Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ortabahar menülerimizi her akşam aşağıdaki sayfaya yazıyoruz seni ordanda etiketledim canım
Linki sonra bulamazsan takım sayfamızın üstünde etiket kısa yolu var bilgin olsun

Kızlar şekersiz diyeti bozdum bugün beyaz ekmek ve patates haşlama yedim. Kuzenimiz askere gidecekti onun için mangala götürdüler kahvaltıdan sonra. Akşam yemeğine kadar ordaydık yani pek yemek seçme şansım yoktu. Bizim burada kendi bağlarımız var da oraya gittik

Olsun canim bence bugünü da geçip yine devam et

Ben de bugün karbonhidrata fazla yüklendim Allah'ım bir türlü tok hissetmiyorum bugün
Sence akşam listede ikimizi de es geçip yarın 1. Mi yazsak yoksa 6. Gün (1 kaçamak) şeklinde mi yazsak napsak

Hah bak bundan da uzak kalmış olabilirsin, malum kizlar bu konuları çok konuşurlarama iyi ölçüp biçmek gerek malumsen de iyi ki varsın canım benim
Regl kendisi gelene kadar müdahale etmemeye karar verdim canım ya ne olur olmaz diye
Kan negatif çıktığı için demiştim ama en doğrusu tedbirli olmak canım
Beni gaza getiren hareketler siz kaşındınız
Hah işte böyle, amacına ulaştım sonuçta takım kazanıyor, haaaa seren haaaa ben ne fark eder(ama ben olursam güzel fark eder )
Ya zumba mumba yalan yavv, saka gibisi mi var hem zipladim hem horon teptim, en önemlisi de hiç spor yapıyor gibi hissetmedim acayip zevkliydi
Bu nasıl bir mantıktır, ver elini öpeyim, müridin olayım balım pambigim

Ben de bugün karbonhidrata fazla yüklendim Allah'ım bir türlü tok hissetmiyorum bugün
Sence akşam listede ikimizi de es geçip yarın 1. Mi yazsak yoksa 6. Gün (1 kaçamak) şeklinde mi yazsak napsak
Baştan mi başlasak kız ben sana bıraktım hadi
Kızlar bence pasta,tatlı,cikolata vb. biseyler yenmediyse; kola,meyve suyu falan içilmediyse bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Çok mu ekmek yediniz?

gel annem gel zıplayalim ama dur sen no kilodandin demii, yok yok vazgeçtim gelme,bugün git yarın gel
Sen bu hafta regl olursam pirinç lapası yaparım dememiş mıydın
Niye sen üstte çıkmayacakmısin 65 altıyla yarışmıyorum ben öyle bir kilo olduğuna inanmıyorum ben bir de benim tartı hafta da 200 eksik tartiyo ben ne yapayım
Ya çok tatlısıno tartılar bir bir düşse keşke
Niye ben o balıklara denk gelmiyorum ya sanirim benim balık bi tavada akşam yemeği oldu
Bı arkadaşım derdi ki: evleneceğim oğlan gelinca ağzına bir tane vuracam, nerde ağzını ayiriyordhn da gelemedin die
AA bana da atar mısın görmedim ben
ortabahar canım çok sevindim, birinci olduğunda son mesajlarını incelemiştim, iyi ki geldin

Bende diyorum bizim kız nerdeeee meğer şekersizi bozmakla meşgulmüşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…