Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben eşime kilo verdirmek için önce abur cubur ve gazlı içecekleri kestim. Hazır meyve suları meşrubatı kestim. İçecek olarak ayran ve şalgam içmeye başladı. Bazen çok yalvarıyor anca 1 kutu ice tea içmesine izin veriyorum oda haftada bir gün. Yani biz ilk değişimi bu şekilde başlattık. Bir de beyaz ekmeği bırakıp kepek ve çavdara döndük.

Porsiyon küçültmekten ziyade yediklerini değiştirme şansın var mı biraz mesela abur cubur kızartma yiyor musun nasıl besleniyorsun

Canım bak ne güzel sorunu kendin bulmussun herkesin boyuna kilosuna göre alması gereken bir kalori miktarı var dikkat et aman.
Tartı günü fazla görürsem kendimi kontrol edemem sinirden yerim biliyorum o yüzden karar verdim tartı günlerine iki gün kala hafif beslenicem ama yine sağlıklı bi şekilde

Yani cumartesi ve pazar birde çarşamba ve perşembe dikkatli beslenme gunlerim olacak

Mix yaptım canım hepsi dahildi genelde ama üzerinden 2 sene geçti en az.

Dikkat etmedigim zamanlar kızartma ve hamur işi türevlerini yiyorum yada baska seyleri ama ettiğim zamanlar yemiyorum mesela dün annem oturtma yapmıştı patlıcanlar kızarmıştı diye oturtma yemedim soğanlı yumurta pişirip yedim.

Içecek konusunda şanslıyım ayran hariç hiçbirini içmiyorum gazlı içecek kahve çay meyveli sida vs hiçbirini içmiyorum gözüm aramıyorda

İşte bizi o hamur işleri bitiriyor bende çoook çok severim annem fırından alıp alıp kızartırdı bıraksanız 10 tane yerdim herhalde. Şimdi en son hangi yıl yedim hatırlamıyorum bu iş biraz irade meselesi yemek için yaşamayıp yaşamak için yememiz lazım.

Hamur yiyince de doyuyoruz tavuk salata yiyince de doyuyoruz önemli olan doğru tercihi yapabilmek. Ben seni çok iyi anlıyorum benim eşimin de kilosu yüksek 3xl giyiyor şuanda maks beden yani. Ona kilo verdirebilmek gerçekten azim isteyen bir şey ben yine boğazımı tutup su içip oturuyorum ama kilo fazla olunca dayanmak da zor oluyor gerçekten

Bir de diyet yapıyoruz diye yememek demek sonsuza kadar yememek demek değil (Ne dedim ben)

Kilo verme işi bittikten sonra koruma döneminde dikkatli bir şekilde yiyebiliyoruz yani ben 15 kilo verdikten sonra abur cubur da yerdim kızartmada hamurda ama tabi ölçülü şekilde. Sonra bir iki gün dikkat ederdim kilom sabit kalırdı

Sen baştan kendine çok set vuruyorsun kadınız malum spor yapıyoruz ödem oluyor çok uyuyoruz ödem az uyuyoruz ödem yürüyoruz ödem regli zaten ödem heran herşey olabilir tartı bu o kadar baskı yapma kendine
Kafanıda sinirlenince yemek yerim düşüncesine hiç sokma

Maalesef hamur işlerine düşkünlüğün fazla ama aileyle yasayincada bi farkli oluyor mesela kendi evim olsa ne yememek gereken seyleri eve sokarım ne yaparım ne yerim ama aileyle öyle olmuyor.
Mesela sahura börek poğaça yaptığım zamanlarda oldu kendimi yememek icin zorladım en soruda aşırı ekmekseven biriyim iftara gelen pideler cok zorluyordu beni.Yada abur cubur severim ama yemem yalnız moralim bozuksa gözüm hicbirsey görmüyor aklima hicbirsey gelmiyor o yuzden burası bana cok iyi geldi.
Mesela diyeti bozmak istediğim zaman kaptanın ve diğer kızların emekleri geliyor aklıma hazırlandıkları listeler kim menü yazmış yazmamış kontrol etmeleri falan hayatlarından çıkan bi zaman ve emek o yuzden kaçamak ysoio yediğim zamanlar kendimi mahcup hissediyorum bu durum kendimi kontrol etmemize sagliyor

Yavas yavas düzen oturtmaya çalışıyorum normalde hızlı kilo vermek gibi bir düşüncem yok sarkma korkusu yüzünden her hafta 1 kilo vereyim yeter bana diyorum ama neredeyse hiç kiyafetim kalmadi ama malum bu kiloda olunca kıyafet bulmaktansa zorlaniyorum normalde cok giyinen süslenen bi yapımda yok ama elbisem hic kalmadi gibi bisey giyinmekten hepsinin bi kenarında köşesinde bi delik bi soluk bisey mevcut

Birşeyler yiyesin geldiği zaman foruma gel bizim spor listeleri diyet listeleri konusunu oku orda grupdaşların ne yiyor onlara bak oda motive eder insan onları görünce utanıyor yemeye. Bir de iştah için keten tohumu gibi destekler de alabilirsin. Yani sanırım senin problemin iştah ve duygusal yiyicilik. Duygusal yiyicilik için de kendini kötü hissettiğinde gelip buraya yazman yeterli biz destek oluruz sana

Kiz trambolini nerden buldun evde varsa nereye koydun.

Doğumdan sonra ki süreçte evde kafayı yediğim dönemlerde almıştım. Kullanmayınca bir odada kaldırıp duvara yaslıyorum öyle duruyor. Ama genelde kızım da sürekli zıpladığı için ortada geziyor bizim trambolin.

Oyle yapicam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…