- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.061
Yok kuzum limonlu su içmiyorum ama başlamalıyım ona. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum sade kahve ya da çay ya da su içer yatarım hep sanırım regl ödemi nasıl atıcam ben bu ödemelericanım sabahları uyanınca ılık limonlu su içiyor musun bir de akşam 9 dan sonra fln bişey yiyor musun.. geç yemek şişkinlik yapar
belki fayda eder ben geçen hafta düzenli içtim onu hemen inmişti şişimYok kuzum limonlu su içmiyorum ama başlamalıyım ona. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum sade kahve ya da çay ya da su içer yatarım hep sanırım regl ödemi nasıl atıcam ben bu ödemelerihala da regl olmadım
Yok ya sıkıntılı bir dönem geçiriyorum daha fazla vereceğimi sanmıyorum belki 61.5a falan düşerim 300 gram daha verip. Haftada 1 kilo iyidir ağır gitsin kalıcı gitsin.Süpersin cumaya neler neler olacak o zaman
Tuz?Yok kuzum deri sevmiyorum musakka da közleme patlıcanla yapıldı
Bol su iç ödem atmak için bol su da içmek gerekiyor arkadaşın dediği gibi kendine bir suluk ya da pet şişe yap içine limon sık ve gün boyunca onu tüket.Kızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tamBi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
Yok kuzum limonlu su içmiyorum ama başlamalıyım ona. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum sade kahve ya da çay ya da su içer yatarım hep sanırım regl ödemi nasıl atıcam ben bu ödemelerihala da regl olmadım
Yok ya olmadım 1 hafta oldu gecikme bugünSen halen regli olmadın ama demi
Ayy evet hem de Soğanlı falan yaparlarA hataylılar mı yapar onu bende çok yaparım severim ama gece kalkıp değil
Bakalım cuma kim kimi geçecek ben bu cuma sana yetisebilecegimi sanmıyorumEvet ya aynı veriyoruz aynı alıyoruz
Hahaha ben de dün soğanlı yapmıştım miss yaGöreceğiz o kiloları hatta daha da altını. ♥ Mercimekli aş derler Hatay’da.Soğanı hafif yanık olunca ayrı güzel oluyor. Diğer favorim de onun acılı versiyonu. Kimyonlu biberli bulgur pilavı. Kalbimi bırakacağım buraya. Hatay’da adı daha farklı tabii. Burayı iyice diyar diyar anadolu’ya çeviricem az kaldı.
yarın bildireyim ben deEki Görüntüle 2642897
Ölçü takip tablomuz,bildiricek başka kimse varmı?
Aaa tuz olabilir kuzum tuz ve pul biber çok tüketiyorum
En son 15 gün önce tuzun tadını aldım benAaa tuz olabilir kuzum tuz ve pul biber çok tüketiyorum
Eline sağlık leylim mavişş maviş parlıyor tablomuzEki Görüntüle 2642897
Ölçü takip tablomuz,bildiricek başka kimse varmı?
Ayy bugün şekersiz 21 güne başladım bide tuz eklendiEn son 15 gün önce tuzun tadını aldım bensenin tek sorunun tuz tabi ki o kadar tuz atılırsa vücut bütün suyu tutar şişkinliğinde o yüzden cumaya kadar tuzu kesersen eminim ki fark edecektir.
Tamamen sıfırlama kuzum vücuda tuzda lazım ben de herşeye koyarım maalesef yagsız şekersiz vs yemek içmek kolay ama tuzsuz tadını alamıyorum sanaa bravo vallaEn son 15 gün önce tuzun tadını aldım bensenin tek sorunun tuz tabi ki o kadar tuz atılırsa vücut bütün suyu tutar şişkinliğinde o yüzden cumaya kadar tuzu kesersen eminim ki fark edecektir.
Tabi bitkisel hayata giriyoruzAyy bugün şekersiz 21 güne başladım bide tuz eklendi
Kiloları lööp lööp alırken iyiydi şimdi diş sıkma zamanıAyy bugün şekersiz 21 güne başladım bide tuz eklendi
Kıyamam kuzumAy yeşekkürler ben de yulafı rondodan geçirerek yapabilirim. Aslında evde genelde bu tarz kurabiyelerim veya keklerim olurdu hep şekersiz. Ama bu aralar kızım çok yordu beni, enerjim düştü yemek bile yapmak gelmiyor bazen içimden. Neyse artık yine bu tarz bir şey yapıp bulundurayım evde. Hem yulaf tok tutuyor insanı. Aslında kahve yanına 2 tane damla çikolatalı yulaflı toplardan yiyordum iyi oluyordu bak öyle yapayım yine. Benim modum düşünce beynim de durdu herhalde, bildiğim şeyleri de unutuverdim bir anda.
Şu an telegramdan dinliyorum...Nedir bu yitik şifalar yahu her yerde duyar oldum. Bilen varsa bir aydınlatsın. Evrelerini falan bi anlatırsanız ne iyi olurduu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?