- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.941
Eline sağlık canım yahu bu 21 gün hiç gelmeyecek gibi duruyor21 şekersiz gün programı
6. Gün
Günün özeti
Cherry Mom 6. Gün ☑
Calypso95 - -
@Suskunhanim 7. Gün ☑
@0zlem 8. Gün ☑
@Tempus 6. Gün ☑
@terliklikedi 6. Gün
@EceZ 6. Gün ☑
@pacman 6. Gün ☑
birsevgi - -
Ben geçen gün yulaf unu aldım...Tamam öyle yapayım ama bu dönemde sporu da çok zor yapıyorum sana da öyle oluyor mu. Hep hafiften bi karın ağrısı içten içe beni sindiren. Zorluyor hareket etmemi sanki. Tarçınlı meyve yemeyi deneyeyim veya tarçınlı kahve deneyeyim bi bakalım. Teşekkürler Hilalim kulağıma küpe olsun sözlerin. Bir daha atak geldiğinde bastırmayı deneyeceğim her türlü.
ne yemeyi düşünürsen oraya yaz kalorisini görünce zaten vazgeçiyorsunBurdanda diyetkolik kullananlar vardı indireyimm şimdi bende annemlere geldim henüz kaçamak yok ama acayip gerginimHabire hamur kokuları evde neyseki bugün biraz azarladım onları ailede herkes obez daha neyin yemesi bu doymadık gitti
Şimdiden iyi yolculuklar canım
PehhhhhKızlar ben yokken şekersiz diyete mi girdiniz nasıl oluyor bende katılmak istiyorum ona hemen açıklama bekliyorum ayıp sizin yaptığınız hiç haberde vermiyorsunuz
Evet eşim de öyle dedi.. artık diğer mezheplerden parçayı kurtarırız bilerek yapılan bir şey değildi dediHele menüye bakın olmuş romanmenüyü görenler parmak kaldırsın
Şaka bir yana balık mevzusu kötü olmuş ama günahı adamım boynuna bence
Ahmet apada sanırım @nrmyn uzman :)
Kız 6. Gün yazmıştım değiştirdim 5 teyizEline sağlık canım yahu bu 21 gün hiç gelmeyecek gibi duruyor
Simit yasak demi ya simit zorladı beni
Menüm;
10:30
Az tereyağlı ve sucuklu 1,5 yumurta
2 dilim ekmek
1,5 dilim karpuz
15:00
Yarım avuç kiraz
17:30
6 yk taze fasulye
1 kase semiz otlu yoğurt
4 L su
1 yeşil çay
1 maden suyu
Spor:
35 dk Didem fitness 5.gün videosu
30 dk Didem fitness 6.gün videosu
30 dk ZUMBAAA
23 dk 25 sn 2503 ip atlama
12000 adım yürüyüş
Eki Görüntüle 2642663
Bence aşırı bir menü değil canımSabah
2 dilim ekmek
Peynirli omlet
1kasik tahin pekmez
Domates salatalık zeytin
Ara
Sütlü kahve
Ara
1 porsiyon meyve
Ara
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Akşam
1 porsiyon mercimekli bulgur
Salatalık
Ara
1 yulaflı bisküvi
Gördüğünüz gibi doymadım bugün,
Spor
15 dk koşu
20 dk eliptik
Hahahaha
Beyaz un ya o yüzden bende bilemedimKız 6. Gün yazmıştım değiştirdim 5 teyiz
Geliyor merak etme
Ekmek hakların yerine çeyrek simit yiyebiliyosun diye biliyorum ama emin degilim ya
Ayy bende başlamak istedim yitik şifalara ama cesaret edemedim yaaEvet eşim de öyle dedi.. artık diğer mezheplerden parçayı kurtarırız bilerek yapılan bir şey değildi dediama çok moralim bozuldu.. bir yandan iyi de oldu bundan sonra kızartma balık alınmıcanı hele o balıkçıdan çiğ de olsa balık alınmaması gerektiğini öğrendim
Nermin bana baksana kızseviyeleri denedin mi?
Ben direk adamı merak ediyorum böyle ne bileyim çok mu bilgili biri kim bu adam
Tamamdır kuzum varım seninle neler yapıyoruz neler serbest Bi bak hele banaHahahahaCeylansnn bugün 5. Gün bitti şekersiz diyete gireli ama ben bugün abarttigimi düşündüğüm için yarın 1. Gün yazcam kendime. İstersen katılabilirsin tabi ki her akşam paylaşıyorum böyle gün özetini
Canım onu gereksiz ve yüzeysel olarak oturduğu yerden kilo vereceğini sanan çok var. Ben sadece yürürken tempolu yapacağım için bide 3 litre şu içersem sıkıntı olmaz inşallah. Çünkü spor yaparken onu ısıtıp terlemesi ile yüzeysel terleme farki vardır diye düşünüyorum. İnşallah yararda bir da gelişmeleri söylerim. Ama ben daha çok selülit için almak istiyorumSakinn sakin kendini çok yıpratmadan devam edersen olur canım bıkıp usanıp bırakmazsn hiç olmazsa
Terleten taytı duymadım ama terleten eşofmanla zayıflayan bir arkadaşım var benimde banada ısrar etti al diye ben kararsız kaldım fazla su kaybı yapar gibi geliyor
Haha yazcam sana neler serbest neler yasakTamamdır kuzum varım seninle neler yapıyoruz neler serbest Bi bak hele banaregl zamanımızı da düşün
Umarım fayda görürsün canımCanım onu gereksiz ve yüzeysel olarak oturduğu yerden kilo vereceğini sanan çok var. Ben sadece yürürken tempolu yapacağım için bide 3 litre şu içersem sıkıntı olmaz inşallah. Çünkü spor yaparken onu ısıtıp terlemesi ile yüzeysel terleme farki vardır diye düşünüyorum. İnşallah yararda bir da gelişmeleri söylerim. Ama ben daha çok selülit için almak istiyorum
Bana özel lütfenHaha yazcam sana neler serbest neler yasak
Gittiim sanıyorsun değil miBana özel lütfenmesela diyebilirsin bana istediğin kadar hamurişi yiyebilirsin diye başlayabilirsin kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?