- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.161
Göreceğiz o kiloları hatta daha da altını. ♥ Mercimekli aş derler Hatay’da.Soğanı hafif yanık olunca ayrı güzel oluyor. Diğer favorim de onun acılı versiyonu. Kimyonlu biberli bulgur pilavı. Kalbimi bırakacağım buraya. Hatay’da adı daha farklı tabii. Burayı iyice diyar diyar anadolu’ya çeviricem az kaldı.
O linki bulursam hatirlarsam yönlendiririmKızlar deminde yazdıgım gibi ekip kişi sayımız bir hayli fazla eski 5.takım üyeleri hariç yeni gelen arkadaşları aşağıdaki linke yönlendirelim olur mu
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Şimdilik 13. Takıma gelebilirsiniz arkadaşlar. Yarışmanın gidişatı ile ilgili de bazı belirsizlikler var. Detayları takımda anlatırım. Teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Kız ben hep kiloluydum hiç zayıf olmadım ki bu en düşük kilom benimBi insan çocukluktan beri kilolu olur mu yaa hiç mi değişmez bakalım bu sene değişicem
Tuz çok zararlı ama her şeye lezzet katıyor... Gerçi başımıza ne geldiyse lezzetli şeylerden geldi. Tuzu azaltalım bence de. Ama iyotu da yeteri kadar alalım aman diyim. Ödem atıcaz diye tiroit hastası olmayalım durduk yere.
Ben de p90x3 yapayım dedim. Canım çıktı 10 dk yapabildim. O ne öyle, feleğim şaştı.kalp krizi geçirmeyeyim diye onu bıraktım 30 dk pilates yaptım. O da kolay değil ama biraz daha iyi geldi. ♥
Yazarken benim de canım çok çekti. Ondan oldu herhalde.yazdıklarını okuyunca açlığımı hatırladımutanmasam tarif isteyeceğim yaa ne güzel de allandıra ballandıra anlatmışsın soğanı yanık olursa falan diye. Neyse ideal kiloma inince Hataylılardan Hatay Yemekleri diye tarif defteri yapacağım
Yarın bi daha deneyeceğim bakalım. Yani ben hiç bu kadar ciğerimin yandığını bilmem. O dereceBen de ilk cardio yapışımda kalp krizi geçiriyorum snamıştım
Valla kızlar iyiki varsınız siz motive ediyorsunuz beni yoksa bu boğazımı tutmam imkansizSana güveniyorum Ceylanım bu defa bırakma sakın, başaracaksın hissediyoruuummm
Yazarken benim de canım çok çekti. Ondan oldu herhalde.Siz yeter ki isteyin. Bende tarif çok. Anneannemden, annemden tarifi alır hemmen yazarım buraya.
Ayy ömür boyu deme gözümü korkutma iyice bir araştıralım nalım yapacağımıza cuma başlayalımBu öyle 21 gün falan değil ama bildiğin hayat boyu değişim... Hazır mısın? Kendini hazırla cumaya
Kaptan artık şu hayatım daki diyet ve spor muhabbeti bitsin istiyotum.. sadece onun için inan ki.. kronik hastalığım yok.. sadece egzama bir de ben amir yani oğlun için tedavi görmüştüm belki bu program tedavisiz 2. Evlada kavuşmamı saplarVayy kararlısınız maşallah
Korkma korkma.. şu an da yaptığımız da şok farklı değil... Seviye kurallarına uyarak 9. Seviyeye gelicez ve orada biticek ondan sonra artık min. Sağlıksız gıda ile yaşam boyu devam inşallahAyy ömür boyu deme gözümü korkutma iyice bir araştıralım nalım yapacağımıza cuma başlayalım
Benim için bir zevk.Yaz yaz yazzzz...Hele anneanne tarifleri altın değerinde bana göre. Tabii anne tariflerine de haksızlık etmeyelim ama anneanne kadar değil tabii. Meşhur yöresel yemeklere bayılıyorum. Allahım beden bu kadar farklı lezzetler denemeye açığım yaa Benim olayım da bu. Bir yere gittim mi oraya ait ne varsa yemem lazım
Ben de çok acıktım ama daha eşim gelmedi bekliyorum o yüzdenSelam kızlar naaptınız bensiz
Ben yemeğimi yedm biraz dinlenip spor yapıcam inşallah
Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, İnşallah başarılı olursun,ben araştırdıgımda gözüm yememiştiKaptan artık şu hayatım daki diyet ve spor muhabbeti bitsin istiyotum.. sadece onun için inan ki.. kronik hastalığım yok.. sadece egzama bir de ben amir yani oğlun için tedavi görmüştüm belki bu program tedavisiz 2. Evlada kavuşmamı saplarkim bilir..
9 seviye hepi topu belki 3-5 ay sürüyor sanırım öyle çoook uzun değil..
Başta Ahmet apa da diyor sağlıklı olan bazı besinler de yasak ama bunlar bazı seviyeler de geri geliyor baştan işte metabolizmayı eski haline getirmek için sağlıklı olsa da meyve falan yasak süt kefir öyle.. emzirirken bir defa başlamıştım çok güzel di biraz da nebevi bir beslenme ya ona doğru ilerleyen bir program ilerde oruçları var mizaca göre beslenme var.. sünnete uygun yeme içme vs.. o yüzden artık son kez bu diyet beslenme vs işini yapıp ömürlük nokte demek istiyorum
Öğle yemeğini çok geç yedim. Birazdan akşam yemeğini yiyeceğim umarım. Güzel sporlar.Selam kızlar naaptınız bensiz
Ben yemeğimi yedm biraz dinlenip spor yapıcam inşallah
10 muuTuz çok zararlı ama her şeye lezzet katıyor... Gerçi başımıza ne geldiyse lezzetli şeylerden geldi. Tuzu azaltalım bence de. Ama iyotu da yeteri kadar alalım aman diyim. Ödem atıcaz diye tiroit hastası olmayalım durduk yere.
Ben de p90x3 yapayım dedim. Canım çıktı 10 dk yapabildim. O ne öyle, feleğim şaştı.kalp krizi geçirmeyeyim diye onu bıraktım 30 dk pilates yaptım. O da kolay değil ama biraz daha iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?