- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.741
Eve trambolin mi alsam ne yapsam zıplamak için ne sorunlu insanım yaaBenim 25 önde olmam gerekiyordu ben de hala olmadım, zıplamak iyi geliyor dedi kızlar bu dene istersen @Suskunhanim zıplaya zıplaya regl oldu hahaha
Stres üzüntü etkiliyor diye biliyorum birde olmuyor olmuyor dedikçe daha çok sıkıntıya giriyor insan iyice erteliyor adetini. Hava değişikliğidir yüzde yüz kısa sürede düzelir umarımAhh kuzum stressiz zamanım yok sanırım ne gelirse hep totoşumun başına geliyor kızlar bilirkiraz sapı kaynatıp içtim bide nane deyeneyim
Aşk meşk işlerine daldıkzıplamalar nasıl gidiyor
Canim hoş geldin insallah hedefine tez zamanda sağlıkla kavuşursunhoşbulduumm
aranıza katıldığım için çok mutlu oldum
önce hemen ölçülerimi vereyim 158 boy güncel kilom profilde yazıyorher hün güncelliyorum
25 yaşındayım, öğretmenim, 9 aylık bi paşam var
6 aydır kilo verme uğraşınayım 72lerden geldim bu yana :) hedefim 53 olmak inşAllah. mezuniyet kepimi 5. takımdan almak nasipmiş demekki :)
sizin takımı uzun süredir takip ediyorum, kendimi buraya ait hissediyordum sağolsun kaptanlar anlayış gösterdiler
ilk sayfa kurallarını okudum önceki takımımdan farklı inşAllah ben de kısa sürede adapte olurum uygulamalarınızı çok sevdim
Umarım canım vücudum şişti göbeğim ağzıma gelecek yakındaStres üzüntü etkiliyor diye biliyorum birde olmuyor olmuyor dedikçe daha çok sıkıntıya giriyor insan iyice erteliyor adetini. Hava değişikliğidir yüzde yüz kısa sürede düzelir umarım
Kmmiişşşş bakayımGözünüz çıkmasın kim bu fuat saka dedim 55 dkdır oynuyom ocak basında3 ceşit yemek yaptım. Cherry Mom bence ben 45 dk leslie yapmışımdır yav
Aynen mesaj yazmaya giriyorum göndere bastığımda ekranıma farklı konular gelmiş oluyor herkes başka birşeyden bahsediyor ama bir şekilde anlaşıyoruz çok ilginçSayfaya yetişemiyorum
Sağolasın canim düşündüğün için iyiyim ama sanırım bi iki gündür hafif beslemeyin diye yeterli beslenemedim dedim pazartesi kontrol tartışında zayıf göstereyim.Geçmiş olsun canım dikkat et
Eeee bu kadar kadın bir arada olursaVallahi bir anda kendimi BDV de sanıp kaptırdım hahahhah
Canim hoş geldin neye streslendin o kadar insallah yoktur mühim biseyUmarım canım vücudum şişti göbeğim ağzıma gelecek yakında
Eeee bu kadar kadın bir arada olursa
Aslında şekersiz beslenmek hiç zor değil ki beyaz şeker esmer şeker bunları kullanmıyorsun birde meyve günde maks 2 oluyor onun dışında her şey serbest. Peynir süt yumurta et tavuk balık salata türevleri çorbalar makarnalar ay ne çok şey var yazarken sıkıldımSağolasın canim düşündüğün için iyiyim ama sanırım bi iki gündür hafif beslemeyin diye yeterli beslenemedim dedim pazartesi kontrol tartışında zayıf göstereyim.
Bu akşamda hafif takılayım yarin yine şekersiz programa uygun daha iyi bi menü hazirlarim
Canım bak ne güzel sorunu kendin bulmussun herkesin boyuna kilosuna göre alması gereken bir kalori miktarı var dikkat et aman.Sağolasın canim düşündüğün için iyiyim ama sanırım bi iki gündür hafif beslemeyin diye yeterli beslenemedim dedim pazartesi kontrol tartışında zayıf göstereyim.
Bu akşamda hafif takılayım yarin yine şekersiz programa uygun daha iyi bi menü hazirlarim
Evet günlük klasik biz çok iyiyiz nazar değmesin hepimiz süperiz motivasyon konuşmalarına da başladık 5 10 mesajda bu konudan giderizAy var ya maşşşallahımız var gercekten 5. Takım olarak
hiç boş kaldığını görmedim buraların amannn nazar değmesin enerjimize, iyiliğimize
Eve trambolin mi alsam ne yapsam zıplamak için ne sorunlu insanım yaa
Sevgi çemberi yapmadan gün bitmiyor hahahahahaEvet günlük klasik biz çok iyiyiz nazar değmesin hepimiz süperiz motivasyon konuşmalarına da başladık 5 10 mesajda bu konudan gideriz
Canim malum bende kilo durumu bir hayli fazla porsiyonlarımı kucultmeliyim daha az yemeyi öğrenmeliyim yavas yavas bunu yapmaya çalışıyorum.En zorlandığım sey eve misafir geldiği zamanlar ve birilerine misafirliğe gittigim zamanlar o zamanlarda ayıp olur diye başlayıp kendimi kontrol edemiyorum sanki onuda yapabilsem arkası kolayca gelecek gibiAslında şekersiz beslenmek hiç zor değil ki beyaz şeker esmer şeker bunları kullanmıyorsun birde meyve günde maks 2 oluyor onun dışında her şey serbest. Peynir süt yumurta et tavuk balık salata türevleri çorbalar makarnalar ay ne çok şey var yazarken sıkıldım
Teleeetabiiis teleetabiiis sarılalım sıkı sıkıııSevgi çemberi yapmadan gün bitmiyor hahahahaha
Neyse konumuza dönelimAynen mesaj yazmaya giriyorum göndere bastığımda ekranıma farklı konular gelmiş oluyor herkes başka birşeyden bahsediyor ama bir şekilde anlaşıyoruz çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?