- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.041
Rica ederimmEline sağlık kuzum
@eymosumcum u listeden çıkartabiliriz
Vaktinin oldugu bir zamanda bekleriz tekrar canım 🖐
Vayyy 1 kilo süpersinn ozaman etap birinciliğne adaysın
Olur canım bilgi verdikten sonra sıkıntı yok o saatlerde anca toparlanıyor zaten listeHaftaya bugün 60 altını görmek nasip etsin inşallah
Kaptanım geçen sormuştum arada kaynadı kilo bildirimini 1-2 gibi yapsak oluyor mu ben geç uyanıyorum birazCherry Mom
Cumaya kadar biraz daha inebilirsem kazanabilirim diğer gruplarda da çok dişli rakipler varVayyy 1 kilo süpersinn ozaman etap birinciliğne adaysın
Evet canım öyle yaptım ben de bugün. Zaten şekersiz başlamıştık ama dün biraz ipin ucu kaçtı. Cumaya normale dönerimYediklerini birazcık hafifletebilirsin gerçi sen diyetisyensin sana da tavsiye vermek yakışmazBen öyle durumlarda meyve ve unlu gıdaları kesiyorum
Süpersin cumaya neler neler olacak o zaman
Ah bu çocuklar, rabbim sağlık sıhhat versin, biran önce de alissinlar inşallah deliksiz uyayaValla şimdilik keyfi yerinde ama bilemedim bizim uyku sorunları pek çoktur zaten alıskınım
57.4 tüm şu an 56.9 um ancak 56.7 ye kadar düşebilirim cumaya kadar.. çünkü yolda kendimi abur cubur yememek için çok zor tutuyorum Allah ımCuma kaç kiloydun kaçırdım
Evet yemeden güzel olurmuş, her kaşığı nasıl da savaşa savaşa yyediğini tahmin edebiliyorum ama canın sağ olsun, keyfini çıkar, sonra da onu yakmak için ...Ben de 300 gr eksideyim. Ama sevinemiyorum.
İtiraf ediyorum!!Dolapta biraz yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı. Gece yarısı uykudan uyanıp onu yedim.
@birsevgiCherry Mom
Ne pastaları,çikolataları,tatlıları reddettim evde çikolata olmasına rağmen sevmeme rağmen yemiyorum. Gece gece nerden aklıma geldiyse o pilav. Düşünmeden çıkarıp yedim. Uyur gezer gibiydim..
Sürekli dosya getir götür, telefon telsiz ise gezerken konuş,Saol canım hukuk sekreteriyim
Çocukların canına minnet gerçektenYeğenim online derste çocuklar nasıl güzel bu sürecede uyum sağlamışlar maşallah teknoloji cocukları nede olsabiz olsak yapamayız
İstiklal marşı bile okudu yavrular
Vaauuuavvv canım süpersin, boyun benden uzun, yasin benden kucuk, bir de emziriyorsun ama seni yakalamaya çalışayım da motive etsin beni57.4 tüm şu an 56.9 um ancak 56.7 ye kadar düşebilirim cumaya kadar.. çünkü yolda kendimi abur cubur yememek için çok zor tutuyorum Allah ım
ben memlekete gidiyor olmasaydım rahat -1000 deydimVaauuuavvv canım süpersin, boyun benden uzun, yasin benden kucuk, bir de emziriyorsun ama seni yakalamaya çalışayım da motive etsin beni
Kanatları derili mi yedin? Bir de musakka kızartma mıydı?Kızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tamBi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
canım sabahları uyanınca ılık limonlu su içiyor musun bir de akşam 9 dan sonra fln bişey yiyor musun.. geç yemek şişkinlik yaparKızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tamBi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
Teşekkür ederim canım inşallah cumaya 106.5 i tuttururumTebrik ediyorum canım, çok sevindim
Canım senin tartından anlamadıkça tam olarak kac yazıyorTebrik ediyorum canım, çok sevindim
Yok kuzum deri sevmiyorum musakka da közleme patlıcanla yapıldıKanatları derili mi yedin? Bir de musakka kızartma mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?