- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.841
Hadi bakalım hodri meydanHaydi bakalım meraktayım
Hoş geldiin.hoşbulduumm
aranıza katıldığım için çok mutlu oldum
önce hemen ölçülerimi vereyim 158 boy güncel kilom profilde yazıyorher hün güncelliyorum
25 yaşındayım, öğretmenim, 9 aylık bi paşam var
6 aydır kilo verme uğraşınayım 72lerden geldim bu yana :) hedefim 53 olmak inşAllah. mezuniyet kepimi 5. takımdan almak nasipmiş demekki :)
sizin takımı uzun süredir takip ediyorum, kendimi buraya ait hissediyordum sağolsun kaptanlar anlayış gösterdiler
ilk sayfa kurallarını okudum önceki takımımdan farklı inşAllah ben de kısa sürede adapte olurum uygulamalarınızı çok sevdim
@Cagrihilal1
@Ceylansnn
nrmyn
@bluuee
balpamuk
@EceZ
K KuruPapatya yokkiyarışmadan ayrıldı dimi Cherry Mom
@fancynancy
Lütfenn zıpladık diyin kızlarrr hadiii 300-500 ne zıplarsak kâr
Canım öncelikle tebrik ediyorum. Harikasın ama 1 kase kadar kısır yiyebilirdin.Bugünkü imtihanımı kısaca yazıyorum dostlarım: kısır (hatay usulü), kek, börek, pilav ve şu an cips-kola. Sizi düşünerek bu işkenceye katlanıyorum. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluklarından ölüyorum.
4 dilim 4Kızlar bence pasta,tatlı,cikolata vb. biseyler yenmediyse; kola,meyve suyu falan içilmediyse bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Çok mu ekmek yediniz?
Evet biraz bozdum çok üzgünüm yarın tam gaz devamBende diyorum bizim kız nerdeeee meğer şekersizi bozmakla meşgulmüşşş
Canım çikolata şeker kola gazoz yok ama 4 dilim ekmek 1 haşlanmış patates yedim
Eski diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum. Bir beden küçülene kadar tam uyayım dedim.Canım öncelikle tebrik ediyorum. Harikasın ama 1 kase kadar kısır yiyebilirdin.Sende mi Hatay'dasin?
Şuan daha ip atlayasım var ama ilk günden çok zorlamayım dedim. Uzun zamandır atlamıyordumIddaliyim bu haftq
Benden 200@Cagrihilal1
@Ceylansnn
nrmyn
@bluuee
balpamuk
@EceZ
K KuruPapatya yokkkiyarışmadan ayrıldı dimi Cherry Mom
@fancynancy
Menülerine diyecek yok ama sporları biraz arttırsan mı acaba31 Mayıs Menü
Sabah: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt + 1 yeşil elma
Ara: 1 fincan yeşil çay
Öğle: 1 tabak 150 gram tavuklu limonlu sirkeli yağsız karışık salata
Akşam: 1 Domates, 1 havuç, 1 kabak, 60 gr peynir ve az zeytinyağı ile hazırlanan sebze sote
Menüm dün ile aynı 2 günlük bir diyetteyim her gün sabit
31 Mayıs Spor
50 squat
70 mekik
40 bacak hareketi
ilk menü paylaşımımı yapayım o halde
Eki Görüntüle 2642615
sabah
2 ceviz
2 kk beyaz peynir
9 yeşil zeytin
öğlen
1 porsiyon kuru fasulye
1 ince dilim ekmek
akşam
1 bardak tarçınlı süt
su 2 lt
3 mile leslie 6 dk bölgesel
67,5 + 15
82,5 toplam
Bugünkü menüm ;
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, domates &(hıyar), peynir
Ara 1 sade kahve boooollllll su 3 hurma
Akşam fırında mangal tadında tavuk 3 parçabir yk patlıcan ezmesi, 1 yk yuğurtlu havuç
Suyumu bolca içtim, zıplarımı ilettim
Heh şöyle görelim yediğin içtiğiniSabah
4yk menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
akşam
6yk barbunya
1 dilim ekmek
Güzel menü canımSabah (Yine kuzenim bizdeydi. Kahvaltıyı geç yaptık.): 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kırmızı biber, 25 gr kadar peynir, 2 etmek, çay.
Ara: türk kahvesi, 120 gr nektarin, maden suyu
Akşam: 1 kepçe ekşili köfte (köftelerin çoğunu yemedim. 4-5 tane minik köfte), 120 gr fırında tavuklu mantar.
Akşamdan sonra tekrar bir kahve içtim. 1.5 litreye yakın da su. Yatana kadar 2 lt yapacağım.
Ben kilodan sanirim ip atlayınca ayak bileklerinde bi acı oluyor ayaklarına basmakta zorlaniyorum ama zip zip daha kolay oluyor gün icinde aklima geldikçe zıplamaya çalışıyorumŞuan daha ip atlayasım var ama ilk günden çok zorlamayım dedim. Uzun zamandır atlamıyordum
K KuruPapatya bu hafta taşınıyormuş canım haftaya bizimle inşallah@Cagrihilal1
@Ceylansnn
nrmyn
@bluuee
balpamuk
@EceZ
K KuruPapatya yokkiyarışmadan ayrıldı dimi Cherry Mom
@fancynancy
Parmak ucunda ve spor ayakkabı ile atlanmalı. Sen nasıl atliyordun? Dikkat etmek lazim.Ben kilodan sanirim ip atlayınca ayak bileklerinde bi acı oluyor ayaklarına basmakta zorlaniyorum ama zip zip daha kolay oluyor gün icinde aklima geldikçe zıplamaya çalışıyorum
Yaaa bravo yemiş olsaydın utancından yüzümüze bakamazdın zatenBugünkü imtihanımı kısaca yazıyorum dostlarım: kısır (hatay usulü), kek, börek, pilav ve şu an cips-kola. Sizi düşünerek bu işkenceye katlanıyorum. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluklarından ölüyorum.
Ay ikisinin farkini nedirBen kilodan sanirim ip atlayınca ayak bileklerinde bi acı oluyor ayaklarına basmakta zorlaniyorum ama zip zip daha kolay oluyor gün icinde aklima geldikçe zıplamaya çalışıyorum
İp daha zor tabi zıplamaya göre o yüzden zorlanıyordurAy ikisinin farkini nedir
Eveet. Vallahi bu grupta olmasan 1 milyon kez bozmuştum. Şimdi size mahcup olmayayım diye yemiyorum.
Ay helal olsuunnBugünkü imtihanımı kısaca yazıyorum dostlarım: kısır (hatay usulü), kek, börek, pilav ve şu an cips-kola. Sizi düşünerek bu işkenceye katlanıyorum. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluklarından ölüyorum.
3 dilim ekmek 1 tabak bulgur pilavı4 dilim 4
Evet biraz bozdum çok üzgünüm yarın tam gaz devam
Canım çikolata şeker kola gazoz yok ama 4 dilim ekmek 1 haşlanmış patates yedim
Ay bilmem miiiiii eşim hataylii. Tüm kilolarımı aldığım yereEski diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum. Bir beden küçülene kadar tam uyayım dedim.Ankara’da yaşıyoruz biz ailecek. Ama annem Hataylı. Hatta muhabbetini burada görünce yazacaktım ama araya çok konu girmişti yazamadım. Çok mutlu oldum.
Beni Hataylılar da iyi anlar. Yemekleri nasıl güzel ve yağlı çok iyi bilirler.
Ben elimde ip varmis gibi zipliyorumİp daha zor tabi zıplamaya göre o yüzden zorlanıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?