- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.081
Kız ben hep kiloluydum hiç zayıf olmadım ki bu en düşük kilom benimKiloları lööp lööp alırken iyiydi şimdi diş sıkma zamanı
Bende yapmak istiyorum ama cesaretimi toplamam lazım canım yaKızlar face'de bir grup kurmuşlar adam yıllardır her sene bir grup kurup bu beslenme şeklini insanlara alıştırmıl anladığım kadarıyla şu an son gruba liderlik ediyor.. telegram da ses kayıtları var onları dinliyorum...
Biraz zor bir program ama asıl amaç hastalıktan kurtulup şifalanmak belirli bir seviyeye gelinde kan grubuna Göre beslenmeye geçiyorlar.. tamamen nebevî beslenme şekli diyeyim...
Ay adam bir kayıtta dedi ki... Ahir zaman ümmetinin asıl problemi beslenme.. bunun adına kitaplar vs çıkıyor.. beslenmeyi insanlar problem haline getirmiş.. aslında ne kadar normal ve hayat düzeneği de ilerlemesi gereken bir şey ama o kadar şey çıktı ki artık ne doğru ne yanlış bilmiyorum.. haklı ya resmen benlm hayatım da 10 senedir beslenme bir problem.. yesem zarar yemesem zarar.. bu programı yapıp en son seviyeye gelip artık hayatımı öyle yaşasam isterim yani..
Bende telegramdan takip ediyorum canımŞu an telegramdan dinliyorum...
Baya niyet işi bebeğim asıl amaç sağlık kronik hastalığı olanlar daha çok rağbet ediyor kimin raporuna baksam karaciğer temizliğinden sonra hastalıklardan kurtulmuş.. 2 öğünle başlayıp tek öğüne doğru gidiliyor arada 1 gün oruçla başlayıp 3 gün oruca çıkıyorlar ama hep yapanlar çok kolay niyet işi vs diyorlar... Face baksana ücretsiz yitik şifayı bulanlar var...
Regl olursan beni geçersin bile belkiYok ya olmadım 1 hafta oldu gecikme bugün
Ayy evet hem de Soğanlı falan yaparlar
Bakalım cuma kim kimi geçecek ben bu cuma sana yetisebilecegimi sanmıyorum
Hahaha ben de dün soğanlı yapmıştım miss ya
Ben hangi mantıkla bele 86 demisim neremi ölçmüşüm acaba. Bel olarak göbek deliğinin iki parmak altını ölçüyorsunuz demi. Benim bel 91 leylim sana zahmet düzelti ver bi dahaki ölçüye belim kalınlaşmış çıkmasınEki Görüntüle 2642897
Ölçü takip tablomuz,bildiricek başka kimse varmı?
sporun ödem yapmış olabilir mi?Kızlar cuma gününden beri yediklerim ortada ben mi bişey kaçırıyorum yoksa ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum 67.6 görünüyorum cuma 67 kiloydum tamBi bakın listeme nerede yanlış yapıyorum
Anaların yanında diyet yapmak kar yağarken evin önünü supurmeye benziyor ama direneceğizben memlekete gidiyor olmasaydım rahat -1000 deydim
canım artık hemen hedefe ulaşmak istiyorum yaa kaç aydır..
ama korkuyom bundan sonra da kiloyu korumak için ölçülü yicez.. gençlik ne güzelmiş hakkaten yerdik yerdik kilo almazdık
Sorunu bulduk canım tamamen tuz pul biber üstüne regl olmadım hepsi sonuç ödemsporun ödem yapmış olabilir mi?
Anaların yanında diyet yapmak kar yağarken evin önünü supurmeye benziyor ama direneceğiz
Bel göbek deliğinin 4 parmak üstüdürBen hangi mantıkla bele 86 demisim neremi ölçmüşüm acaba. Bel olarak göbek deliğinin iki parmak altını ölçüyorsunuz demi. Benim bel 91 leylim sana zahmet düzelti ver bi dahaki ölçüye belim kalınlaşmış çıkmasın
canım başındaki 5 gorunmemis, 59.4 yazıyor.onceki tartım yağ kas olcendendi fakirin ama ilk aldığımda bir iki olcturdum , sonra yapmadım. Aslında olcmuyor orana göre söylüyor gibi.Canım senin tartından anlamadıkça tam olarak kac yazıyor
Senin tartı yağı kası olcenlerden mi
Canım limou Su iç düşük tansiyonun yoksa, vücudun alkali olmasını da sağlıyorYok kuzum limonlu su içmiyorum ama başlamalıyım ona. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum sade kahve ya da çay ya da su içer yatarım hep sanırım regl ödemi nasıl atıcam ben bu ödemelerihala da regl olmadım
Ben sindirimi hızlandırın diye her gün ya acı biber turşusu ya da bir çay k. Pul biber ekliyordum tabağına, ödem mi yapar, eklemiyeyim miAaa tuz olabilir kuzum tuz ve pul biber çok tüketiyorum
Benim tansiyonum hep düşük kuzum ama daha önce içiyordum Bi sorun olmadı bakalım tekrar denerim eğer sorun yaşarsam limonlu su içmem. Bende acı sevenlerdenim bol bol acı tüketiyorum her çorbaya koyarım mutlaka az tuzla idare ederim sanırımcanım başındaki 5 gorunmemis, 59.4 yazıyor.onceki tartım yağ kas olcendendi fakirin ama ilk aldığımda bir iki olcturdum , sonra yapmadım. Aslında olcmuyor orana göre söylüyor gibi.
Bir ay önce evde saklambaç oynarken oğlum tuz buz ettibu da yeni tartım.eski tartim 3-4 katına çıkmış, bu uygun diye bunu aldım.
Şimdilik memnunum bakalim
Canım limou Su iç düşük tansiyonun yoksa, vücudun alkali olmasını da sağlıyor
Ben sindirimi hızlandırın diye her gün ya acı biber turşusu ya da bir çay k. Pul biber ekliyordum tabağına, ödem mi yapar, eklemiyeyim mi
Tuz konusuna gelince az at ama bence tuzu sakın kesme. Tuzun yoklugu da hasta ediyor insani
Ayyy sevgicim bize ne oldu böyle kendimi patlayacak gibi hissediyorum perşembeden beri bekliyorum ne yapsakta gelse artık. Hamile olduğumdan şüphe edicem ama evli değilim.Olabilirsem inşallah
O konudaAyyy sevgicim bize ne oldu böyle kendimi patlayacak gibi hissediyorum perşembeden beri bekliyorum ne yapsakta gelse artık. Hamile olduğumdan şüphe edicem ama evli değilim.
Hala bekliyoruz
Sofrada bende tuz ayrıca atmıyorum canım yemeğe ne kadar koyduysa ama yemeği ben yaptıysam elimin tuz ayarı yokPulbiberin acını ödem yapıcagıjı sanmıyorum olsa olsa hemoroid varsa onu şişirir
Ama tuz gunde 6 gr gecmemeliydi sanırım.zaten ekmek vs var.tuz suyy tutar.
Bende tuzsuz yiyemiyorum ama sofrada tuzluk kullanmayız asla
Benim de 10a 7 olur hep ama içince sorun olmadı, sende de olmaz inşallahBenim tansiyonum hep düşük kuzum ama daha önce içiyordum Bi sorun olmadı bakalım tekrar denerim eğer sorun yaşarsam limonlu su içmem. Bende acı sevenlerdenim bol bol acı tüketiyorum her çorbaya koyarım mutlaka az tuzla idare ederim sanırım
Daha bi hafta var regl e bakalım hayırlısı artık inşallah isteyen herkesin olurHala bekliyoruz
Sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?