Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sabahları uyanınca ılık limonlu su içiyor musun bir de akşam 9 dan sonra fln bişey yiyor musun.. geç yemek şişkinlik yapar
Yok kuzum limonlu su içmiyorum ama başlamalıyım ona. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum sade kahve ya da çay ya da su içer yatarım hep sanırım regl ödemi nasıl atıcam ben bu ödemeleri hala da regl olmadım

belki fayda eder ben geçen hafta düzenli içtim onu hemen inmişti şişim

Kızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tam Bi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
Bol su iç ödem atmak için bol su da içmek gerekiyor arkadaşın dediği gibi kendine bir suluk ya da pet şişe yap içine limon sık ve gün boyunca onu tüket. Ben su içmeyi arttırdıktan sonra kilo verişim hızlandı.

Çok kahve içmek de ödem yapıyor okumuştum birkaç yerde. Dayanabilirsen pirinç lapası dene canım ama tabi tüm gün lapa ile yaşarım ölmem diyorsan

Sen halen regli olmadın ama demi
Yok ya olmadım 1 hafta oldu gecikme bugün
A hataylılar mı yapar onu bende çok yaparım severim ama gece kalkıp değil
Ayy evet hem de Soğanlı falan yaparlar
Evet ya aynı veriyoruz aynı alıyoruz
Bakalım cuma kim kimi geçecek ben bu cuma sana yetisebilecegimi sanmıyorum
Hahaha ben de dün soğanlı yapmıştım miss ya

Aaa tuz olabilir kuzum tuz ve pul biber çok tüketiyorum
En son 15 gün önce tuzun tadını aldım ben senin tek sorunun tuz tabi ki o kadar tuz atılırsa vücut bütün suyu tutar şişkinliğinde o yüzden cumaya kadar tuzu kesersen eminim ki fark edecektir.

En son 15 gün önce tuzun tadını aldım ben senin tek sorunun tuz tabi ki o kadar tuz atılırsa vücut bütün suyu tutar şişkinliğinde o yüzden cumaya kadar tuzu kesersen eminim ki fark edecektir.
Ayy bugün şekersiz 21 güne başladım bide tuz eklendi

Tamamen sıfırlama kuzum vücuda tuzda lazım ben de herşeye koyarım maalesef yagsız şekersiz vs yemek içmek kolay ama tuzsuz tadını alamıyorum sanaa bravo valla

Kıyamam kuzum ben de şimdi attım fırına yola gidicez ya yanımız da bir şeyler olsun hem varya böyle şekersiz şeyler yedirmek oğluma çok hoşuma gidiyor daha sağlıklı besleyici ev içinde bu tarz kel poğaça vs şeyleri alışkanlık yapmak lazım bence..

Nedir bu yitik şifalar yahu her yerde duyar oldum. Bilen varsa bir aydınlatsın. Evrelerini falan bi anlatırsanız ne iyi olurduu.
Şu an telegramdan dinliyorum...

Baya niyet işi bebeğim asıl amaç sağlık kronik hastalığı olanlar daha çok rağbet ediyor kimin raporuna baksam karaciğer temizliğinden sonra hastalıklardan kurtulmuş.. 2 öğünle başlayıp tek öğüne doğru gidiliyor arada 1 gün oruçla başlayıp 3 gün oruca çıkıyorlar ama hep yapanlar çok kolay niyet işi vs diyorlar... Face baksana ücretsiz yitik şifayı bulanlar var...

Kızlar face'de bir grup kurmuşlar adam yıllardır her sene bir grup kurup bu beslenme şeklini insanlara alıştırmıl anladığım kadarıyla şu an son gruba liderlik ediyor.. telegram da ses kayıtları var onları dinliyorum...

Biraz zor bir program ama asıl amaç hastalıktan kurtulup şifalanmak belirli bir seviyeye gelinde kan grubuna Göre beslenmeye geçiyorlar.. tamamen nebevî beslenme şekli diyeyim...

Ay adam bir kayıtta dedi ki... Ahir zaman ümmetinin asıl problemi beslenme.. bunun adına kitaplar vs çıkıyor.. beslenmeyi insanlar problem haline getirmiş.. aslında ne kadar normal ve hayat düzeneği de ilerlemesi gereken bir şey ama o kadar şey çıktı ki artık ne doğru ne yanlış bilmiyorum.. haklı ya resmen benlm hayatım da 10 senedir beslenme bir problem.. yesem zarar yemesem zarar.. bu programı yapıp en son seviyeye gelip artık hayatımı öyle yaşasam isterim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…