Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy bende başlamak istedim yitik şifalara ama cesaret edemedim yaa
Ben başlamıştım ama o zamanlar daha sık emziriyordum ve sütüm azalınca bırakmıştım.. şimdi yine başlayasım var..
Ben bir program lazım...

Spor için programım var ve güzel güzel gidiyor.. beslenme için olmayınca çok bozuyorum ben bir şeye niyet Edip başlamam lazım...

yaaa brn bunu senden öğrenip yapmıştım ya hatta bir kaç defaa. Nasıl da unuttum. Aynen bunu hemen gündeme alayım bu çok iyi geliyordu bildiğin çikolata gibi oluyordu. Teşekkürler nermin.

Ay yeşekkürler ben de yulafı rondodan geçirerek yapabilirim. Aslında evde genelde bu tarz kurabiyelerim veya keklerim olurdu hep şekersiz. Ama bu aralar kızım çok yordu beni, enerjim düştü yemek bile yapmak gelmiyor bazen içimden. Neyse artık yine bu tarz bir şey yapıp bulundurayım evde. Hem yulaf tok tutuyor insanı. Aslında kahve yanına 2 tane damla çikolatalı yulaflı toplardan yiyordum iyi oluyordu bak öyle yapayım yine. Benim modum düşünce beynim de durdu herhalde, bildiğim şeyleri de unutuverdim bir anda.

Ist
Iste bizi bu gece mide guruldamalarinkurtaracak..bunlar hep leptin

Diz çok önemli canım,ilerleyen yaşlarda bel ve diz bir çok kadına sorun çıkarıyor. Günlük sütünü ve yogurdunu asla ihmal etme.ziptqnsa yürümek daha iyi, en azından belli bir kiloya gelene kadar sürekli yürü ve bölgesel hareket yap
Eline sağlık canım yahu bu 21 gün hiç gelmeyecek gibi duruyor
Simit yasak demi ya simit zorladı beni
AA benim gözümden kaçmış, dün çocuklar simit istedi fırında kalmamış, kalsa ben de bı çeyrek yiyecektir. birsevgi canım gecenki paylaştıklarını ekler misin yine, o zaman baya ezberledim sanmıştım , yanilmisim
yitik şifa ne ola ki
Nedir bu yitik şifalar yahu her yerde duyar oldum. Bilen varsa bir aydınlatsın. Evrelerini falan bi anlatırsanız ne iyi olurduu.
Heee ben de çatlasın meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…