Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte bir iki beden kuculunce almak için bahane olur, moral bozmak yok

ben de 1 yıl ara verdim inşAllah 1 yıl sonra tekrar başlıcambebişlerin bu dönemi hassas bırakmak en güzeli
Aynen bende merak edip geçmiş mesajlarını okumuştum nasıl kilo verdi o kadar diye
Canim hoş geldin insallah hedefine tez zamanda sağlıkla kavuşursun

Ben 32 yaşındayım boyum 162 kilom 108.9 benim baya bi zamanım var görünüşe bakılırsa burdaki herkesi tek tek meşin edicem gibi gorunuyor
tez zamanda ulaşırsın inşAllah
ortabahar hoşgeldin takımımıza. Hedefine az kalmış, sağlıkla ulaşırsın inşallah
ortabahar hoşgeldiniz takımımıza, enerjimize
Hoşgeldin takımımıza
AA bana da atar mısın görmedim ben
ortabahar canım çok sevindim, birinci olduğunda son mesajlarını incelemiştim, iyi ki geldin
her birinizi ayrı ayrı hoş buldum arkadaşlar

geçen haftaki kilomum 900 gr ı önceki haftadan artıydı, ödemdi sanırım 1 küsür de verince 2 küsür kilo gitmiş gibi oldu çok oldu zaten msjları inceleyenler görmüştür

biraz hızlı kilo veren bi tipim, aynı zaman da hemen de alıyorum.. iştahım çok açıktır yedikçe yiyorum

hem az yiyip hem de spora yüklenince kilolar çabuk gidiyor. sizin enerjiniz bana çok iyi gelecek eminim

Ay var ya maşşşallahımız var gercekten 5. Takım olarak
hiç boş kaldığını görmedim buraların amannn nazar değmesin enerjimize, iyiliğimize
maşallah maşallah nazar boncugu koyalım hemen
ben de mi alsam acaba
Bilmem iyilerdir herhalde boşandım çünkü
Laz aramızda bazen ben de düşünüyorum, çocuklar için sabrediyorum ama bakalım nereye kadar

Laz aramızda bazen ben de düşünüyorum, çocuklar için sabrediyorum ama bakalım nereye kadar

Hakkında hayırlısını diliyorum canım her evlilikte tartışma vs olur, ki olması lazım kimse ile aynı düşünceye sahip olamayız. Önemli olan o sorunların üstesinden gelebilmek, ötelememek :)

Baştan mi başlasak kız ben sana bıraktım hadi
Bilemedim Cherry Mom sence napalim yarın öbür gün başka kaçamak yapanlar da olacak. Sallıyorum 10. Gün (1. Kaçamak) şeklinde mi ilerleyelim yoksa direk 1. Güne mi düşürelim
Kızlar bence pasta,tatlı,cikolata vb. biseyler yenmediyse; kola,meyve suyu falan içilmediyse bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Çok mu ekmek yediniz?
Ya patates yasak ekmek sınırını aşmak yasak falan 6. Güne kadar geldik diye kendimizi kandırmayalım diye şey ettim

bu arada bugün kaç defa ip atladığımızı mı yazıyoruz

Evet canım hafta içinde yürüme ve zıplama yarışları yapıyoruz ve akşam saat 10 gibi birsevgi ye özelden yazıyoruz

Bunlarda yarış günleri 1.sayfamızda var zaten :)

Pazartesi walk Challenge
Sali boşş
Carsamba zıp zıp Challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge

Bilemedim Cherry Mom Cherry Mom sence napalim yarın öbür gün başka kaçamak yapanlar da olacak. Sallıyorum 10. Gün (1. Kaçamak) şeklinde mi ilerleyelim yoksa direk 1. Güne mi düşürelim
Ben şekersiz olayından pek anlamıyorum ama özlemin dediğide mantıklı isterseniz patates ve ekmek türevine sadece kaçamak diyip güne devam edebiliriz ama olurya pasta şeker çikolata yedi kim yediyse dönsün 1.güne

Haha Calypso95 naptın yedin mi hadi son kararı sen ver

Valla arkadasın yerden göğe kadar haklı hatta bence ağzına kürsülere cakabilir

Kalori çok az değil mi ilerde zorluk yaşamayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…