Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha bi hafta var regl e bakalım hayırlısı artık inşallah isteyen herkesin olur olmadığında üzülüyorum ama daha zayıf hamile kalabilmek için bi fırsat diyip yoluma devam ediyorum
Aminn canım Allah gönlünüze göre versin
 
Tuz çok zararlı ama her şeye lezzet katıyor... Gerçi başımıza ne geldiyse lezzetli şeylerden geldi. Tuzu azaltalım bence de. Ama iyotu da yeteri kadar alalım aman diyim. Ödem atıcaz diye tiroit hastası olmayalım durduk yere.

Ben de p90x3 yapayım dedim. Canım çıktı 10 dk yapabildim. O ne öyle, feleğim şaştı. kalp krizi geçirmeyeyim diye onu bıraktım 30 dk pilates yaptım. O da kolay değil ama biraz daha iyi geldi.
 
Dün benim nabız 180e cikti
 
Gencler..sekersiz 1.gun benim super gidiyor..sizde durumlar nasilll
Benimde ilk gün kuzucum sabah canım hiç birşey istemedi bir kupa sütlü kahve içtim şimdide bir bardak çay içiyorum sonra su ve bitki çayı içicem sırasıyla sıvı alımı yapmam lazım sonra bol bol wc
 
Yürüyüş yarışmamıza 5’inden sonra katılacağım Ceylansnn Şu aralar evden hiç çıkamıyorum sınava kadar. Sonrasında bomba gibi döneceğim inşallah.
Bizde sabahtan akşama yürümüyoruz biz de kız. Rahat ol 5 'den sonra başlarsın. Bende akşam olunca hareketleniyorum. Gündüz spor yapma işini öğrenemedim hala.
 
Bizde sabahtan akşama yürümüyoruz biz de kız. Rahat ol 5 'den sonra başlarsın. Bende akşam olunca hareketleniyorum. Gündüz spor yapma işini öğrenemedim hala.
Sizi öyle bi hayal ediyorum ki... Sanki hepiniz her dakika spor, pilates, zıp zıp falan yapıyorsunuz gibi. Tamam o zaman dereceye giremesem de yürüyeyim bakalım.
 
Sizi öyle bi hayal ediyorum ki... Sanki hepiniz her dakika spor, pilates, zıp zıp falan yapıyorsunuz gibi. Tamam o zaman dereceye giremesem de yürüyeyim bakalım.
Yok ben dün son iki saatte ip atladım. 10 dk 1000 adım atıyorsun totalde ona göre hesapla. Hem önemli olan hareket etmek ne yaparsan sana fayda.
 
Bizim bugün walk walk varda herkes yürüyor galiba kimsenin sesi yok. Sende katılabilirsin adım yarışına ilk dakikadan çalıştırmaya başladık
Sigortalı işçi misali
18 aylık oğlum var, ev içinde çokta adım atılmıyo İlk sayfaya baktım da ben en çok zıpzıp zıplarım sanırım
Hoşbuldum canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…