Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nedir bu yitik şifalar yahu her yerde duyar oldum. Bilen varsa bir aydınlatsın. Evrelerini falan bi anlatırsanız ne iyi olurduu.
Kuzucum şimdi açlıkla her hastalığın geçeceğini savunuyorlar ki haklılar. 36 saatlik açlık oruçları oluyor. Karaciğer temizliği akciğer temizliği yapıyorlar. İlk 2 seviye de insan zorlanıyor sanırım ama diğer evreleri zorluyormuş. Kimi yaparken kusuyor kimi bayılıyor ama şifa bulmak için vazgeçmiyorlar. Evreleri tamamladıklarında doktora gidip tahlil yaptırıyorlar ve hastalıklarından kurtulduklarını öğreniyorlar. Öyle bir uygulama

Ay ben gece yemek yiyip yatınca sabah midem ekşiyor iğrenç bir hisle dolanıyorum sırf onun için yemem. Neyse oldu bitti diyeti bozmadan olduğu gibi devam 1 geceden birşey olmaz geri verirsin rahatça cumaya kadar canım
Artıyım olacak
Canım regl döneminse ödem olmuş olabilir kendini şiş hissediyor musun

Canım daha bir hafta var regl dönemine. Akşam zıpladığımdan mi acaba dedim ama o da sabah çoktan geçmiştir . Emin olamıyorum regl kadar çook şiş hissetmiyorum sanki

Göreceğiz o kiloları hatta daha da altını. Mercimekli aş derler Hatay’da. Soğanı hafif yanık olunca ayrı güzel oluyor. Diğer favorim de onun acılı versiyonu. Kimyonlu biberli bulgur pilavı. Kalbimi bırakacağım buraya. Hatay’da adı daha farklı tabii. Burayı iyice diyar diyar anadolu’ya çeviricem az kaldı.

Kuzum bu hafta eksi 200 diyorum acaba sabit mi desem hala regl olmadım
Sabit diye hedef olmaz canım ödem söktürücü birşeyler ile desteklersin cuma tartlmadan önce hafif bir spor yaparsın ödemin büyük bir kısmı gider sen rahat ol
-200 300 en azından olmalı hedefin

Canım daha bir hafta var regl dönemine. Akşam zıpladığımdan mi acaba dedim ama o da sabah çoktan geçmiştir . Emin olamıyorum regl kadar çook şiş hissetmiyorum sanki
Yediklerini birazcık hafifletebilirsin gerçi sen diyetisyensin sana da tavsiye vermek yakışmaz Ben öyle durumlarda meyve ve unlu gıdaları kesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…