- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.881
Tatlım salona gitmeni çok istemem ama senin kararın tabi hani dışarıda yürüyüşe falnn çıkabilme imkanın varsa diye dedimKaptanım eşimle olan sıkıntılar demoralize ediyor çok yapamıyorum spora başlayacağım bu hafta içi salona yazılıp. Kafa dağıtacak vakit geçirecek birşeye ihtiyacım var. Salonlar açılsın düzene girsin yazılacağım hemen
Ya unuttum bir anPeki bişey sorcam 80 taneyi nasıl zıpladın anlatır mısın?
Ben şöyle hayal ettim gün boyu yürürken bi zıp wc ye girerken bi zıp yemek yaparken bi zıp öyle mi yaptın sahi?
Bende sizi çok seviyorum. Size pastalar börekler yapmak istiyorum. Yemeyip yedirmek istiyorum giymeyip büyüklerimi size giydirmek istiyorum. O yeşil çayları detokslari içmeyip size içirmek istiyorum. Çok seviyorum cokkkBizde seni seviyoruz Hilalllll
ben deIddaliyim bu haftq
bu kez birlikte başaracağız, inanValla kilo vermeyi bekleye bekleye sefillere döndüm ayıptır söylemesi
kısır mi ayy çok severimBugünkü imtihanımı kısaca yazıyorum dostlarım: kısır (hatay usulü), kek, börek, pilav ve şu an cips-kola. Sizi düşünerek bu işkenceye katlanıyorum. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluklarından ölüyorum.
ödem yapmazsa ben yarın kısır yapayım en iyisi, cumaya atarım yapsa da değil miCanım öncelikle tebrik ediyorum. Harikasın ama 1 kase kadar kısır yiyebilirdin.Sende mi Hatay'dasin?
ya sorma ben de durduramıyor im kendimiŞuan daha ip atlayasım var ama ilk günden çok zorlamayım dedim. Uzun zamandır atlamıyordum
canım bence sen çok atlama, dizlerine zarar verebilir o zaman yine de bı Dr a danış istersenBen kilodan sanirim ip atlayınca ayak bileklerinde bi acı oluyor ayaklarına basmakta zorlaniyorum ama zip zip daha kolay oluyor gün icinde aklima geldikçe zıplamaya çalışıyorum
vaavvAy kızlarr bir katılım var ki sormayinnn şimdi açıklayacagim çok mutlu oldum
Şimdi kaptancciiimm benim de sabahtandir verdiğim gazların payı vardır umarımSabah beri sopa gösteriyorum
Evettt kizlarrr Mayıs ayını bu harika katılımlı zıpzıp yarışmamızla bitiriyoruz. Tüm dengelerin değiştiği bir sonuç oldu
S Suskunhanim 7000zıpzıp ile sonunda 4. Lükten 1.liğe terfi ettiii
2.@pawlover 6200
3.@cagrihilal1 5555bizi şaşırtmayan iki isim ve C Cagrihilal1 in totemi
Cherry Mom 3100
Tempus 3000
Mehfam 3000
@0zlem 2503
@Calypso95 2200
@balpamuk 1100
@pacman 300
@EceZ 150
birsevgi 80 zavallı ben
İyiki durdun canımYa unuttum bir anzipladim sonra dedim ay dur ne zipliyosun
Ne olacaksa olsa da rahatlasam yavrumİyiki durdun canımAllah hayırlısını versin
Yaaa süpersiniz 5. Takımmmm ayırt etmeyeceğim herkes güzel zıplamış ayaklarımıza sağlıkEvettt kizlarrr Mayıs ayını bu harika katılımlı zıpzıp yarışmamızla bitiriyoruz. Tüm dengelerin değiştiği bir sonuç oldu
2.@pawlover 6200
Cherry Mom 3100
Tempus 3000
Mehfam 3000
@0zlem 2503
@Calypso95 2200
@balpamuk 1100
@pacman 300
@EceZ 150
birsevgi 80 zavallı ben
1 er zıplık setler halindePeki bişey sorcam 80 taneyi nasıl zıpladın anlatır mısın?
Ben şöyle hayal ettim gün boyu yürürken bi zıp wc ye girerken bi zıp yemek yaparken bi zıp öyle mi yaptın sahi?
Ya ahahahSiz mezunsunuzben bir gıcık oluyorum Mehfam ile sana. Pazartesi eyvah artiyim ödemim var falan dememeniz çok sıkıcı. Çok kıskanıyorum sizi mezun olayım diye dua ediyorum böyle kabul olmazsa siz kilo alın diye etmeye başlayacağım
Suskun suskun atlamış suskunEvettt kizlarrr Mayıs ayını bu harika katılımlı zıpzıp yarışmamızla bitiriyoruz. Tüm dengelerin değiştiği bir sonuç oldu
2.@pawlover 6200
Cherry Mom 3100
Tempus 3000
Mehfam 3000
@0zlem 2503
@Calypso95 2200
@balpamuk 1100
@pacman 300
@EceZ 150
birsevgi 80 zavallı ben
Biliyomusunn ben bugün ilk kez tek seferde 700 zıp yaptım1 er zıplık setler halinde
Saksıyı birşeyle korumak mümkün mü acaba önüne bir set gibi falnŞimdi.. yarın biz yola çıkıyoruz cuma döncez inşallah.. 3 gün yağış diyor... Benlm bu guggukçuk nolcak??
Yağmur sağanak diyo... Balkona alsam yuva yaptığı saksıyı balkon perdemi de açarım ben ona .. acaba yerini değiştirince bir şey yapar mı? Islanır öbür türlü şimdi ne kadar şiddetli yağcak bilmiyom
Ben 1000 1000 diyince inanmıyodunuz gördünüz mü bakın yaptıkça oluyoBiliyomusunn ben bugün ilk kez tek seferde 700 zıp yaptım
Tmm varım ben. Bol patatesli ve meyveli ikramlar olursa yerim. Ne olacakki azıcık kilo alırsamBende sizi çok seviyorum. Size pastalar börekler yapmak istiyorum. Yemeyip yedirmek istiyorum giymeyip büyüklerimi size giydirmek istiyorum. O yeşil çayları detokslari içmeyip size içirmek istiyorum. Çok seviyorum cokkk❤
NeeeeeeBiliyomusunn ben bugün ilk kez tek seferde 700 zıp yaptım
Evet listede adım olsun dedim hahaSuskun suskun atlamış suskuntebrikler herkese sevgi ye de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri yanlız bırakmadı
Evet yaBen 1000 1000 diyince inanmıyodunuz gördünüz mü bakın yaptıkça oluyo
Annen bana dua ederTmm varım ben. Bol patatesli ve meyveli ikramlar olursa yerim. Ne olacakki azıcık kilo alırsam
Hay maşallahhhhh o neydi öyle. Ben en fazla 200 yapıyorum onda da son sayıları zorluyorumBen 1000 1000 diyince inanmıyodunuz gördünüz mü bakın yaptıkça oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?