- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.101
Aminn canım Allah gönlünüze göre versinDaha bi hafta var regl e bakalım hayırlısı artık inşallah isteyen herkesin olurolmadığında üzülüyorum ama daha zayıf hamile kalabilmek için bi fırsat diyip yoluma devam ediyorum
Dün benim nabız 180e ciktiTuz çok zararlı ama her şeye lezzet katıyor... Gerçi başımıza ne geldiyse lezzetli şeylerden geldi. Tuzu azaltalım bence de. Ama iyotu da yeteri kadar alalım aman diyim. Ödem atıcaz diye tiroit hastası olmayalım durduk yere.
Ben de p90x3 yapayım dedim. Canım çıktı 10 dk yapabildim. O ne öyle, feleğim şaştı.kalp krizi geçirmeyeyim diye onu bıraktım 30 dk pilates yaptım. O da kolay değil ama biraz daha iyi geldi. ♥
Valla ölücem zannettim. Çok özeniyorum. Kuzenim de benimle yapıyor kendi evinde. Devam et dedi. Onu mu yapsam pilates mi emin olamadım. Ya da hiçbiri.Dün benim nabız 180e cikti
6. Gündeyim. İnsan gittikçe alışıyor. 21. Günde buluşuruz inşallah.Gencler..sekersiz 1.gun benim super gidiyor..sizde durumlar nasilll
Benimde ilk gün kuzucum sabah canım hiç birşey istemedi bir kupa sütlü kahve içtim şimdide bir bardak çay içiyorum sonra su ve bitki çayı içicem sırasıyla sıvı alımı yapmam lazım sonra bol bol wcGencler..sekersiz 1.gun benim super gidiyor..sizde durumlar nasilll
Bugün benim günüm yürüyüşleri unutmayalım kızlarValla ölücem zannettim. Çok özeniyorum. Kuzenim de benimle yapıyor kendi evinde. Devam et dedi. Onu mu yapsam pilates mi emin olamadım. Ya da hiçbiri.
Güzel gidiyor canım 1 hafta oldu hiç dışına çıkmadımGencler..sekersiz 1.gun benim super gidiyor..sizde durumlar nasilll
Yürüyüş yarışmamıza 5’inden sonra katılacağımBugün benim günüm yürüyüşleri unutmayalım kızlar
Herkes öylemi ölçtü ki. Ben iki ölçü alıyorum aslında gobekdeliginin 2 parmak üstü ve 2 parmak altı. Önemli olan incelmeBel göbek deliğinin 4 parmak üstüdür
Slm canım hoşgeldin. Tabiki var ilk sayfadaki kurallara göz atSelam kızlar takımınızda yer var mı
Bizde sabahtan akşama yürümüyoruz biz de kız. Rahat ol 5 'den sonra başlarsın. Bende akşam olunca hareketleniyorum. Gündüz spor yapma işini öğrenemedim hala.Yürüyüş yarışmamıza 5’inden sonra katılacağımCeylansnn ♥ Şu aralar evden hiç çıkamıyorum sınava kadar. Sonrasında bomba gibi döneceğim inşallah.
Teşekkürler canım. Grup kurallarından az çok bilgim var yine de bakayımSlm canım hoşgeldin. Tabiki var ilk sayfadaki kurallara göz atCherry Mom kaptan görünce diğer bilgileri verir
Bizim bugün walk walk varda herkes yürüyor galiba kimsenin sesi yok. Sende katılabilirsin adım yarışınaTeşekkürler canım. Grup kurallarından az çok bilgim var yine de bakayım
Sizi öyle bi hayal ediyorum ki... Sanki hepiniz her dakika spor, pilates, zıp zıp falan yapıyorsunuz gibi.Bizde sabahtan akşama yürümüyoruz biz de kız. Rahat ol 5 'den sonra başlarsın. Bende akşam olunca hareketleniyorum. Gündüz spor yapma işini öğrenemedim hala.
Hoş geldiin.Selam kızlar takımınızda yer var mı
Yok ben dün son iki saatte ip atladım. 10 dk 1000 adım atıyorsun totalde ona göre hesapla. Hem önemli olan hareket etmek ne yaparsan sana fayda.Sizi öyle bi hayal ediyorum ki... Sanki hepiniz her dakika spor, pilates, zıp zıp falan yapıyorsunuz gibi.Tamam o zaman dereceye giremesem de yürüyeyim bakalım.
Sigortalı işçi misaliBizim bugün walk walk varda herkes yürüyor galiba kimsenin sesi yok. Sende katılabilirsin adım yarışınailk dakikadan çalıştırmaya başladık
Hoşbuldum canımHoş geldiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?