Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
Bu kardeşiniz hedefine çoktan ulaşmış. Cumartesi tartılmak gibi bir hataya düşmüştüm. Baya ödemliymişim herhalde. Cuma tartısından da fazla çıkmıştım. Korkumdan söyleyemedim. Şimdi böyle görünce... Ah 68, üzümlü kekim. Bugün de p90x3’e başlayacağım. Sınavıma az kaldı bu günlerde sadece bir iki kere gelebilirsem affınızı rica ediyorum.

Bir de gü nay dın. (Seda Sayan sesiyle okumanızı tavsiye ederim.) Herkes de eksilerde. Tebrik ederim hepinizi.

Not: 69.2’ydim.

Eklentiler

• F7A00048-78EF-457D-804D-6FFD14D502C1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 26
Muhhhhteşemmmmm

S Suskunhanim hanıııımmm hanııııımmm sen dün çok zıpladın nasılsın bu sabah?
Ay sorma şekerim dayak yemiş gibiyim
Bugün az walk bana yine günlük hedefim 10.000 i geçerim ama üstü Allah kerim daha 800adim atmışım kalkali
Sağ olasınsen nasılsın?

Ters olmuşta 108.3

-600
Eksinin hertürlüsü muhteşemdir -300 ama uyanır uyanmaz tartıldım kesin ödemliydim
Tebrikler kızlarrrrr harikasınız
S Suskunhanim hanımmmm hanımm tartına baktım kaldım bu ne diyorum 9 kilo mu yazıyor baştaki 5 rakamı çıkmamış galiba ,

Ay sorma şekerim dayak yemiş gibiyim
Bugün az walk bana yine günlük hedefim 10.000 i geçerim ama üstü Allah kerim daha 800adim atmışım kalkali
Sağ olasınsen nasılsın?
Öyle olur bilirim dikkat et çok yorma kendini bi daha iyiyim canım iş başı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…