Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay helal olsuunn

3 dilim ekmek 1 tabak bulgur pilavı sana devam diyelim istersen ama ben kendime 1 yazmaya karar verdim yarın canim

Ay bilmem miiiiii eşim hataylii. Tüm kilolarımı aldığım yere
Canım anca beraber kanca beraber sen 1 diyorsan ben de 1den başlarım ayrı gayrı yok

Saksıyı birşeyle korumak mümkün mü acaba önüne bir set gibi faln

Birde cuma diyince tabi bildirirm aklıma geldi eve gelince mi yazarsın kilonu yolda ödem yapar
Yol de ödem olsa iyi... Uzun zamandır gitmedik aile ziyareti şimdi neler neler çıkar sofraya kim bilir... O yüzden bu hafta hedef düşük benim .. cuma sabah ya da perş akşam eve döncez..

Saksıyı korumam çok zor penceremşn önünde.. yani önğn de demir korkuluk var ama nasıl bir şey yapılabilir ki

Sizinleyimmmmm ama balpamuk Esracımmda biliyor inan ki çok yoğunummmm. Evi bile toparlayamıyorum. İki gün güzel menülerim olmadı paylaşabileceğim, bugün bir kaza olmazsa artık paylaşacağım inşallahhh.

Kalori çok az değil mi ilerde zorluk yaşamayasın
ya sadece bu iki hafta böyle yapıcam inşAllah biraz vücudu şaşırtayım diye.. arada iyi oluyor böyle. 1 ay boyunca aynı kiloda takılı kalmıştım bu tarz hareketler hız veriyor 2 gün sonra kalorileri yükselticem
Hoş geldiin. Ancak yazabiliyorum. İyi ki geldin. Ben henüz takıma giremedim, alt listedeyim. Ama bunlar formalite. Bu takımda mutlu olacağına eminim.
kesinlikle ben de :)
Ya ne güzel kalori sayımı mı yapıyorsun bende hep niyetleniyorum ama devamı gelmiyor bu hangi program canım ?
Spor gayet iyi ✌ menü içinde akşama bir çorba + salata en azından olsa diyorum :)
ben diyetkolik kullanıyorum aylardır.. böyle iyi oluyor canım ya karbonhidrat protein alımını ayarlayabiliyorsun bu şekilde. normalde hiç süt sevmem. ama sırf protein az kalmış diye süt içtim. emziriyorum bi de ben.. proteini yüksek tutunca sütüm hiç azalmıyor çok şükür

bu arada bugünki yarışmaya katılamadım yarın memlekete yolculuk var bavul hazırla evi temizle fln hiç vaktim olmadı inşAllah bundan sonra hep katılırım

Keşke akşam yemeseymişsin ama olmuş artık. Ben meyveyle köretliyorum kendimi yada küçük bi parça bitter çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…