- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.821
İşte bir iki beden kuculunce almak için bahane olur, moral bozmak yokYavas yavas düzen oturtmaya çalışıyorum normalde hızlı kilo vermek gibi bir düşüncem yok sarkma korkusu yüzünden her hafta 1 kilo vereyim yeter bana diyorum ama neredeyse hiç kiyafetim kalmadi ama malum bu kiloda olunca kıyafet bulmaktansa zorlaniyorum normalde cok giyinen süslenen bi yapımda yok ama elbisem hic kalmadi gibi bisey giyinmekten hepsinin bi kenarında köşesinde bi delik bi soluk bisey mevcut
Ortabahar hoş geldin!Yahu daha dün biraz stalkladım seni. Nasıl vermiş bu kadar kiloyu ne güzel dedim. Hatta yazını okudum. Çok güçlü hissettim herhalde, çok hızlı oldu takımımıza gelişin. Hoş geldin sefa geldin. Hepimize bol eksiler olsun.
ben de 1 yıl ara verdim inşAllah 1 yıl sonra tekrar başlıcamAllah yavrunu size bağışlasın canım memnun olduk ☺ bende 34 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var Ankarada yasıyorum şuan çalışmıyorum öncesinde bankaciydim oğluş büyüyünce iş hayatına döneceğim inşallah
Sen çok iyi kilo vermişsin ara ara bizede bahsedersinn neler yaptığından canım ☺
Tekrardan hoşgeldin ✌
Aynen bende merak edip geçmiş mesajlarını okumuştum nasıl kilo verdi o kadar diye
tez zamanda ulaşırsın inşAllahCanim hoş geldin insallah hedefine tez zamanda sağlıkla kavuşursun
Ben 32 yaşındayım boyum 162 kilom 108.9 benim baya bi zamanım var görünüşe bakılırsa burdaki herkesi tek tek meşin edicem gibi gorunuyor
Hoşgeldin takımımıza
her birinizi ayrı ayrı hoş buldum arkadaşlarAA bana da atar mısın görmedim ben
ortabahar canım çok sevindim, birinci olduğunda son mesajlarını incelemiştim, iyi ki geldin
maşallah maşallah nazar boncugu koyalım hemenAy var ya maşşşallahımız var gercekten 5. Takım olarak
hiç boş kaldığını görmedim buraların amannn nazar değmesin enerjimize, iyiliğimize
ben de mi alsam acabaDoğumdan sonra ki süreçte evde kafayı yediğim dönemlerde almıştım. Kullanmayınca bir odada kaldırıp duvara yaslıyorum öyle duruyor. Ama genelde kızım da sürekli zıpladığı için ortada geziyor bizim trambolin.
Laz aramızda bazen ben de düşünüyorum, çocuklar için sabrediyorum ama bakalım nereye kadarBilmem iyilerdir herhalde boşandım çünkü
Evet özeldenbu arada bugün kaç defa ip atladığımızı mı yazıyoruz
Laz aramızda bazen ben de düşünüyorum, çocuklar için sabrediyorum ama bakalım nereye kadar
BilemedimBaştan mi başlasak kız ben sana bıraktım hadi
Ya patates yasak ekmek sınırını aşmak yasak falanKızlar bence pasta,tatlı,cikolata vb. biseyler yenmediyse; kola,meyve suyu falan içilmediyse bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Çok mu ekmek yediniz?
bu arada bugün kaç defa ip atladığımızı mı yazıyoruz
Ben şekersiz olayından pek anlamıyorum ama özlemin dediğide mantıklı isterseniz patates ve ekmek türevine sadece kaçamak diyip güne devam edebiliriz ama olurya pasta şeker çikolata yedi kim yediyse dönsün 1.güneBilemedimCherry Mom Cherry Mom sence napalim yarın öbür gün başka kaçamak yapanlar da olacak. Sallıyorum 10. Gün (1. Kaçamak) şeklinde mi ilerleyelim yoksa direk 1. Güne mi düşürelim
HahaBen şekersiz olayından pek anlamıyorum ama özlemin dediğide mantıklı isterseniz patates ve ekmek türevine sadece kaçamak diyip güne devam edebiliriz ama olurya pasta şeker çikolata yedi kim yediyse dönsün 1.güne
Valla arkadasın yerden göğe kadar haklı hatta bence ağzına kürsülere cakabilirgel annem gel zıplayalim ama dur sen no kilodandin demii, yok yok vazgeçtim gelme,bugün git yarın gel
Sen bu hafta regl olursam pirinç lapası yaparım dememiş mıydın
Ya çok tatlısıno tartılar bir bir düşse keşke
Bı arkadaşım derdi ki: evleneceğim oğlan gelinca ağzına bir tane vuracam, nerde ağzını ayiriyordhn da gelemedin die
AA bana da atar mısın görmedim ben
ortabahar canım çok sevindim, birinci olduğunda son mesajlarını incelemiştim, iyi ki geldin
Kalori çok az değil miilk menü paylaşımımı yapayım o halde
Eki Görüntüle 2642615
sabah
2 ceviz
2 kk beyaz peynir
9 yeşil zeytin
öğlen
1 porsiyon kuru fasulye
1 ince dilim ekmek
akşam
1 bardak tarçınlı süt
su 2 lt
3 mile leslie 6 dk bölgesel
67,5 + 15
82,5 toplam
Iddaliyim bu haftqHeyecan doruktabakalım kimler ilk 3te olucak
Ben belliHeyecan doruktabakalım kimler ilk 3te olucak
Haydi bakalım meraktayımIddaliyim bu haftq
Valla kilo vermeyi bekleye bekleye sefillere döndüm ayıptır söylemesiİşte bir iki beden kuculunce almak için bahane olur, moral bozmak yok
Bakalım bakalım görelimBen belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?