- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.961
Yakalandım eyvahGittiim sanıyorsun değil mi
Ben başlamıştım ama o zamanlar daha sık emziriyordum ve sütüm azalınca bırakmıştım.. şimdi yine başlayasım var..Ayy bende başlamak istedim yitik şifalara ama cesaret edemedim yaa
Tamam canımm iyi geceler,Ay kızlar bugün yorgunum ve acayip açımmm midem gurul gurul umarım sabahı edrim
Yarın sabah kahvaltı öncesi tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım bakalım zafer sarhoşluğu kimlerde olmuş
Cümleten iyi geceler
Az ama 500 zıpzıpC Cagrihilal1
Ceylansnn
nrmyn
B bluuee
balpamuk
EceZ
K KuruPapatya yokkiyarışmadan ayrıldı dimi Cherry Mom
fancynancy
Lütfenn zıpladık diyin kızlarrr hadiii 300-500 ne zıplarsak kâr
Benim kakolu 1 karisimim var..o iyi geliyor..deneyebilirsin..
Cay fincanina biraz yulaf uzerine biraz sirke (bitterligini artiriyor kakaonun) biraz 2 tk kakao 1 tk pekmez 1 tk tahin..uzerine de sicak su..istersen ceviz veya findik ve kuru uzum ekleyebilrsin..efsoo oluyor
Ben geçen gün yulaf unu aldım...
Bildiğin kek tarifi denedim..
2 yumurta 3 YK bal çırptım... İçine bir çb süt ve yarım çb yağ.. kabarma tozu yulaf unu kakao ve kuru meyve koydum... Şahane oldu ben çok beğendim.. üstüne bir kare bitter erit ya da içine damla çikolata koy.. o yulafın tahıllı tadı çok beğendim.. minik yağlı kağıtların var benim onlara dağıttım 7 tane çıktı öyle .. yapabilirsen baya yardımcı olur sana
Kızlar ben yokken şekersiz diyete mi girdiniz nasıl oluyor bende katılmak istiyorum ona hemen açıklama bekliyorum ayıp sizin yaptığınız hiç haberde vermiyorsunuz
Ayy bende başlamak istedim yitik şifalara ama cesaret edemedim yaa
Ay kızlar bugün yorgunum ve acayip açımmm midem gurul gurul umarım sabahı edrim
Yarın sabah kahvaltı öncesi tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım bakalım zafer sarhoşluğu kimlerde olmuş
Cümleten iyi geceler
Yakalandım eyvahyok kuzum yok unutmadım birinci olduğum hafta bana 200 puan cezayı kestiğini çok koydu bana o bari diğer haftayı bekleseydin
Iste bizi bu gece mide guruldamalarinkurtaracak..bunlar hep leptinAy kızlar bugün yorgunum ve acayip açımmm midem gurul gurul umarım sabahı edrim
Cümleten iyi geceler
Diz çok önemli canım,ilerleyen yaşlarda bel ve diz bir çok kadına sorun çıkarıyor. Günlük sütünü ve yogurdunu asla ihmal etme.ziptqnsa yürümek daha iyi, en azından belli bir kiloya gelene kadar sürekli yürü ve bölgesel hareket yapZaten dizde ne oldugunu bilmediğim bi sıkıntı var hani ayagin burkulur ya arada dizimdeviyke bi durum oluyor o yuzden bu kadar kilo varken cok yuklenmeyede korkuyorum biraz zayıflarsam daha rahat spor yapabilirim gider ayak ataklarımdansa olmayayım o yuzden yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum
AA benim gözümden kaçmış, dün çocuklar simit istedi fırında kalmamış, kalsa ben de bı çeyrek yiyecektir.Eline sağlık canım yahu bu 21 gün hiç gelmeyecek gibi duruyor
Simit yasak demi ya simit zorladı beni
yitik şifa ne ola kiBen başlamıştım ama o zamanlar daha sık emziriyordum ve sütüm azalınca bırakmıştım.. şimdi yine başlayasım var..
Ben bir program lazım...
Spor için programım var ve güzel güzel gidiyor.. beslenme için olmayınca çok bozuyorum ben bir şeye niyet Edip başlamam lazım...
Heee ben de çatlasın meraktanNedir bu yitik şifalar yahu her yerde duyar oldum. Bilen varsa bir aydınlatsın. Evrelerini falan bi anlatırsanız ne iyi olurduu.
Walk walk walkKızlar kızlarrrr
Walk Walk challenge
Unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?