- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.981
Günaydın canım, sağ olasın
Harika bir liste..hadi bugun resmi olarak yazin ilk gunu bugun baslayalim
Tebrik ediyorum canım, çok sevindimTers olmuşta 108.3
-600
MuhhhhteşemmmmmBu kardeşiniz hedefine çoktan ulaşmış.Cumartesi tartılmak gibi bir hataya düşmüştüm. Baya ödemliymişim herhalde. Cuma tartısından da fazla çıkmıştım. Korkumdan söyleyemedim. Şimdi böyle görünce... Ah 68, üzümlü kekim. Bugün de p90x3’e başlayacağım. Sınavıma az kaldı bu günlerde sadece bir iki kere gelebilirsem affınızı rica ediyorum.
Bir de gü nay dın.(Seda Sayan sesiyle okumanızı tavsiye ederim.) Herkes de eksilerde. Tebrik ederim hepinizi.
Not: 69.2’ydim.
Sen de eksidesin. Bilmiyorum ne kadar ama muhteşemdiir.Muhhhhteşemmmmm
Eksinin hertürlüsü muhteşemdirSen de eksidesin. Bilmiyorum ne kadar ama muhteşemdiir.♥
Ay sorma şekerim dayak yemiş gibiyim
Ödemlisi bile eksiyse ohoo.Eksinin hertürlüsü muhteşemdir-300 ama uyanır uyanmaz tartıldım kesin ödemliydim
Eki Görüntüle 2642817 pazartesi tartımdün 59.3u görmüştüm ama zıplamak ödem yapmış olabilir, uyanali su falan içmedim tartıya çıkacak diye ama şimdi dayanamadım, sütlü kahvemi içiyorum
Ters olmuşta 108.3
-600
Bu kardeşiniz hedefine çoktan ulaşmış.Cumartesi tartılmak gibi bir hataya düşmüştüm. Baya ödemliymişim herhalde. Cuma tartısından da fazla çıkmıştım. Korkumdan söyleyemedim. Şimdi böyle görünce... Ah 68, üzümlü kekim. Bugün de p90x3’e başlayacağım. Sınavıma az kaldı bu günlerde sadece bir iki kere gelebilirsem affınızı rica ediyorum.
Bir de gü nay dın.(Seda Sayan sesiyle okumanızı tavsiye ederim.) Herkes de eksilerde. Tebrik ederim hepinizi.
Not: 69.2’ydim.
Tebrikler kızlarrrrrEksinin hertürlüsü muhteşemdir-300 ama uyanır uyanmaz tartıldım kesin ödemliydim
Öyle olur bilirimAy sorma şekerim dayak yemiş gibiyim
Bugün az walk banayine günlük hedefim 10.000 i geçerim ama üstü Allah kerim daha 800adim atmışım kalkali
Sağ olasınsen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?