- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.121
Herkes evde yürüyorSigortalı işçi misali
18 aylık oğlum var, ev içinde çokta adım atılmıyoİlk sayfaya baktım da ben en çok zıpzıp zıplarım sanırım
Hoşbuldum canım
Doğru diyorsun. Aman nasıl bir gruba düştüm. Her dakika motivasyon. Daha ne isterim.Yok ben dün son iki saatte ip atladım. 10 dk 1000 adım atıyorsun totalde ona göre hesapla. Hem önemli olan hareket etmek ne yaparsan sana fayda.
annem beni en son gördüğünde 73 lerdeydimsporun ödem yapmış olabilir mi?
Anaların yanında diyet yapmak kar yağarken evin önünü supurmeye benziyor ama direneceğiz
hoşgeldiinnSelam kızlar takımınızda yer var mı
Canım kızlar bilir ben hep evin koridorunda yürüyorum şuan İzmiri sel aldı resmen yağmur çok yağıyor aylardır evde yürüyorum zaman buldukça sende yapabilirsin tatlımYürüyüş yarışmamıza 5’inden sonra katılacağımCeylansnn ♥ Şu aralar evden hiç çıkamıyorum sınava kadar. Sonrasında bomba gibi döneceğim inşallah.
Bende 80 dimannem beni en son gördüğünde 73 lerdeydim
Çok teşekkür ederiim.Canım kızlar bilir ben hep evin koridorunda yürüyorum şuan İzmiri sel aldı resmen yağmur çok yağıyor aylardır evde yürüyorum zaman buldukça sende yapabilirsin tatlım
Pilates yaparken sıkılıyorum benValla ölücem zannettim. Çok özeniyorum. Kuzenim de benimle yapıyor kendi evinde. Devam et dedi. Onu mu yapsam pilates mi emin olamadım. Ya da hiçbiri.
Ben beli en ince yerinden, göbeği de göbek deliğinden olctum çünkü orası mi birasi mi diye aramak istemiyorumHerkes öylemi ölçtü ki. Ben iki ölçü alıyorum aslında gobekdeliginin 2 parmak üstü ve 2 parmak altı. Önemli olan incelmeincelen ordanda incelir
Aç muzigi,tut ellerinden oynat, al sana hareket al sana adımSigortalı işçi misali
18 aylık oğlum var, ev içinde çokta adım atılmıyoİlk sayfaya baktım da ben en çok zıpzıp zıplarım sanırım
Hoşbuldum canım
Telefonda soylemissindir inşallahannem beni en son gördüğünde 73 lerdeydim
hoşgeldiinn
Hoşbuldum kızlarrPilates yaparken sıkılıyorum benhareketli şeyler daha çok hoşuma gidiyor ip atlamak gibi
Ben beli en ince yerinden, göbeği de göbek deliğinden olctum çünkü orası mi birasi mi diye aramak istemiyorum
Aç muzigi,tut ellerinden oynat, al sana hareket al sana adım
Bu arada hoş geldin
Telefonda soylemissindir inşallahhasta sanar, ana yüreği bu,
Selam canım hoşgeldin sayfamıza ama senden bir ricam olacak yarışma talebini aşağıdaki linkten yazar mısın ihtiyacı olan diğer takımlar cevap verecektir bizim grupta 25 kişiyiz artık istediğim kadar üstüne düşemeyebilirimSelam kızlar takımınızda yer var mı
Uyuyordum halbukiSizi öyle bi hayal ediyorum ki... Sanki hepiniz her dakika spor, pilates, zıp zıp falan yapıyorsunuz gibi.Tamam o zaman dereceye giremesem de yürüyeyim bakalım.
Ben de hareketli şeylere gelemiyorum sanırım.Pilates yaparken sıkılıyorum benhareketli şeyler daha çok hoşuma gidiyor ip atlamak gibi
Ben beli en ince yerinden, göbeği de göbek deliğinden olctum çünkü orası mi birasi mi diye aramak istemiyorum
Aç muzigi,tut ellerinden oynat, al sana hareket al sana adım
Bu arada hoş geldin
Telefonda soylemissindir inşallahhasta sanar, ana yüreği bu,
Tatlım adımda kolay kolay birinciliği vermiyorum ona göreÇok teşekkür ederiim. ♥Gaza geldim. Evin içinde kaç tur atıcam bakalım.
Ben genelde tembelimdir baya.Tatlım adımda kolay kolay birinciliği vermiyorum ona göre
Aynen canım ama dikkat et :// maskeyle mi spor yapılacak acabaKızlar çok mutluyum spor salonları bugün açılmış yarından itibaren Bi aksilik olmazsa gidicem üyeliğim yanmasın
Kaptancım siz uykuda da kilo veriyorsunuzdur eminim. Ee boşuna kaptan olunmuyor...Uyuyordum halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?