- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.861
Yo yo bende öyle hayali bir ip varmış gibi atlıyorum kolları cevirip zıplayarakBen elimde ip varmis gibi zipliyorumtamamen yanlis mi anladim bu zipzip olauini kaptancim
Siz mezunsunuzBen belli
Sabah beri sopa gösteriyorumAy kızlarr bir katılım var ki sormayinnn şimdi açıklayacagim çok mutlu oldum
Bozduğuna değseydi bari patates haşlama ile diyet mi bozulur ya insan çikolata der pasta derKızlar şekersiz diyeti bozdum bugün beyaz ekmek ve patates haşlama yedim. Kuzenimiz askere gidecekti onun için mangala götürdüler kahvaltıdan sonra. Akşam yemeğine kadar ordaydık yani pek yemek seçme şansım yoktu. Bizim burada kendi bağlarımız var da oraya gittik
Benim 20 25 günde bir dönüyor canım reglim geçen hafta dediğim işte 2 hafta falan olduSen bu hafta regl olursam pirinç lapası yaparım dememiş mıydın
Benim bu gece tak etti ne olacaksa olsun artık yavaştan planlarımı yapmaya başlayacağım hayatım içinLaz aramızda bazen ben de düşünüyorum, çocuklar için sabrediyorum ama bakalım nereye kadar
Ahaha seni bihter seniiBugünkü imtihanımı kısaca yazıyorum dostlarım: kısır (hatay usulü), kek, börek, pilav ve şu an cips-kola. Sizi düşünerek bu işkenceye katlanıyorum. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluklarından ölüyorum.
Kaptanım eşimle olan sıkıntılar demoralize ediyor çok yapamıyorum spora başlayacağım bu hafta içi salona yazılıp. Kafa dağıtacak vakit geçirecek birşeye ihtiyacım var. Salonlar açılsın düzene girsin yazılacağım hemenMenülerine diyecek yok ama sporları biraz arttırsan mı acaba:))
Bu durumda kilo vermek büyük çaba. Biz 1-0 geride sayılırız.Ay helal olsuunn
3 dilim ekmek 1 tabak bulgur pilavısana devam diyelim istersen ama ben kendime 1 yazmaya karar verdim yarın canim
Ay bilmem miiiiii eşim hataylii. Tüm kilolarımı aldığım yere
Hahajaja aman hilalcim kendi topuğumuza sıkmayalımmSiz mezunsunuzben bir gıcık oluyorum Mehfam ile sana. Pazartesi eyvah artiyim ödemim var falan dememeniz çok sıkıcı. Çok kıskanıyorum sizi mezun olayım diye dua ediyorum böyle kabul olmazsa siz kilo alın diye etmeye başlayacağım
Kız ben de bilmiyorum ama böyle çok şiş geldi bana yerleşmeye çalışıyor sürekli.. h bu kadar hızlı yumurtlayacağı gelemdş aklıma meğer yumurta kapıya dayanmışAa bu teknkleri bilmiyom bak,gurkgurk mu yapıyo yumurtlayacaksa
Ayy resmenn hıyar detoksu yaptın yaaaa
Herkesi zıplatan ama kendi zıplamayan adam gibi adamEvettt kizlarrr Mayıs ayını bu harika katılımlı zıpzıp yarışmamızla bitiriyoruz. Tüm dengelerin değiştiği bir sonuç oldu
S Suskunhanim 7000zıpzıp ile sonunda 4. Lükten 1.liğe terfi ettiii
2.@pawlover 6200
3.@cagrihilal1 5555bizi şaşırtmayan iki isim ve C Cagrihilal1 in totemi
Cherry Mom 3100
Tempus 3000
Mehfam 3000
0zlem 2503
Calypso95 2200
balpamuk 1100
pacman 300
EceZ 150
birsevgi 80 zavallı ben
Ideal kiloda mezun olmak istiyorum ben bunlar gibiHahajaja aman hilalcim kendi topuğumuza sıkmayalımm
Seni haftaya mezun edelim sende havanı at
Vavvv tebrikler S SuskunhanimEvettt kizlarrr Mayıs ayını bu harika katılımlı zıpzıp yarışmamızla bitiriyoruz. Tüm dengelerin değiştiği bir sonuç oldu
2.@pawlover 6200
Cherry Mom 3100
Tempus 3000
Mehfam 3000
0zlem 2503
Calypso95 2200
balpamuk 1100
pacman 300
EceZ 150
birsevgi 80 zavallı ben
Ben ip atlamayı bilmiyorum kontrolsüz diliyorum aceleci bi şekilde malum 108.9 kiloyum o yuzden binanda ağırlık kontrolsüzce yüklenince kotu oluyor ama zip ziya ip falan beklemiyorum ya acele falan davranmıyorum kollarımda calismadigi icin oyle kontrolsuz yanlis bi hareket yapmiyorumAy ikisinin farkini nedir
Hahha kız benim durumlar farklı
Bizde seni seviyoruz HilalllllSiz mezunsunuzben bir gıcık oluyorum Mehfam ile sana. Pazartesi eyvah artiyim ödemim var falan dememeniz çok sıkıcı. Çok kıskanıyorum sizi mezun olayım diye dua ediyorum böyle kabul olmazsa siz kilo alın diye etmeye başlayacağım
Bu şey gibi yemedim yedirdim zıplamadım zıplattım gibi oldu
Ah ah bahçem yok kiOhhh onu bende yaptım ama sonra baktım derzlere dolan topraklar kabusum olduartık bahçeye iniyoruz isterse :))
+ 200 zıpzıpEvettt kizlarrr Mayıs ayını bu harika katılımlı zıpzıp yarışmamızla bitiriyoruz. Tüm dengelerin değiştiği bir sonuç oldu
2.@pawlover 6200
Cherry Mom 3100
Tempus 3000
Mehfam 3000
0zlem 2503
Calypso95 2200
balpamuk 1100
pacman 300
EceZ 150
birsevgi 80 zavallı ben
Peki bişey sorcam 80 taneyi nasıl zıpladın anlatır mısın?Hahha kız benim durumlar farklıregl gecikmem var ne olur ne olmaz diye ziplamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?