- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.021
A hataylılar mı yapar onu bende çok yaparım severim ama gece kalkıp değilBir hatay gelini olarak bilirim ve dün ben de ondan yemiştimona karşı koymak biraz zordur
Evet ya aynı veriyoruz aynı alıyoruzYa ne güzeeel bir gün ben de göreceğim o kiloları,
Canım bazen ikizim olduğunu düşünüyorumben de +1 im bu sabah şok oldum
Bir hatay gelini olarak bilirim ve dün ben de ondan yemiştimona karşı koymak biraz zordur
Kuzum bu hafta eksi 200 diyorum acaba sabit mi desem hala regl olmadım
Sabit mi ne sabitiKuzum bu hafta eksi 200 diyorum acaba sabit mi desem hala regl olmadım
Kuzucum şimdi açlıkla her hastalığın geçeceğini savunuyorlar ki haklılar. 36 saatlik açlık oruçları oluyor. Karaciğer temizliği akciğer temizliği yapıyorlar. İlk 2 seviye de insan zorlanıyor sanırım ama diğer evreleri zorluyormuş. Kimi yaparken kusuyor kimi bayılıyor ama şifa bulmak için vazgeçmiyorlar. Evreleri tamamladıklarında doktora gidip tahlil yaptırıyorlar ve hastalıklarından kurtulduklarını öğreniyorlar. Öyle bir uygulamaNedir bu yitik şifalar yahu her yerde duyar oldum. Bilen varsa bir aydınlatsın. Evrelerini falan bi anlatırsanız ne iyi olurduu.
Hala regl olmayı bekliyorum kuzum vücudum patlayacak gibi şişti tartışmaya korkuyorum şu andaSabit mi ne sabiti
Ay ben gece yemek yiyip yatınca sabah midem ekşiyorBen de 300 gr eksideyim. Ama sevinemiyorum.
İtiraf ediyorum!!Dolapta biraz yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı. Gece yarısı uykudan uyanıp onu yedim.
birsevgi Cherry Mom
Ne pastaları,çikolataları,tatlıları reddettim evde çikolata olmasına rağmen sevmeme rağmen yemiyorum. Gece gece nerden aklıma geldiyse o pilav. Düşünmeden çıkarıp yedim. Uyur gezer gibiydim..
Canım regl döneminse ödem olmuş olabilir kendini şiş hissediyor musunArtıyım olacak
-200 yazıyorumHala regl olmayı bekliyorum kuzum vücudum patlayacak gibi şişti tartışmaya korkuyorum şu anda
-700 canım
teşekkür ederim hoş buldum
Cuma kaç kiloydun kaçırdım-700 canım
Canım daha bir hafta var regl dönemine. Akşam zıpladığımdan mi acaba dedim ama o da sabah çoktan geçmiştir . Emin olamıyorum regl kadar çook şiş hissetmiyorum sankiAy ben gece yemek yiyip yatınca sabah midem ekşiyoriğrenç bir hisle dolanıyorum sırf onun için yemem. Neyse oldu bitti diyeti bozmadan olduğu gibi devam 1 geceden birşey olmaz geri verirsin rahatça cumaya kadar canım
Canım regl döneminse ödem olmuş olabilir kendini şiş hissediyor musun
Göreceğiz o kiloları hatta daha da altını.Ya ne güzeeel bir gün ben de göreceğim o kiloları,
Canım bazen ikizim olduğunu düşünüyorumben de +1 im bu sabah şok oldum
Bir hatay gelini olarak bilirim ve dün ben de ondan yemiştimona karşı koymak biraz zordur
Sabit diye hedef olmaz canım ödem söktürücü birşeyler ile desteklersin cuma tartlmadan önce hafif bir spor yaparsın ödemin büyük bir kısmı gider sen rahat olKuzum bu hafta eksi 200 diyorum acaba sabit mi desem hala regl olmadım
Yediklerini birazcık hafifletebilirsin gerçi sen diyetisyensin sana da tavsiye vermek yakışmazCanım daha bir hafta var regl dönemine. Akşam zıpladığımdan mi acaba dedim ama o da sabah çoktan geçmiştir . Emin olamıyorum regl kadar çook şiş hissetmiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?