Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bozduğuna değseydi bari patates haşlama ile diyet mi bozulur ya insan çikolata der pasta der

Sen bu hafta regl olursam pirinç lapası yaparım dememiş mıydın
Benim 20 25 günde bir dönüyor canım reglim geçen hafta dediğim işte 2 hafta falan oldu

Laz aramızda bazen ben de düşünüyorum, çocuklar için sabrediyorum ama bakalım nereye kadar
Benim bu gece tak etti ne olacaksa olsun artık yavaştan planlarımı yapmaya başlayacağım hayatım için
Ahaha seni bihter senii
Menülerine diyecek yok ama sporları biraz arttırsan mı acaba :))
Kaptanım eşimle olan sıkıntılar demoralize ediyor çok yapamıyorum spora başlayacağım bu hafta içi salona yazılıp. Kafa dağıtacak vakit geçirecek birşeye ihtiyacım var. Salonlar açılsın düzene girsin yazılacağım hemen

Ay helal olsuunn

3 dilim ekmek 1 tabak bulgur pilavı sana devam diyelim istersen ama ben kendime 1 yazmaya karar verdim yarın canim

Ay bilmem miiiiii eşim hataylii. Tüm kilolarımı aldığım yere
Bu durumda kilo vermek büyük çaba. Biz 1-0 geride sayılırız. Hele o kaytaz böreği... Bayılırım. Ama yapılırken hamuru yapa buladıklarını görünce minik bir şok geçirmiştim.

Hahajaja aman hilalcim kendi topuğumuza sıkmayalımm
Seni haftaya mezun edelim sende havanı at

Herkesi zıplatan ama kendi zıplamayan adam gibi adam birsevgi seni de unutmayacağız

Vavvv tebrikler S Suskunhanim

Süpersin pawlover

Ahh C Cagrihilal1 ilginçlikler kraliçesi

Ay ikisinin farkini nedir
Ben ip atlamayı bilmiyorum kontrolsüz diliyorum aceleci bi şekilde malum 108.9 kiloyum o yuzden binanda ağırlık kontrolsüzce yüklenince kotu oluyor ama zip ziya ip falan beklemiyorum ya acele falan davranmıyorum kollarımda calismadigi icin oyle kontrolsuz yanlis bi hareket yapmiyorum

Ohhh onu bende yaptım ama sonra baktım derzlere dolan topraklar kabusum oldu artık bahçeye iniyoruz isterse :))
Ah ah bahçem yok ki aprtmana kısıldık.. alırsam bir ev zaten şöööyle güzel avlulu bahçeli istiyorum

Yıkadım balkonu oldu bitti derz merz bakmadım ben valla kız napim o kadar ince kafama takarsam çocuk napsınnn az salıyoruz çocuklar büyüyene kadar yoksa çocuk da titiz olcek benlm ki elinden süpürge Vileda bez düşürmüyor zaten az bir iki gün sokaklara çıktık şükür çocuk pislendi

Hahha kız benim durumlar farklı regl gecikmem var ne olur ne olmaz diye ziplamadim
Peki bişey sorcam 80 taneyi nasıl zıpladın anlatır mısın?

Ben şöyle hayal ettim gün boyu yürürken bi zıp wc ye girerken bi zıp yemek yaparken bi zıp öyle mi yaptın sahi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…