Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rahatladım diyorsun eee iyi olmuş o zaman insallah karşına hep iyi insanlar cikar
Evet ruhen çok rahatladım, vicdanım da çok rahat Allah a şükür yastığa başımı rahat koyuyorum. Sorumluluklarım çok fazla arttı sadece 2 çocuğum olunca malum.

Ama maximum sabır gösterdim diyebilirim.

Amin canım Allah hepimizi her anlamda iyi insanlarla karşılaştırsın

Eşinden boşandığını bilmiyordum hayırlı olsun canım boşanacak duruma geldiğine göre tak etmiştir canına

Yaa evet onları gördüm çok tatlııı

Son düzenleme:
Ellemedin dimiii
Elleyince cıkmıyolar

Leyl-i ferim çok sağol böyle sözler duymak hem çok mutlu ediyor hem de duygulandırıyor ❤ Zamanında beni de çok sert bulanlar oldu ama gerekene biraz fırça lazım ki hatasını anlayabilsin. Dengeyi tutturmak lazım
Evet cnm Pazartesi 'den beri buralardayim. iyiyim çok şükür..Sen nasilsin? Bebiş büyümüştür.Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bazen.
Bebişlikten çıktı Özlemcim artık 3 yaşında bir çocuk kendisi Yanımda resim yapıyor şu an. Bir gün bugünleri göreceğimi düşünemezdim, bazen ben de zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum. Senin kız da büyümüştür kaçıncı sınıf oldu?

Amin insallah

Maşallah daha dün gibi sanki hamile olduğun zaman
3. sınıf canım.. 4'e başlıcak artık hayırlısı ile Eylül 'de okullar açılırsa.

Balkona bir poşet toprak döktüm iyi gündür bu saatte atıyom oğlanı bir saat oynuyor sonra hamam ben de kahve içiyorum iyi oldu biraz toprakla temas iyidir ya.. artık ne zaman yıkarım balkonu bilmem eccuk pis pis idare etmem lazım...

Maariftakvimi bol dua et ve pozitif düşün cnm. Nasip çok farklı bi olay. Olmadı diye düşünme, kendini pasifleme. Kendine değer ver. İnsan evli veya erkek arkadaşı olması ile değerlenecek değil. İnşallah iyi insanlar çıksın karşına, değer bilecek kişiler

pacman sende daha minnacık bi kardeşimizsin. Hayatını dolu dolu yaşa. Hayallerini gerçekleştir. İnşallah karşına iyi insanlar çıksın inşallah. Acele yok

Tempus özgürlüğün tadını çıkar sende arkadaşım. Evlatlarınla dolu dolu vakit geçir ne güzel. 2.kez düşünürsen de elbette düşüneceksin. İlk başta sana değer verdiğine emin ol.

EceZ bol dua et ve iyi düşün. Gerçekten seni yıpratacak ve ilerde sana çok zarar verecekse ve bu insanın artısı eksisinden çoksa ve düzelmeyecek ise kendini de çok yıpratma. Çünkü senin bi tane hayatın var. En güzel ve huzurlu şekilde yaşa.

Okuduğum kadarı ile cvb vermeye çalıştım kızlar. Herkes iyi olsun ve takımımız pozitifliğini hep korusun inşallah

Ellemedin dimiii
Elleyince cıkmıyolar
kız onlar bizim mahalleye takık zati.. herkesşn balkonu klima köşesi yuva ben başta baya zorladı gelmesin diye çok pislik oluyor ama baktım gurkgurk diyo.. artık bir saksı koydum ona içine pirinç gel dedim bura yap yuvanın başka şeye elleşme o da kabul etti hemen yumurtlamıl

Inşallah canim

Aa bu teknkleri bilmiyom bak,gurkgurk mu yapıyo yumurtlayacaksa

Hoşgeldin takımımıza
Neyse konumuza dönelim zıplıyoruz muuuı daha çok geyik yapıyoruz
Benim zıplamaktan pertim çıktı duşumu aldım uyudum bile. Paslanmışım daha zıplayamicam ama yine ilk 3teyimdir

Ohhh onu bende yaptım ama sonra baktım derzlere dolan topraklar kabusum oldu artık bahçeye iniyoruz isterse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…