Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yazdıklarını okuyunca açlığımı hatırladımutanmasam tarif isteyeceğim yaa ne güzel de allandıra ballandıra anlatmışsın soğanı yanık olursa falan diye. Neyse ideal kiloma inince Hataylılardan Hatay Yemekleri diye tarif defteri yapacağım

O linki bulursam hatirlarsam yönlendiririm

Ben de ilk cardio yapışımda kalp krizi geçiriyorum snamıştım

Yazarken benim de canım çok çekti. Ondan oldu herhalde. Siz yeter ki isteyin. Bende tarif çok. Anneannemden, annemden tarifi alır hemmen yazarım buraya.

Yaz yaz yazzzz... Hele anneanne tarifleri altın değerinde bana göre. Tabii anne tariflerine de haksızlık etmeyelim ama anneanne kadar değil tabii. Meşhur yöresel yemeklere bayılıyorum. Allahım beden bu kadar farklı lezzetler denemeye açığım yaa Benim olayım da bu. Bir yere gittim mi oraya ait ne varsa yemem lazım

Yazarken benim de canım çok çekti. Ondan oldu herhalde. Siz yeter ki isteyin. Bende tarif çok. Anneannemden, annemden tarifi alır hemmen yazarım buraya.

Vayy kararlısınız maşallah
Kaptan artık şu hayatım daki diyet ve spor muhabbeti bitsin istiyotum.. sadece onun için inan ki.. kronik hastalığım yok.. sadece egzama bir de ben amir yani oğlun için tedavi görmüştüm belki bu program tedavisiz 2. Evlada kavuşmamı saplar kim bilir..
9 seviye hepi topu belki 3-5 ay sürüyor sanırım öyle çoook uzun değil..

Başta Ahmet apa da diyor sağlıklı olan bazı besinler de yasak ama bunlar bazı seviyeler de geri geliyor baştan işte metabolizmayı eski haline getirmek için sağlıklı olsa da meyve falan yasak süt kefir öyle.. emzirirken bir defa başlamıştım çok güzel di biraz da nebevi bir beslenme ya ona doğru ilerleyen bir program ilerde oruçları var mizaca göre beslenme var.. sünnete uygun yeme içme vs.. o yüzden artık son kez bu diyet beslenme vs işini yapıp ömürlük nokte demek istiyorum

Ayy ömür boyu deme gözümü korkutma iyice bir araştıralım nalım yapacağımıza cuma başlayalım
Korkma korkma.. şu an da yaptığımız da şok farklı değil... Seviye kurallarına uyarak 9. Seviyeye gelicez ve orada biticek ondan sonra artık min. Sağlıksız gıda ile yaşam boyu devam inşallah bugpn ses kaydını da Ahmet bey de öyle diyor hani kıxartma hamur vs yiyin ama mesala 2 ayda bir yiyin diyor.. zaten bu programı yapan insanların hepsi isterseniz de yiyemiyorsunuz çünkü artık mide vücut öyle karışık ve sağlıksız besinleri kaldıramıyor vs diyor

Benim için bir zevk. Amaaa ideal kilolara gelince... O zamana kadar evde yapılmışları dahi yemiyorum ben. Size de tarif vererek bu günaha ortak olamam.

Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, İnşallah başarılı olursun,ben araştırdıgımda gözüm yememişti

Kızlarrrrr ben geldim orucluydum dayanamadım bi daha tartıldım

107.4 çıktım cok heyecanliyim sanki cuma hedefine ulasacam gibi geldi bugün hava çok sıcaktı dedim kesin bayılacak susuzluktan markete şampuan almaya gitmiştim meyveleri gorunce gözüm döndü sanki önüme bi kasa meyve koysaniz hepsini yiyecek gibi hissediyorum

10 muu ya ben onu 30 dk yapmıyorum bazen bazı videolar iyice kolay geliyor çift yapıyorum ama sonra ki günler pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…