersinn neler yaptığından canım
Tekrardan hoşgeldin

Aynen bende merak edip geçmiş mesajlarını okumuştum nasıl kilo verdi o kadar diye

Ahh kuzum stressiz zamanım yok sanırım ne gelirse hep totoşumun başına geliyor kızlar bilir kiraz sapı kaynatıp içtim bide nane deyeneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…