- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.921
Keşke akşam yemeseymişsin ama olmuş artık. Ben meyveyle köretliyorum kendimi yada küçük bi parça bitter çikolata
Zaten dizde ne oldugunu bilmediğim bi sıkıntı var hani ayagin burkulur ya arada dizimdeviyke bi durum oluyor o yuzden bu kadar kilo varken cok yuklenmeyede korkuyorum biraz zayıflarsam daha rahat spor yapabilirim gider ayak ataklarımdansa olmayayım o yuzden yürüyüş yapmaya dikkat ediyorumben de
bu kez birlikte başaracağız, inan
kısır mi ayy çok severim
ödem yapmazsa ben yarın kısır yapayım en iyisi, cumaya atarım yapsa da değil mi
ya sorma ben de durduramıyor im kendimi
canım bence sen çok atlama, dizlerine zarar verebilir o zaman yine de bı Dr a danış istersen
vaavv
Şimdi kaptancciiimm benim de sabahtandir verdiğim gazların payı vardır umarım
Direk spora gideceksin. Kafayı spora vereceksin. Benim istahimi bastırıyor spor.Kızlar regl dönemine yakın tatlı krizine girince ne yapıyorsunuz bana bir akıl verin çok moralim bozuldu 3 gündür düştüm resmen demoralizeyim.Bugün maalesef yine kek yedim. Tatlı krizinden alamıyorum kendimi!
Benimde öyle oluyor. Beni de çok zorluyor. Sütlü türk kahvesi hurma tarçınlı meyveler bastırıyor biraz. Ama spor bana en iyi gelen.Regl haftam haricinde hiç aramıyorum tatlı falan. Ama reglden 5-6 gün önce başlıyor benim aranmalarım.
Şükür canım. Şuan çok zorlaniyorum. Spor çok zor havalar isindi ya. İki hafta daha yapıp ondan sonra sadece yürüyüşler yapacağım kendime Bu terleten tayt alacağım selulitlerim var özellikle. Burda arkadaşların baya alıp da memnunlarSelam canım çok iyi düşmüşsün Tebrikler nasılsın ??
İncir uyutması yap canım dikkat et lütfenKızlar regl dönemine yakın tatlı krizine girince ne yapıyorsunuz bana bir akıl verin çok moralim bozuldu 3 gündür düştüm resmen demoralizeyim.Bugün maalesef yine kek yedim. Tatlı krizinden alamıyorum kendimi!
Benimde öyle oluyor. Beni de çok zorluyor. Sütlü türk kahvesi hurma tarçınlı meyveler bastırıyor biraz. Ama spor bana en iyi gelen.
İncir uyutması yap canım dikkat et lütfenbu hafta bir bombaya hazır değilim küserim
Sakinn sakin kendini çok yıpratmadan devam edersen olur canım bıkıp usanıp bırakmazsn hiç olmazsaŞükür canım. Şuan çok zorlaniyorum. Spor çok zor havalar isindi ya. İki hafta daha yapıp ondan sonra sadece yürüyüşler yapacağım kendime Bu terleten tayt alacağım selulitlerim var özellikle. Burda arkadaşların baya alıp da memnunlar
Kaçamak yapıp kendinide kötü hissetmeni istemem insan çok vicdan yapıyor pamuğumSen küsme kaptanım, sana mahçup olmayı hiç istemem. Zorlayacağım kendimi.
Benim kakolu 1 karisimim var..o iyi geliyor..deneyebilirsin..Kızlar regl dönemine yakın tatlı krizine girince ne yapıyorsunuz bana bir akıl verin çok moralim bozuldu 3 gündür düştüm resmen demoralizeyim.Bugün maalesef yine kek yedim. Tatlı krizinden alamıyorum kendimi!
Burdanda diyetkolik kullananlar vardı indireyimm şimdi bende annemlere geldim henüz kaçamak yok ama acayip gerginimben diyetkolik kullanıyorum aylardır.. böyle iyi oluyor canım ya karbonhidrat protein alımını ayarlayabiliyorsun bu şekilde. normalde hiç süt sevmem. ama sırf protein az kalmış diye süt içtim. emziriyorum bi de ben.. proteini yüksek tutunca sütüm hiç azalmıyor çok şükür
bu arada bugünki yarışmaya katılamadım yarın memlekete yolculuk var bavul hazırla evi temizle fln hiç vaktim olmadıinşAllah bundan sonra hep katılırım
Karnına çok yüklenme atlama zıplama yapma bölgesel kol bacak çalış. Pilates yap. Ya da yoga yap streç yap yani o vakti başka bişeyle doldur. Aklını dağıt. Bir de atak gelmesini bekleme atak gelince durdurmak çok zor açıkta öyle bir defa çok acıkınca be yaparsan yap engel olamıyorsun kendine önemli olan o evreye gelmemeye çalışmak. Regl dönemini biliyorsun 1 hafta kala canin tatlı isteyecek tarcın tatlı isteğini çok bastırıyor ara öğün olarak muzun üzerin e elmanın üzerine tarcın serpip yemeye başka ara öğünleri öğle gecir tatlı krizi gelmesini bekleme gelmeden engelleTamam öyle yapayım ama bu dönemde sporu da çok zor yapıyorum sana da öyle oluyor mu. Hep hafiften bi karın ağrısı içten içe beni sindiren. Zorluyor hareket etmemi sanki. Tarçınlı meyve yemeyi deneyeyim veya tarçınlı kahve deneyeyim bi bakalım. Teşekkürler Hilalim kulağıma küpe olsun sözlerin. Bir daha atak geldiğinde bastırmayı deneyeceğim her türlü.
Onu pamuk denemişti ya çok sevmiişti iyi hatırlattın canımBenim kakolu 1 karisimim var..o iyi geliyor..deneyebilirsin..
Cay fincanina biraz yulaf uzerine biraz sirke (bitterligini artiriyor kakaonun) biraz 2 tk kakao 1 tk pekmez 1 tk tahin..uzerine de sicak su..istersen ceviz veya findik ve kuru uzum ekleyebilrsin..efsoo oluyor
31 Mayıs Menü
Sabah: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt + 1 yeşil elma
Ara: 1 fincan yeşil çay
Öğle: 1 tabak 150 gram tavuklu limonlu sirkeli yağsız karışık salata
Akşam: 1 Domates, 1 havuç, 1 kabak, 60 gr peynir ve az zeytinyağı ile hazırlanan sebze sote
Menüm dün ile aynı 2 günlük bir diyetteyim her gün sabit
31 Mayıs Spor
50 squat
70 mekik
40 bacak hareketi
Bugünkü menüm ;
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, domates &(hıyar), peynir
Ara 1 sade kahve boooollllll su 3 hurma
Akşam fırında mangal tadında tavuk 3 parçabir yk patlıcan ezmesi, 1 yk yuğurtlu havuç
Suyumu bolca içtim, zıplarımı ilettim
Sabah (Yine kuzenim bizdeydi. Kahvaltıyı geç yaptık.): 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kırmızı biber, 25 gr kadar peynir, 2 etmek, çay.
Ara: türk kahvesi, 120 gr nektarin, maden suyu
Akşam: 1 kepçe ekşili köfte (köftelerin çoğunu yemedim. 4-5 tane minik köfte), 120 gr fırında tavuklu mantar.
Akşamdan sonra tekrar bir kahve içtim. 1.5 litreye yakın da su. Yatana kadar 2 lt yapacağım.
Oruçluyum toktum sahur yapmadım
Iftar
1 büyük kase semizotlu cacık
4 kasik tavuklu mantar sote
Ara 1 avuctan az kiraz 4 kayısı
Butun gun yataktaydim spor yapamadım
Suyu 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum simdi
Menüm;
10:30
Az tereyağlı ve sucuklu 1,5 yumurta
2 dilim ekmek
1,5 dilim karpuz
15:00
Yarım avuç kiraz
17:30
6 yk taze fasulye
1 kase semiz otlu yoğurt
4 L su
1 yeşil çay
1 maden suyu
Spor:
35 dk Didem fitness 5.gün videosu
30 dk Didem fitness 6.gün videosu
30 dk ZUMBAAA
23 dk 25 sn 2503 ip atlama
12000 adım yürüyüş
Eki Görüntüle 2642663
Sabah sahanda yumurta, 2 dlm TB ekmeği, zeytin, domates salatalık, az da tahin pekmez(10.30 gibi)
Ara 13.00 gibi 2 fincan kahve
17.00 gibi bir kase nohut yemeği, bir koca tabak yoğurt.
Gün içinde 4 fincan yeşil çay
2,5 lt su
7111 ip ve toplamda19200 adım(ipi çıkarınca 12100 kalıyor)
20 de squat( 50ye tamamlayacaktım ama yapamadım)
@reyyanK
Bugün moralim çok bozuldu....
Menüden dolayı canım sıkkın.
Sabah
Klasik kah..
Doyamadım öğlene doğru yoğurt ve hurma yedim..
Akşam 17.30 da balık yaptırdık adama da sordum bak o kadar... Ben kalamar yemem şimdi dini vs konuya girmek istemiyorum.. ama kalamar benlm mezheblm de yenmiyor.. bukadar yazayım.. neyse adama dedim bak balıklaro kızartçaz ama kalamar vs ya da başka şey kızarıyor mu o yağda dedim.. hayır dedi...ızgara da pahalı..
Balıklar geldi yedik içtik artık ağzım da son lokma tabakta kocaman kalamar.. lokma ağzımda büyüdü büyüdü... Gittim çıkardım.
Çok sinir oldum sorduk di mi helallik aldık...
Bir daha tövbe yoksa paran yeme arkadaş di mi.. mangal iste hem daha sağlıklı.. toplu ailece yenince uyum sağlayalım dedik.. o dan sonra da bir şey yemedim.. aç uyuyorum ama aç gibi de değilim midem bulanıyor..
Kızlar aranız da Ahmet apa yıl duyan var mı? Seviyelerini?
Ben seviyelerden memnunum yapan bir kaç kişiyi de takip ediyorum ama adamdam emin olamadımyarın telegram konuşmalarını dinlicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?