Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürüyüş yarışmamıza 5’inden sonra katılacağım Ceylansnn Şu aralar evden hiç çıkamıyorum sınava kadar. Sonrasında bomba gibi döneceğim inşallah.
Canım kızlar bilir ben hep evin koridorunda yürüyorum şuan İzmiri sel aldı resmen yağmur çok yağıyor aylardır evde yürüyorum zaman buldukça sende yapabilirsin tatlım

Valla ölücem zannettim. Çok özeniyorum. Kuzenim de benimle yapıyor kendi evinde. Devam et dedi. Onu mu yapsam pilates mi emin olamadım. Ya da hiçbiri.
Pilates yaparken sıkılıyorum ben hareketli şeyler daha çok hoşuma gidiyorip atlamak gibi
Herkes öylemi ölçtü ki. Ben iki ölçü alıyorum aslında gobekdeliginin 2 parmak üstü ve 2 parmak altı. Önemli olan incelme incelen ordanda incelir
Ben beli en ince yerinden, göbeği de göbek deliğinden olctum çünkü orası mi birasi mi diye aramak istemiyorum
Sigortalı işçi misali
18 aylık oğlum var, ev içinde çokta adım atılmıyo İlk sayfaya baktım da ben en çok zıpzıp zıplarım sanırım

Hoşbuldum canım
Aç muzigi,tut ellerinden oynat, al sana hareket al sana adım
Bu arada hoş geldin
annem beni en son gördüğünde 73 lerdeydim
Telefonda soylemissindir inşallahhasta sanar, ana yüreği bu,

aydingelini takımımıza hoşgeldin
Hoşbuldum kızlarr artık bi çaresini bulucaz hareket etmek için

Selam kızlar takımınızda yer var mı
Selam canım hoşgeldin sayfamıza ama senden bir ricam olacak yarışma talebini aşağıdaki linkten yazar mısın ihtiyacı olan diğer takımlar cevap verecektir bizim grupta 25 kişiyiz artık istediğim kadar üstüne düşemeyebilirim teşekkürler

Ben de hareketli şeylere gelemiyorum sanırım. Durağan şeyler istiyorum. Tembelliğim burada da vurdu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…