Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haftaya bugün 60 altını görmek nasip etsin inşallah

Kaptanım geçen sormuştum arada kaynadı kilo bildirimini 1-2 gibi yapsak oluyor mu ben geç uyanıyorum biraz Cherry Mom
Olur canım bilgi verdikten sonra sıkıntı yok o saatlerde anca toparlanıyor zaten liste

Evet yemeden güzel olurmuş, her kaşığı nasıl da savaşa savaşa yyediğini tahmin edebiliyorum ama canın sağ olsun, keyfini çıkar, sonra da onu yakmak için ... Sporun çok güzel, telafi edersin
Saol canım hukuk sekreteriyim
Sürekli dosya getir götür, telefon telsiz ise gezerken konuş, etraftan deluuu diye bakabileee ama
Yeğenim online derste çocuklar nasıl güzel bu sürecede uyum sağlamışlar maşallah teknoloji cocukları nede olsa biz olsak yapamayız
İstiklal marşı bile okudu yavrular
Çocukların canına minnet gerçekten istiklal marşı da güzel olmuş, benim öğleden sonra oluyor derslerim hiç aklıma gelmemisti
57.4 tüm şu an 56.9 um ancak 56.7 ye kadar düşebilirim cumaya kadar.. çünkü yolda kendimi abur cubur yememek için çok zor tutuyorum Allah ım
Vaauuuavvv canım süpersin, boyun benden uzun, yasin benden kucuk, bir de emziriyorsun ama seni yakalamaya çalışayım da motive etsin beni

Vaauuuavvv canım süpersin, boyun benden uzun, yasin benden kucuk, bir de emziriyorsun ama seni yakalamaya çalışayım da motive etsin beni
ben memlekete gidiyor olmasaydım rahat -1000 deydim
canım artık hemen hedefe ulaşmak istiyorum yaa kaç aydır..

ama korkuyom bundan sonra da kiloyu korumak için ölçülü yicez.. gençlik ne güzelmiş hakkaten yerdik yerdik kilo almazdık

Kızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tam Bi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
Kanatları derili mi yedin? Bir de musakka kızartma mıydı?

Kızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tam Bi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
canım sabahları uyanınca ılık limonlu su içiyor musun bir de akşam 9 dan sonra fln bişey yiyor musun.. geç yemek şişkinlik yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…