Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim 25 önde olmam gerekiyordu ben de hala olmadım, zıplamak iyi geliyor dedi kızlar bu dene istersen @Suskunhanim zıplaya zıplaya regl oldu hahaha
Eve trambolin mi alsam ne yapsam zıplamak için ne sorunlu insanım yaa

Ahh kuzum stressiz zamanım yok sanırım ne gelirse hep totoşumun başına geliyor kızlar bilir kiraz sapı kaynatıp içtim bide nane deyeneyim
Stres üzüntü etkiliyor diye biliyorum birde olmuyor olmuyor dedikçe daha çok sıkıntıya giriyor insan iyice erteliyor adetini. Hava değişikliğidir yüzde yüz kısa sürede düzelir umarım

Canim hoş geldin insallah hedefine tez zamanda sağlıkla kavuşursun

Ben 32 yaşındayım boyum 162 kilom 108.9 benim baya bi zamanım var görünüşe bakılırsa burdaki herkesi tek tek meşin edicem gibi gorunuyor

Stres üzüntü etkiliyor diye biliyorum birde olmuyor olmuyor dedikçe daha çok sıkıntıya giriyor insan iyice erteliyor adetini. Hava değişikliğidir yüzde yüz kısa sürede düzelir umarım
Umarım canım vücudum şişti göbeğim ağzıma gelecek yakında

Geçmiş olsun canım dikkat et
Sağolasın canim düşündüğün için iyiyim ama sanırım bi iki gündür hafif beslemeyin diye yeterli beslenemedim dedim pazartesi kontrol tartışında zayıf göstereyim.
Bu akşamda hafif takılayım yarin yine şekersiz programa uygun daha iyi bi menü hazirlarim

Aslında şekersiz beslenmek hiç zor değil ki beyaz şeker esmer şeker bunları kullanmıyorsun birde meyve günde maks 2 oluyor onun dışında her şey serbest. Peynir süt yumurta et tavuk balık salata türevleri çorbalar makarnalar ay ne çok şey var yazarken sıkıldım

Canım bak ne güzel sorunu kendin bulmussun herkesin boyuna kilosuna göre alması gereken bir kalori miktarı var dikkat et aman.

Ay var ya maşşşallahımız var gercekten 5. Takım olarak
hiç boş kaldığını görmedim buraların amannn nazar değmesin enerjimize, iyiliğimize
Evet günlük klasik biz çok iyiyiz nazar değmesin hepimiz süperiz motivasyon konuşmalarına da başladık 5 10 mesajda bu konudan gideriz

Eve trambolin mi alsam ne yapsam zıplamak için ne sorunlu insanım yaa

Ceylancım ben arada ip atlıyorum arada trambolinde zıplıyorum. Ama kesinlikle trambolin hem daha eğlenceli hem de ip atlamak kadar yormuyor. Çok daha keyifli zıplıyor insan.

Canim malum bende kilo durumu bir hayli fazla porsiyonlarımı kucultmeliyim daha az yemeyi öğrenmeliyim yavas yavas bunu yapmaya çalışıyorum.En zorlandığım sey eve misafir geldiği zamanlar ve birilerine misafirliğe gittigim zamanlar o zamanlarda ayıp olur diye başlayıp kendimi kontrol edemiyorum sanki onuda yapabilsem arkası kolayca gelecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…