Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldiin. Ancak yazabiliyorum. İyi ki geldin. Ben henüz takıma giremedim, alt listedeyim. Ama bunlar formalite. Bu takımda mutlu olacağına eminim.

Canım öncelikle tebrik ediyorum. Harikasın ama 1 kase kadar kısır yiyebilirdin. Sende mi Hatay'dasin?

Kızlar bence pasta,tatlı,cikolata vb. biseyler yenmediyse; kola,meyve suyu falan içilmediyse bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Çok mu ekmek yediniz?
4 dilim 4
Bende diyorum bizim kız nerdeeee meğer şekersizi bozmakla meşgulmüşşş
Evet biraz bozdum çok üzgünüm yarın tam gaz devam
Haha Calypso95 naptın yedin mi hadi son kararı sen ver
Canım çikolata şeker kola gazoz yok ama 4 dilim ekmek 1 haşlanmış patates yedim

Canım öncelikle tebrik ediyorum. Harikasın ama 1 kase kadar kısır yiyebilirdin. Sende mi Hatay'dasin?
Eski diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum. Bir beden küçülene kadar tam uyayım dedim. Ankara’da yaşıyoruz biz ailecek. Ama annem Hataylı. Hatta muhabbetini burada görünce yazacaktım ama araya çok konu girmişti yazamadım. Çok mutlu oldum.

Beni Hataylılar da iyi anlar. Yemekleri nasıl güzel ve yağlı çok iyi bilirler.

Menülerine diyecek yok ama sporları biraz arttırsan mı acaba :))

Ya ne güzel kalori sayımı mı yapıyorsun bende hep niyetleniyorum ama devamı gelmiyor bu hangi program canım ?
Spor gayet iyi menü içinde akşama bir çorba + salata en azından olsa diyorum :)

Ayy resmenn hıyar detoksu yaptın yaaaa
Sabah
4yk menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

akşam
6yk barbunya
1 dilim ekmek
Heh şöyle görelim yediğin içtiğini

Güzel menü canım

Şuan daha ip atlayasım var ama ilk günden çok zorlamayım dedim. Uzun zamandır atlamıyordum
Ben kilodan sanirim ip atlayınca ayak bileklerinde bi acı oluyor ayaklarına basmakta zorlaniyorum ama zip zip daha kolay oluyor gün icinde aklima geldikçe zıplamaya çalışıyorum

Ben kilodan sanirim ip atlayınca ayak bileklerinde bi acı oluyor ayaklarına basmakta zorlaniyorum ama zip zip daha kolay oluyor gün icinde aklima geldikçe zıplamaya çalışıyorum
Parmak ucunda ve spor ayakkabı ile atlanmalı. Sen nasıl atliyordun? Dikkat etmek lazim.

Yaaa bravo yemiş olsaydın utancından yüzümüze bakamazdın zaten bak şimdi alnın ak

Ay helal olsuunn
4 dilim 4

Evet biraz bozdum çok üzgünüm yarın tam gaz devam

Canım çikolata şeker kola gazoz yok ama 4 dilim ekmek 1 haşlanmış patates yedim
3 dilim ekmek 1 tabak bulgur pilavı sana devam diyelim istersen ama ben kendime 1 yazmaya karar verdim yarın canim
Ay bilmem miiiiii eşim hataylii. Tüm kilolarımı aldığım yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…