- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.001
Kolay gelsin canım günün çarçabuk güzelce geçsin özlemişsindir çalışmayı :)Öyle olur bilirimdikkat et çok yorma kendini bi daha iyiyim canım iş başı yaptım
ya sorma fotoyu kirpmistim, birleştirince böyle oldu, acemilik işteTebrikler kızlarrrrr ✌✌ harikasınız
S Suskunhanim hanımmmm hanımm tartına baktım kaldım bu ne diyorum 9 kilo mu yazıyorbaştaki 5 rakamı çıkmamış galiba ,
Ay ay nasıl da dusunceliymis canım canimÖyle olur bilirimdikkat et çok yorma kendini bi daha iyiyim canım iş başı yaptım
Ya işte kilo böyle birşey azıcık rahatlıkta maşallah elini hiç esirgemiyorBen de yatıyım ya hem de 1 kilo böyle bir şey ilk defa görüyorum kendimde . Cumaya kadar kalmayacak bişey kızlar takımı düşürmeyeceğim inşallah
Günaydın kaptanımmmgünaydınlarr
kızlar bugün işbaşı yaptım artık daha sık uğrarım yanınıza kendinie iyi bakın çok özledim sizleri
Oy maşallahŞimdilik 1 saat yürüyüşüm var. Akşam 10'a kadar bakalım sonuç ne olacak.Eki Görüntüle 2642827
Valla şimdilik keyfi yerinde ama bilemedim bizim uyku sorunları pek çoktur zaten alıskınımya sorma fotoyu kirpmistim, birleştirince böyle oldu, acemilik işte
Yavru kuşun niye öyle yaptı ki hasta değildir inşallah
Artıyım olacakBen de yatıyım ya hem de 1 kilo böyle bir şey ilk defa görüyorum kendimde . Cumaya kadar kalmayacak bişey kızlar takımı düşürmeyeceğim inşallah
Özlemişim canım, hayırlısı ile çok zorlamadan geçsin inşallahKolay gelsin canım günün çarçabuk güzelce geçsin özlemişsindir çalışmayı :)
Evet kesinlikle gidecek o kilolar . 72 yi görene kadar canım çıktı kesinlikle daha fazla artı olmazYa işte kilo böyle birşey azıcık rahatlıkta maşallah elini hiç esirgemiyorcumaya kadar onları geldiği gibi göndereceğinden eminim canım
Ay ay nasıl da dusunceliymis canım canimAllah'tan aynı takimdayiz
Oo kolay gelsin bebişim, ne iş yapiyon
Eline sağlık kuzum29 Mayıs-5 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@terliklikedi
@Ceylansnn
birsevgi
@KuruPapatya
@Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
Tempus
Calypso95
@balpamuk
@bluuee
S Suskunhanim
@EceZ
0zlem
@pacman
eymosumcum
@fancynancy
@ortabahar
Gece yediğin pilava rağmen eksi isen ne güzel ama fazlası gitti demekBen de 300 gr eksideyim. Ama sevinemiyorum.
İtiraf ediyorum!!Dolapta biraz yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı. Gece yarısı uykudan uyanıp onu yedim.
birsevgi Cherry Mom
Ne pastaları,çikolataları,tatlıları reddettim evde çikolata olmasına rağmen sevmeme rağmen yemiyorum. Gece gece nerden aklıma geldiyse o pilav. Düşünmeden çıkarıp yedim. Uyur gezer gibiydim..
Ya ne güzeeel bir gün ben de göreceğim o kiloları,Bu kardeşiniz hedefine çoktan ulaşmış.Cumartesi tartılmak gibi bir hataya düşmüştüm. Baya ödemliymişim herhalde. Cuma tartısından da fazla çıkmıştım. Korkumdan söyleyemedim. Şimdi böyle görünce... Ah 68, üzümlü kekim. Bugün de p90x3’e başlayacağım. Sınavıma az kaldı bu günlerde sadece bir iki kere gelebilirsem affınızı rica ediyorum.
Bir de gü nay dın.(Seda Sayan sesiyle okumanızı tavsiye ederim.) Herkes de eksilerde. Tebrik ederim hepinizi.
Not: 69.2’ydim.
Canım bazen ikizim olduğunu düşünüyorumBen de yatıyım ya hem de 1 kilo böyle bir şey ilk defa görüyorum kendimde . Cumaya kadar kalmayacak bişey kızlar takımı düşürmeyeceğim inşallah
Bir hatay gelini olarak bilirim ve dün ben de ondan yemiştimBen de 300 gr eksideyim. Ama sevinemiyorum.
İtiraf ediyorum!!Dolapta biraz yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı. Gece yarısı uykudan uyanıp onu yedim.
birsevgi Cherry Mom
Ne pastaları,çikolataları,tatlıları reddettim evde çikolata olmasına rağmen sevmeme rağmen yemiyorum. Gece gece nerden aklıma geldiyse o pilav. Düşünmeden çıkarıp yedim. Uyur gezer gibiydim..
Sen halen regli olmadın ama demiCanım bazen ikizim olduğunu düşünüyorumben de +1 im bu sabah şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?