Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben geçen gün yulaf unu aldım...

Bildiğin kek tarifi denedim..
2 yumurta 3 YK bal çırptım... İçine bir çb süt ve yarım çb yağ.. kabarma tozu yulaf unu kakao ve kuru meyve koydum... Şahane oldu ben çok beğendim.. üstüne bir kare bitter erit ya da içine damla çikolata koy.. o yulafın tahıllı tadı çok beğendim.. minik yağlı kağıtların var benim onlara dağıttım 7 tane çıktı öyle .. yapabilirsen baya yardımcı olur sana

ne yemeyi düşünürsen oraya yaz kalorisini görünce zaten vazgeçiyorsun
teşekkürler

Hele menüye bakın olmuş roman menüyü görenler parmak kaldırsın

Şaka bir yana balık mevzusu kötü olmuş ama günahı adamım boynuna bence

Ahmet apada sanırım @nrmyn uzman :)
Evet eşim de öyle dedi.. artık diğer mezheplerden parçayı kurtarırız bilerek yapılan bir şey değildi dedi ama çok moralim bozuldu.. bir yandan iyi de oldu bundan sonra kızartma balık alınmıcanı hele o balıkçıdan çiğ de olsa balık alınmaması gerektiğini öğrendim

Nermin bana baksana kız seviyeleri denedin mi?
Ben direk adamı merak ediyorum böyle ne bileyim çok mu bilgili biri kim bu adam

şahane
Bence aşırı bir menü değil canım

Pehhhhh
Seni birsevgi ye aktarıyorum hatda kal
Hahahaha Ceylansnn bugün 5. Gün bitti şekersiz diyete gireli ama ben bugün abarttigimi düşündüğüm için yarın 1. Gün yazcam kendime. İstersen katılabilirsin tabi ki her akşam paylaşıyorum böyle gün özetini

Ayy bende başlamak istedim yitik şifalara ama cesaret edemedim yaa

Tamamdır kuzum varım seninle neler yapıyoruz neler serbest Bi bak hele bana regl zamanımızı da düşün

Canım onu gereksiz ve yüzeysel olarak oturduğu yerden kilo vereceğini sanan çok var. Ben sadece yürürken tempolu yapacağım için bide 3 litre şu içersem sıkıntı olmaz inşallah. Çünkü spor yaparken onu ısıtıp terlemesi ile yüzeysel terleme farki vardır diye düşünüyorum. İnşallah yararda bir da gelişmeleri söylerim. Ama ben daha çok selülit için almak istiyorum

Umarım fayda görürsün canım bizede yazarsın sonucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…