- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.141
Kesin öyledir kuzumKaptancım siz uykuda da kilo veriyorsunuzdur eminim. Ee boşuna kaptan olunmuyor...
Maskeyle yapılırsa ben ölürüm nefessizliktenbakalım yarın belli olurAynen canım ama dikkat et :// maskeyle mi spor yapılacak acaba
Ceylan bugün seninle yarışıyorumTatlım adımda kolay kolay birinciliği vermiyorum ona göre
Topla topla canım cuma günü başlayalım mı beraberBende telegramdan takip ediyorum canım
Vayyyyyy bende okul bahçesinde yürüyorumCeylan bugün seninle yarışıyorum1.lik için hala kesin konuşamıyorum ama 2.lik kesindir artık
Vayy kararlısınız maşallahTopla topla canım cuma günü başlayalım mı beraber ♥ benim niyetim var yapmaya.. son karpuz çilek falan yiyorum
Bugün yarışma çekişmeli geçecek gibi duruyorVayyyyyy bende okul bahçesinde yürüyorum
Hayal etIşte o noktaları tutturmak sıkıntıgöbek deligi yok onun
Yok ya sabahtan beri yatıp uyudumBugün yarışma çekişmeli geçecek gibi duruyor
Tamamdır :)Kızlar deminde yazdıgım gibi ekip kişi sayımız bir hayli fazla eski 5.takım üyeleri hariç yeni gelen arkadaşları aşağıdaki linke yönlendirelim olur mu
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Şimdilik 13. Takıma gelebilirsiniz arkadaşlar. Yarışmanın gidişatı ile ilgili de bazı belirsizlikler var. Detayları takımda anlatırım. Teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Hadi bakalım kuzum yarışa varım diyorumCeylan bugün seninle yarışıyorum1.lik için hala kesin konuşamıyorum ama 2.lik kesindir artık
Ceylan hırslandı 40bin adım geliyorHadi bakalım kuzum yarışa varım diyorum
Ay herşeyi yapasım var benim de şekersiz 21 gün üstüne yitik şifalar spor salonu derken canım çıkacak gibiTopla topla canım cuma günü başlayalım mı beraber ♥ benim niyetim var yapmaya.. son karpuz çilek falan yiyorum
Böyle hırsa can kurbanCeylan hırslandı 40bin adım geliyor
Aaa araaya if falnda ekleAy herşeyi yapasım var benim de şekersiz 21 gün üstüne yitik şifalar spor salonu derken canım çıkacak gibiyapalım kız ona da varım cuma başlayalım
Ceylan bu yaparCeylan hırslandı 40bin adım geliyor
Ece pirinç lapası diyetini ne zaman yapıyorduk, regl olunca mı olmadan önce mi?Ay ben gece yemek yiyip yatınca sabah midem ekşiyoriğrenç bir hisle dolanıyorum sırf onun için yemem. Neyse oldu bitti diyeti bozmadan olduğu gibi devam 1 geceden birşey olmaz geri verirsin rahatça cumaya kadar canım
Canım regl döneminse ödem olmuş olabilir kendini şiş hissediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?