- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.801
Oğlum uyusunda devam edeyimmmKim biliiiirrr
Kuzum neye stres yapıyor bu vücut anlamış değilim. Çok hassas sanırım ben güçlü sanıyordum halbukiCanim hoş geldin neye streslendin o kadar insallah yoktur mühim bisey
Canim valla bugün yataktan bi tek yemek yapmak için bide orucumu açmak için ciktim kedim üstünde uyumuş kalksın 100-200 ne kadar yapabilirsem yapicam insallahNo kilo yes fit fark atmış iyi zıplayınnnnn :))
Eki Görüntüle 2642601
Olsun canim bence bugünü da geçip yine devam etKızlar şekersiz diyeti bozdum bugün beyaz ekmek ve patates haşlama yedim. Kuzenimiz askere gidecekti onun için mangala götürdüler kahvaltıdan sonra. Akşam yemeğine kadar ordaydık yani pek yemek seçme şansım yoktu. Bizim burada kendi bağlarımız var da oraya gittik
Tempus özgürlüğün tadını çıkar sende arkadaşım. Evlatlarınla dolu dolu vakit geçir ne güzel. 2.kez düşünürsen de elbette düşüneceksin. İlk başta sana değer verdiğine emin ol.
Ben de bugün karbonhidrata fazla yüklendim Allah'ım bir türlü tok hissetmiyorum bugünKızlar şekersiz diyeti bozdum bugün beyaz ekmek ve patates haşlama yedim. Kuzenimiz askere gidecekti onun için mangala götürdüler kahvaltıdan sonra. Akşam yemeğine kadar ordaydık yani pek yemek seçme şansım yoktu. Bizim burada kendi bağlarımız var da oraya gittik
Hah bak bundan da uzak kalmış olabilirsin, malum kizlar bu konuları çok konuşurlarBirbirinizi unutamamanız, eşinizin yaptığının hep başına gelmesi... Kaderiniz bir yazılmış gerçekten. Allah her daim mutlu etsin.
Velhasıl derin konular işte.İyi diye evlenmiş kadıncağız, sonra neler yaşamış. Gözüm korktu. Şimdilik tek tabanca devam. Biraz zayıflayayım, öz güvenim yerine gelsin. O zaman gönül eğlendiririm. Kaderimde de biri varsa... Bakaceğiz... Teşekkür ederim canım S Suskunhanim cim. İyi ki varsınız. Hayatımda ilk defa birileriyle bu kadar aşık konuşuyorum. Çok mutlu ettiniz beni hepiniz tek tek. ♥
Kan negatif çıktığı için demiştim ama en doğrusu tedbirli olmak canımRegl kendisi gelene kadar müdahale etmemeye karar verdim canım ya ne olur olmaz diye
Hah işte böyle, amacına ulaştımBeni gaza getiren hareketler siz kaşındınız
Ya zumba mumba yalan yavv, saka gibisi mi varAhahahahhaah koptum şu an! Bir ara ne açardım Fuat Saka’yı! Ula ula ula ula......Ay aklıma geldi dur bir coşayım. Çok severim ama öldürüyor insanı.Evlenmeden önce arkadaşım gelirdi hadi horon edelim derdi açardık şimdi düşününce ne günlermiş
Bu nasıl bir mantıktır, ver elini öpeyim, müridin olayım balım pambigimSana bir şey söyleyeyim; kontrol etsen de, etmesen de karşındaki seni aldatacaksa aldatır. Onun için kendini üzme. Ben aksine rahat olmaktan yanayım ki aldatacağı varsa da göreyim diye bakarım olaya.Evli de olsan, sevgili de olsan aynı. Aldatacak olan aldatır. Bu arada kadın-erkek cinsiyet farketmeksizin söylüyorum bunu. Sanki sadece erkekler aldatıyormuş gibi oluyor konu. Böyle bir şeyi yapmayı kafaya koyan adamı da, kadını da tutamazsın. Rahat ol, yaparsa yol ver. Bu kadar... Hayat o kadar da uzun değil ya. Kimseyi dert edip ağlayamam. Allah bana bir şans verdi bu dünyada yaşamak için. Ağlanıp sızladığımız zamanlar da olur elbet bazen ondan da zevk alırım hatta Acımı yaşamayı da severim. Ama asla, kimseye bağlamam kendimi. Allah bana ayrı bir can verdi, ayrı bir ruh, ayrı bir karakter. Buna göre yaşamayı, kendimi keşfetmeyi, kendimle eğlenmeyi seviyorum yaa. Birisi gelip benium enerji alanımı kirletemez.
Baştan mi başlasak kız ben sana bıraktım hadiBen de bugün karbonhidrata fazla yüklendim Allah'ım bir türlü tok hissetmiyorum bugün
Sence akşam listede ikimizi de es geçip yarın 1. Mi yazsak yoksa 6. Gün (1 kaçamak) şeklinde mi yazsak napsak
Valla şansıma iki gündür cok güzel götürüyorum acıkma falan olmadi insallah öyle devam ederBaştan mi başlasak kız ben sana bıraktım hadi
Zıpladık zıplıyoruz zıplayacağız dahaC Cagrihilal1
Ceylansnn
nrmyn
B bluuee
balpamuk
EceZ
K KuruPapatya yokkiyarışmadan ayrıldı dimi Cherry Mom
fancynancy
Lütfenn zıpladık diyin kızlarrr hadiii 300-500 ne zıplarsak kâr
YaaaCanımsın benim
Kızlar şekersiz diyeti bozdum bugün beyaz ekmek ve patates haşlama yedim. Kuzenimiz askere gidecekti onun için mangala götürdüler kahvaltıdan sonra. Akşam yemeğine kadar ordaydık yani pek yemek seçme şansım yoktu. Bizim burada kendi bağlarımız var da oraya gittik
Ben de bugün karbonhidrata fazla yüklendim Allah'ım bir türlü tok hissetmiyorum bugün
Sence akşam listede ikimizi de es geçip yarın 1. Mi yazsak yoksa 6. Gün (1 kaçamak) şeklinde mi yazsak napsak
Kızlar bence pasta,tatlı,cikolata vb. biseyler yenmediyse; kola,meyve suyu falan içilmediyse bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.Baştan mi başlasak kız ben sana bıraktım hadi
gel annem gel zıplayalim ama dur sen no kilodandin demii, yok yok vazgeçtim gelme,bugün git yarın gelKızlar ayın 28 de regl olmam gerekiyordu hala olmadım vücudum şişiyor ve çok rahatsız oluyor olmam için ne yapmam lazım Bi fikriniz var mı?birsevgi kuzucum sana söylediğim yerler aldı başını gidiyor
Sen bu hafta regl olursam pirinç lapası yaparım dememiş mıydınBen nane çayı yapıp içiyordum kuru nane ile. Bir yerde okumuştum söktürür diyorlardı bende söktürüyor gerçekten bir dene istersen bugün yarın. Bir de neden olmuyor diye stres olma mevsim değişiminde olur böyle şeyler.
Benim geçen hafta bitmişti sonra 2 gün önce tekrar kanamam oldu yani dönemsel olabilir adet değişiklikleri canım
Ya çok tatlısınNiye sen üstte çıkmayacakmısin65 altıyla yarışmıyorum ben öyle bir kilo olduğuna inanmıyorum ben bir de benim tartı hafta da 200 eksik tartiyo ben ne yapayım
Bı arkadaşım derdi ki: evleneceğim oğlan gelinca ağzına bir tane vuracam, nerde ağzını ayiriyordhn da gelemedin dieNiye ben o balıklara denk gelmiyorum ya sanirim benim balık bi tavada akşam yemeği oldu
AA bana da atar mısın görmedim benOrtabahar hoş geldin!Yahu daha dün biraz stalkladım seni. Nasıl vermiş bu kadar kiloyu ne güzel dedim. Hatta yazını okudum. Çok güçlü hissettim herhalde, çok hızlı oldu takımımıza gelişin. Hoş geldin sefa geldin. Hepimize bol eksiler olsun.
Bende diyorum bizim kız nerdeeee meğer şekersizi bozmakla meşgulmüşşşKızlar şekersiz diyeti bozdum bugün beyaz ekmek ve patates haşlama yedim. Kuzenimiz askere gidecekti onun için mangala götürdüler kahvaltıdan sonra. Akşam yemeğine kadar ordaydık yani pek yemek seçme şansım yoktu. Bizim burada kendi bağlarımız var da oraya gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?