Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende yapmak istiyorum ama cesaretimi toplamam lazım canım ya

Bende telegramdan takip ediyorum canım

Eki Görüntüle 2642897
Ölçü takip tablomuz,bildiricek başka kimse varmı?
Ben hangi mantıkla bele 86 demisim neremi ölçmüşüm acaba. Bel olarak göbek deliğinin iki parmak altını ölçüyorsunuz demi. Benim bel 91 leylim sana zahmet düzelti ver bi dahaki ölçüye belim kalınlaşmış çıkmasın

Kızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tam Bi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
sporun ödem yapmış olabilir mi?
Anaların yanında diyet yapmak kar yağarken evin önünü supurmeye benziyor ama direneceğiz

Canım senin tartından anlamadıkça tam olarak kac yazıyor

Senin tartı yağı kası olcenlerden mi
canım başındaki 5 gorunmemis, 59.4 yazıyor.onceki tartım yağ kas olcendendi fakirin ama ilk aldığımda bir iki olcturdum , sonra yapmadım. Aslında olcmuyor orana göre söylüyor gibi.
Bir ay önce evde saklambaç oynarken oğlum tuz buz ettibu da yeni tartım.eski tartim 3-4 katına çıkmış, bu uygun diye bunu aldım.
Şimdilik memnunum bakalim
Canım limou Su iç düşük tansiyonun yoksa, vücudun alkali olmasını da sağlıyor
Aaa tuz olabilir kuzum tuz ve pul biber çok tüketiyorum
Ben sindirimi hızlandırın diye her gün ya acı biber turşusu ya da bir çay k. Pul biber ekliyordum tabağına, ödem mi yapar, eklemiyeyim mi

Tuz konusuna gelince az at ama bence tuzu sakın kesme. Tuzun yoklugu da hasta ediyor insani

Benim tansiyonum hep düşük kuzum ama daha önce içiyordum Bi sorun olmadı bakalım tekrar denerim eğer sorun yaşarsam limonlu su içmem. Bende acı sevenlerdenim bol bol acı tüketiyorum her çorbaya koyarım mutlaka az tuzla idare ederim sanırım

Pulbiberin acını ödem yapıcagıjı sanmıyorum olsa olsa hemoroid varsa onu şişirir
Ama tuz gunde 6 gr gecmemeliydi sanırım.zaten ekmek vs var.tuz suyy tutar.
Bende tuzsuz yiyemiyorum ama sofrada tuzluk kullanmayız asla

Sofrada bende tuz ayrıca atmıyorum canım yemeğe ne kadar koyduysa ama yemeği ben yaptıysam elimin tuz ayarı yok

Benim de 10a 7 olur hep ama içince sorun olmadı, sende de olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…