- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.781
Evet ruhen çok rahatladım, vicdanım da çok rahat Allah a şükür yastığa başımı rahat koyuyorum. Sorumluluklarım çok fazla arttı sadece 2 çocuğum olunca malum.rahatladım diyorsun eee iyi olmuş o zaman insallah karşına hep iyi insanlar cikar
Burdayım hayatım.. sabah ev işi öğlen de uyudum bugün uykusuzluk var nedense ... Şimdi eve dönüyorum.. he,dik oğlanla yine öyle
Eşinden boşandığını bilmiyordum hayırlı olsun canım boşanacak duruma geldiğine göre tak etmiştir canınaEvet ruhen çok rahatladım, vicdanım da çok rahat Allah a şükür yastığa başımı rahat koyuyorum. Sorumluluklarım çok fazla arttı sadece 2 çocuğum olunca malum.
Ama maximum sabır gösterdim diyebilirim.
Amin canım Allah hepimizi her anlamda iyi insanlarla karşılaştırsın
Yaa evet onları gördüm çok tatlıııBurdayım hayatım.. sabah ev işi öğlen de uyudum bugün uykusuzluk var nedense ... Şimdi eve dönüyorum.. he,dik oğlanla yine öyle ♥çiçeklerle uğraştım biraz ♥
Kızlar benim pencereme guggukçuk kulu yumurtası saksımamini minnak
Ellemedin dimiiiBurdayım hayatım.. sabah ev işi öğlen de uyudum bugün uykusuzluk var nedense ... Şimdi eve dönüyorum.. he,dik oğlanla yine öyle ♥çiçeklerle uğraştım biraz ♥
Kızlar benim pencereme guggukçuk kulu yumurtası saksımamini minnak
Leyl-i ferim çok sağol böyle sözler duymak hem çok mutlu ediyor hem de duygulandırıyor ❤ Zamanında beni de çok sert bulanlar oldu ama gerekene biraz fırça lazım ki hatasını anlayabilsin. Dengeyi tutturmak lazımKimseye atıfta bulunmuyorum ve kimden bahsettğinide bilmiyorum lakin balık baştan kokar.biz ne @toplight tan nemorordek ten ne de Cherry Mom ten hiçbir aşırılık görmedik ılımıda sopası da gayet kararında kaptanlarımız var müteşekkiriz
Bebişlikten çıktı Özlemcim artık 3 yaşında bir çocuk kendisiEvet cnm Pazartesi 'den beri buralardayim. iyiyim çok şükür..Sen nasilsin? Bebiş büyümüştür.Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bazen.
Amin insallahEvet ruhen çok rahatladım, vicdanım da çok rahat Allah a şükür yastığa başımı rahat koyuyorum. Sorumluluklarım çok fazla arttı sadece 2 çocuğum olunca malum.
Ama maximum sabır gösterdim diyebilirim.
Amin canım Allah hepimizi her anlamda iyi insanlarla karşılaştırsın
Maşallah daha dün gibi sanki hamile olduğun zamanLeyl-i ferim çok sağol böyle sözler duymak hem çok mutlu ediyor hem de duygulandırıyor ❤ Zamanında beni de çok sert bulanlar oldu ama gerekene biraz fırça lazım ki hatasını anlayabilsin. Dengeyi tutturmak lazım
Bebişlikten çıktı Özlemcim artık 3 yaşında bir çocuk kendisiYanımda resim yapıyor şu an. Bir gün bugünleri göreceğimi düşünemezdim, bazen ben de zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum. Senin kız da büyümüştür kaçıncı sınıf oldu?
Ah ya yavruma benim oğlamdan rahat yok ama perdeleri kapat aç böööö yapıyor kuşaYaa evet onları gördüm çok tatlııı
kız onlar bizim mahalleye takık zati.. herkesşn balkonu klima köşesi yuvaEllemedin dimiii
Elleyince cıkmıyolar
Inşallah canimMaariftakvimi bol dua et ve pozitif düşün cnm. Nasip çok farklı bi olay. Olmadı diye düşünme, kendini pasifleme. Kendine değer ver. İnsan evli veya erkek arkadaşı olması ile değerlenecek değil. İnşallah iyi insanlar çıksın karşına, değer bilecek kişiler
pacman sende daha minnacık bi kardeşimizsin. Hayatını dolu dolu yaşa. Hayallerini gerçekleştir. İnşallah karşına iyi insanlar çıksın inşallah. Acele yok
Tempus özgürlüğün tadını çıkar sende arkadaşım. Evlatlarınla dolu dolu vakit geçir ne güzel. 2.kez düşünürsen de elbette düşüneceksin. İlk başta sana değer verdiğine emin ol.
EceZ bol dua et ve iyi düşün. Gerçekten seni yıpratacak ve ilerde sana çok zarar verecekse ve bu insanın artısı eksisinden çoksa ve düzelmeyecek ise kendini de çok yıpratma. Çünkü senin bi tane hayatın var. En güzel ve huzurlu şekilde yaşa.
Okuduğum kadarı ile cvb vermeye çalıştım kızlar. Herkes iyi olsun ve takımımız pozitifliğini hep korusun inşallah
Aa bu teknkleri bilmiyom bak,gurkgurk mu yapıyo yumurtlayacaksakız onlar bizim mahalleye takık zati.. herkesşn balkonu klima köşesi yuvaben başta baya zorladı gelmesin diye çok pislik oluyor ama baktım gurkgurk diyo.. artık bir saksı koydum ona içine pirinç gel dedim bura yap yuvanın başka şeye elleşme o da kabul etti hemen yumurtlamıl
Hoşgeldin takımımızahoşbulduumm
aranıza katıldığım için çok mutlu oldum
önce hemen ölçülerimi vereyim 158 boy güncel kilom profilde yazıyorher hün güncelliyorum
25 yaşındayım, öğretmenim, 9 aylık bi paşam var
6 aydır kilo verme uğraşınayım 72lerden geldim bu yana :) hedefim 53 olmak inşAllah. mezuniyet kepimi 5. takımdan almak nasipmiş demekki :)
sizin takımı uzun süredir takip ediyorum, kendimi buraya ait hissediyordum sağolsun kaptanlar anlayış gösterdiler
ilk sayfa kurallarını okudum önceki takımımdan farklı inşAllah ben de kısa sürede adapte olurum uygulamalarınızı çok sevdim
Benim zıplamaktan pertim çıktı duşumu aldım uyudum bile. Paslanmışım daha zıplayamicam ama yine ilk 3teyimdirNeyse konumuza dönelimzıplıyoruz muuuı daha çok geyik yapıyoruz
5000 vardırHoşgeldin takımımıza
Benim zıplamaktan pertim çıktı duşumu aldım uyudum bile. Paslanmışım daha zıplayamicam ama yine ilk 3teyimdir
Ohhh onu bende yaptım ama sonra baktım derzlere dolan topraklar kabusum olduBalkona bir poşet toprak döktüm iyi gündür bu saatte atıyom oğlanı bir saat oynuyorsonra hamam ben de kahve içiyorum iyi oldu biraz toprakla temas iyidir ya.. artık ne zaman yıkarım balkonu bilmem eccuk pis pis idare etmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?