Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar regl dönemine yakın tatlı krizine girince ne yapıyorsunuz bana bir akıl verin çok moralim bozuldu 3 gündür düştüm resmen demoralizeyim. Bugün maalesef yine kek yedim. Tatlı krizinden alamıyorum kendimi!

Keşke akşam yemeseymişsin ama olmuş artık. Ben meyveyle köretliyorum kendimi yada küçük bi parça bitter çikolata

hurma da yemiştim oysa ki ama o da kesmedi beni. Acaba ekmek ya da karbonhidrat gibi şeyleri dengeli bir şekilde öğünlere yayarak arttırmak mı lazım bu dönemde. Çünkü tatlı krizi bir anda geliyor ve o saatten sonra hiçbir şey durduramıyor beni

Zaten dizde ne oldugunu bilmediğim bi sıkıntı var hani ayagin burkulur ya arada dizimdeviyke bi durum oluyor o yuzden bu kadar kilo varken cok yuklenmeyede korkuyorum biraz zayıflarsam daha rahat spor yapabilirim gider ayak ataklarımdansa olmayayım o yuzden yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum

Direk spora gideceksin. Kafayı spora vereceksin. Benim istahimi bastırıyor spor.

Selam canım çok iyi düşmüşsün Tebrikler nasılsın ??
Şükür canım. Şuan çok zorlaniyorum. Spor çok zor havalar isindi ya. İki hafta daha yapıp ondan sonra sadece yürüyüşler yapacağım kendime Bu terleten tayt alacağım selulitlerim var özellikle. Burda arkadaşların baya alıp da memnunlar

İncir uyutması yap canım dikkat et lütfen bu hafta bir bombaya hazır değilim küserim

Benimde öyle oluyor. Beni de çok zorluyor. Sütlü türk kahvesi hurma tarçınlı meyveler bastırıyor biraz. Ama spor bana en iyi gelen.

Tamam öyle yapayım ama bu dönemde sporu da çok zor yapıyorum sana da öyle oluyor mu. Hep hafiften bi karın ağrısı içten içe beni sindiren. Zorluyor hareket etmemi sanki. Tarçınlı meyve yemeyi deneyeyim veya tarçınlı kahve deneyeyim bi bakalım. Teşekkürler Hilalim kulağıma küpe olsun sözlerin. Bir daha atak geldiğinde bastırmayı deneyeceğim her türlü.

Sakinn sakin kendini çok yıpratmadan devam edersen olur canım bıkıp usanıp bırakmazsn hiç olmazsa
Terleten taytı duymadım ama terleten eşofmanla zayıflayan bir arkadaşım var benimde banada ısrar etti al diye ben kararsız kaldım fazla su kaybı yapar gibi geliyor

Benim kakolu 1 karisimim var..o iyi geliyor..deneyebilirsin..
Cay fincanina biraz yulaf uzerine biraz sirke (bitterligini artiriyor kakaonun) biraz 2 tk kakao 1 tk pekmez 1 tk tahin..uzerine de sicak su..istersen ceviz veya findik ve kuru uzum ekleyebilrsin..efsoo oluyor

Burdanda diyetkolik kullananlar vardı indireyimm şimdi bende annemlere geldim henüz kaçamak yok ama acayip gerginim Habire hamur kokuları evde neyseki bugün biraz azarladım onları ailede herkes obez daha neyin yemesi bu doymadık gitti

Şimdiden iyi yolculuklar canım

Karnına çok yüklenme atlama zıplama yapma bölgesel kol bacak çalış. Pilates yap. Ya da yoga yap streç yap yani o vakti başka bişeyle doldur. Aklını dağıt. Bir de atak gelmesini bekleme atak gelince durdurmak çok zor açıkta öyle bir defa çok acıkınca be yaparsan yap engel olamıyorsun kendine önemli olan o evreye gelmemeye çalışmak. Regl dönemini biliyorsun 1 hafta kala canin tatlı isteyecek tarcın tatlı isteğini çok bastırıyor ara öğün olarak muzun üzerin e elmanın üzerine tarcın serpip yemeye başka ara öğünleri öğle gecir tatlı krizi gelmesini bekleme gelmeden engelle

Onu pamuk denemişti ya çok sevmiişti iyi hatırlattın canım

21 şekersiz gün programı
5. Gün

Oruçluyum toktum sahur yapmadım

Iftar
1 büyük kase semizotlu cacık
4 kasik tavuklu mantar sote

Ara 1 avuctan az kiraz 4 kayısı

Butun gun yataktaydim spor yapamadım
Suyu 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum simdi

Günün özeti
Cherry Mom 5. Gün ☑
Calypso95 - -
S Suskunhanim 6. Gün ☑
0zlem 7.Gün ☑
Tempus 5. Gün ☑
Maariftakvimi 5. Gün
EceZ 5. Gün ☑
pacman 5. Gün ☑
birsevgi - -

Hele menüye bakın olmuş roman menüyü görenler parmak kaldırsın

Şaka bir yana balık mevzusu kötü olmuş ama günahı adamım boynuna bence

Ahmet apada sanırım nrmyn uzman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…