- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.901
Benim trambolin olduğu için daha kolay yapıyorum zorlama sen yineEvet yailk başta 100 er 100 er yapıyordum zorlasam 1000 yapardım ama zorlamadm
Yaptıkça alışıyo insanHay maşallahhhhh o neydi öyle. Ben en fazla 200 yapıyorum onda da son sayıları zorluyorum
Canım anca beraber kanca beraber sen 1 diyorsan ben de 1den başlarım ayrı gayrı yokAy helal olsuunn
3 dilim ekmek 1 tabak bulgur pilavısana devam diyelim istersen ama ben kendime 1 yazmaya karar verdim yarın canim
Ay bilmem miiiiii eşim hataylii. Tüm kilolarımı aldığım yere
Dinlen şampiyonKibar menümü paylaşıp yatacağım, dayak yemiş gibiyim
Yap yap zaten belli bir zıptan sonra hissetmiyorsunNeeeeee
Ay ben hep 100 100 yapıyorum bir dahaki yarışa 200 deneyeyim utandım
Yol de ödem olsa iyi... Uzun zamandır gitmedik aile ziyareti şimdi neler neler çıkar sofraya kim bilir...Saksıyı birşeyle korumak mümkün mü acaba önüne bir set gibi faln
Birde cuma diyince tabi bildirirm aklıma geldieve gelince mi yazarsın kilonu yolda ödem yapar
Vay seniiii bende parkeyi aşındırdımBenim trambolin olduğu için daha kolay yapıyorum zorlama sen yine
Ben de 100 zip yapıyorum 100 de koşar adım atıyorum duraklama olmasın diye . En fazla 150 zip oluyor tek seferde 200 de ağrıtıyor beniNeeeeee
Ay ben hep 100 100 yapıyorum bir dahaki yarışa 200 deneyeyim utandım
Yok canım ekleme kaçamak yaparsam yazmam özendirmeyeyim diye
Tm cnmYok canım ekleme kaçamak yaparsam yazmam özendirmeyeyim diye
Neden canım korona yüzünden miTatlım salona gitmeni çok istemem ama senin kararın tabi hani dışarıda yürüyüşe falnn çıkabilme imkanın varsa diye dedim
Sizinleyimmmmm amaGünaydın kızlar ☺
Eline sağlık kuzum
balpamuk pamukcum sen niye menüleri yazmadın
fancynancy nerdesin canım bizle kal ,🖐
@eymosumcum sende artık pek aktif değilsin devam edebilecek misin listeden çıkaralım mı ?
Mezun oldun daha öğrenemedin.Öööffff yine yanlış yere yazdım ya ben
ya sadece bu iki hafta böyle yapıcam inşAllah biraz vücudu şaşırtayım diye.. arada iyi oluyor böyle. 1 ay boyunca aynı kiloda takılı kalmıştım bu tarz hareketler hız veriyor 2 gün sonra kalorileri yükselticemKalori çok az değil miilerde zorluk yaşamayasın
kesinlikle ben de :)Hoş geldiin.Ancak yazabiliyorum. İyi ki geldin. Ben henüz takıma giremedim, alt listedeyim. Ama bunlar formalite. Bu takımda mutlu olacağına eminim.
ben diyetkolik kullanıyorum aylardır.. böyle iyi oluyor canım ya karbonhidrat protein alımını ayarlayabiliyorsun bu şekilde. normalde hiç süt sevmem. ama sırf protein az kalmış diye süt içtim. emziriyorum bi de ben.. proteini yüksek tutunca sütüm hiç azalmıyor çok şükürYa ne güzel kalori sayımı mı yapıyorsun bende hep niyetleniyorum ama devamı gelmiyor bu hangi program canım ?
Spor gayet iyi ✌ menü içinde akşama bir çorba + salata en azından olsa diyorum :)
Tamam o zaman yarın ikimize de 1 yazcam canımCanım anca beraber kanca beraber sen 1 diyorsan ben de 1den başlarım ayrı gayrı yok
Keşke akşam yemeseymişsin ama olmuş artık. Ben meyveyle köretliyorum kendimi yada küçük bi parça bitter çikolataSabah:
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk beyaz peynir
-kırmızı-yeşil biber, domates
Ara:
-3 hurma
-1 tam ceviz
Akşam:
-Deniz ürünleri salatası
-1 dilim ekmek
Ara:
-2 dilim kek
-1 bardak süt
Spor 1100 zıpzıp. Ah şu kekler yemeseydim yaa inanılmaz tatlı krizindeyim işin içinden çıkamıyorum. Regl olacağım. Mutfağa gittim geldim gittim geldim sonunda yedim o keki kahretsin ki!Mutsuzum. Tatlı krizine girince ne yapıyorsunuz bana bir akıl verin çok moralim bozuldu 3 gündür düştüm resmen demoralizeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?