Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler kızlarrrrr ✌✌ harikasınız
S Suskunhanim hanımmmm hanımm tartına baktım kaldım bu ne diyorum 9 kilo mu yazıyor baştaki 5 rakamı çıkmamış galiba ,
ya sorma fotoyu kirpmistim, birleştirince böyle oldu, acemilik işte
Yavru kuşun niye öyle yaptı ki hasta değildir inşallah
Öyle olur bilirim dikkat et çok yorma kendini bi daha iyiyim canım iş başı yaptım
Ay ay nasıl da dusunceliymis canım canim Allah'tan aynı takimdayiz
Oo kolay gelsin bebişim, ne iş yapiyon

Ben de yatıyım ya hem de 1 kilo böyle bir şey ilk defa görüyorum kendimde . Cumaya kadar kalmayacak bişey kızlar takımı düşürmeyeceğim inşallah
Ya işte kilo böyle birşey azıcık rahatlıkta maşallah elini hiç esirgemiyor cumaya kadar onları geldiği gibi göndereceğinden eminim canım

Ben de 300 gr eksideyim. Ama sevinemiyorum.
İtiraf ediyorum!! Dolapta biraz yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı. Gece yarısı uykudan uyanıp onu yedim.
birsevgi Cherry Mom
Ne pastaları,çikolataları,tatlıları reddettim evde çikolata olmasına rağmen sevmeme rağmen yemiyorum. Gece gece nerden aklıma geldiyse o pilav. Düşünmeden çıkarıp yedim. Uyur gezer gibiydim..

Son düzenleme:
Gece yediğin pilava rağmen eksi isen ne güzel ama fazlası gitti demek

Ya ne güzeeel bir gün ben de göreceğim o kiloları,
Ben de yatıyım ya hem de 1 kilo böyle bir şey ilk defa görüyorum kendimde . Cumaya kadar kalmayacak bişey kızlar takımı düşürmeyeceğim inşallah
Canım bazen ikizim olduğunu düşünüyorum ben de +1 im bu sabah şok oldum
Bir hatay gelini olarak bilirim ve dün ben de ondan yemiştim ona karşı koymak biraz zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…