Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım salona gitmeni çok istemem ama senin kararın tabi hani dışarıda yürüyüşe falnn çıkabilme imkanın varsa diye dedim

Iddaliyim bu haftq
ben de
Valla kilo vermeyi bekleye bekleye sefillere döndüm ayıptır söylemesi
bu kez birlikte başaracağız, inan
kısır mi ayy çok severim
Canım öncelikle tebrik ediyorum. Harikasın ama 1 kase kadar kısır yiyebilirdin. Sende mi Hatay'dasin?
ödem yapmazsa ben yarın kısır yapayım en iyisi, cumaya atarım yapsa da değil mi
Şuan daha ip atlayasım var ama ilk günden çok zorlamayım dedim. Uzun zamandır atlamıyordum
ya sorma ben de durduramıyor im kendimi
Ben kilodan sanirim ip atlayınca ayak bileklerinde bi acı oluyor ayaklarına basmakta zorlaniyorum ama zip zip daha kolay oluyor gün icinde aklima geldikçe zıplamaya çalışıyorum
canım bence sen çok atlama, dizlerine zarar verebilir o zaman yine de bı Dr a danış istersen
Ay kızlarr bir katılım var ki sormayinnn şimdi açıklayacagim çok mutlu oldum
vaavv
Sabah beri sopa gösteriyorum
Şimdi kaptancciiimm benim de sabahtandir verdiğim gazların payı vardır umarım

Şimdi.. yarın biz yola çıkıyoruz cuma döncez inşallah.. 3 gün yağış diyor... Benlm bu guggukçuk nolcak??

Yağmur sağanak diyo... Balkona alsam yuva yaptığı saksıyı balkon perdemi de açarım ben ona .. acaba yerini değiştirince bir şey yapar mı? Islanır öbür türlü şimdi ne kadar şiddetli yağcak bilmiyom

Yaaa süpersiniz 5. Takımmmm ayırt etmeyeceğim herkes güzel zıplamış ayaklarımıza sağlık

Ya ahahah ben kilo aldım ama bu hafta reglde olcam galiba ondan da olabilir bilmiyom ne bulsam yedim

Suskun suskun atlamış suskun tebrikler herkese sevgi ye de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri yanlız bırakmadı

Saksıyı birşeyle korumak mümkün mü acaba önüne bir set gibi faln

Birde cuma diyince tabi bildirirm aklıma geldi eve gelince mi yazarsın kilonu yolda ödem yapar

Tmm varım ben. Bol patatesli ve meyveli ikramlar olursa yerim. Ne olacakki azıcık kilo alırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…