- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.181
Bel benlm de bildiğim şöööyle aynaya bir bak bel kavisi vardır zaten tam en ince yerini ben ölçüm olarak alıyorum hepHerkes öylemi ölçtü ki. Ben iki ölçü alıyorum aslında gobekdeliginin 2 parmak üstü ve 2 parmak altı. Önemli olan incelmeincelen ordanda incelir
Canim valla normalde önceliğin saglik Allah korusun kimseye muhtaç olmayayım diyorum misal bi gün bayılırsam 4-5 kisi bi araya geldi taşıyamadılar desinler istemiyorum diye sonrada herkesin kilima yorum yapmasından bıktımKaptan artık şu hayatım daki diyet ve spor muhabbeti bitsin istiyotum.. sadece onun için inan ki.. kronik hastalığım yok.. sadece egzama bir de ben amir yani oğlun için tedavi görmüştüm belki bu program tedavisiz 2. Evlada kavuşmamı saplarkim bilir..
9 seviye hepi topu belki 3-5 ay sürüyor sanırım öyle çoook uzun değil..
Başta Ahmet apa da diyor sağlıklı olan bazı besinler de yasak ama bunlar bazı seviyeler de geri geliyor baştan işte metabolizmayı eski haline getirmek için sağlıklı olsa da meyve falan yasak süt kefir öyle.. emzirirken bir defa başlamıştım çok güzel di biraz da nebevi bir beslenme ya ona doğru ilerleyen bir program ilerde oruçları var mizaca göre beslenme var.. sünnete uygun yeme içme vs.. o yüzden artık son kez bu diyet beslenme vs işini yapıp ömürlük nokte demek istiyorum
Duanı eksik etme tatlımCesaretinden dolayı tebrik ediyorum, İnşallah başarılı olursun,ben araştırdıgımda gözüm yememişti
Sen de başla benle bence bu programa.. benlm kronik bir hastalığım yok çok şükür sadece beslenmemim ve biraz da nefismin terbiye olmasını istiyorum.. canım hergğn farklı bir şey çekiyor.. sürekli yeme fikri var aklımda bıktım artık.. bunlardan kurtulmak istiyorum...Canim valla normalde önceliğin saglik Allah korusun kimseye muhtaç olmayayım diyorum misal bi gün bayılırsam 4-5 kisi bi araya geldi taşıyamadılar desinler istemiyorum diye sonrada herkesin kilima yorum yapmasından bıktım
Ya doğuştan kendiliginden zayıf 40 kiloluk insanlar bile sunu ye bunu yene diyor ya gel dellenme
Tebrik ederim canım bende heyecanlandım şimdiKızlarrrrr ben geldim orucluydum dayanamadım bi daha tartıldım
107.4 çıktım cok heyecanliyim sanki cuma hedefine ulasacam gibi geldi bugün hava çok sıcaktı dedim kesin bayılacak susuzluktan markete şampuan almaya gitmiştim meyveleri gorunce gözüm döndü sanki önüme bi kasa meyve koysaniz hepsini yiyecek gibi hissediyorum
Ay 10 bile ciğerimi söktü.10 muuya ben onu 30 dk yapmıyorum bazen bazı videolar iyice kolay geliyor çift yapıyorum ama sonra ki günler pert
Ay hadi hayırlısı canım süreciniz güzel geçsin inşallah bizlerede bilgi verirsin beni korkutuyor böyle şeyler cesaret edemiyorum ama cidden şu yemek ye şişmanla / yemek yeme zayıfla döngüsünden bende çok sıkıldımKaptan artık şu hayatım daki diyet ve spor muhabbeti bitsin istiyotum.. sadece onun için inan ki.. kronik hastalığım yok.. sadece egzama bir de ben amir yani oğlun için tedavi görmüştüm belki bu program tedavisiz 2. Evlada kavuşmamı saplarkim bilir..
9 seviye hepi topu belki 3-5 ay sürüyor sanırım öyle çoook uzun değil..
Başta Ahmet apa da diyor sağlıklı olan bazı besinler de yasak ama bunlar bazı seviyeler de geri geliyor baştan işte metabolizmayı eski haline getirmek için sağlıklı olsa da meyve falan yasak süt kefir öyle.. emzirirken bir defa başlamıştım çok güzel di biraz da nebevi bir beslenme ya ona doğru ilerleyen bir program ilerde oruçları var mizaca göre beslenme var.. sünnete uygun yeme içme vs.. o yüzden artık son kez bu diyet beslenme vs işini yapıp ömürlük nokte demek istiyorum
Ben her yerimin en kalın yerini ölçüyorumBel benlm de bildiğim şöööyle aynaya bir bak bel kavisi vardır zaten tam en ince yerini ben ölçüm olarak alıyorum hep
Öyle demeyin kız düşünsenize zayıfsınız evdesiniz ne yapacaksınız. Hiç değilse sismaniz spor yapıyoruz. Vallaha çok saglikliyiz. Ben zayıf olsam hayatta spor yapmazdım. 1 kata bile asansörle çıkardımAy hadi hayırlısı canım süreciniz güzel geçsin inşallah bizlerede bilgi verirsin beni korkutuyor böyle şeyler cesaret edemiyorum ama cidden şu yemek ye şişmanla / yemek yeme zayıfla döngüsünden bende çok sıkıldım
Cnm leslie yapabilirsin.. Müzik açıp sağa,sola,öne,arkaya dans ederek biseyler yapabilirsin. Sen yeterki iste harekete geç devamı gelir.Alışırsan yapmadığın gün huzursuz olursun.Çok teşekkür ederiim. ♥Gaza geldim. Evin içinde kaç tur atıcam bakalım.
Ben regl başladıktan sonra ilk günlerde yapıyorum 1 günün sonunda bile uyandığında vücudun resmen inceliyor. Hani o regl şişirir insanı balon balığı gibi gezersin ya onu gideriyor işte.Ece pirinç lapası diyetini ne zaman yapıyorduk, regl olunca mı olmadan önce mi?
Diger favorin domatesli biberli olan mı?Göreceğiz o kiloları hatta daha da altını. ♥ Mercimekli aş derler Hatay’da.Soğanı hafif yanık olunca ayrı güzel oluyor. Diğer favorim de onun acılı versiyonu. Kimyonlu biberli bulgur pilavı. Kalbimi bırakacağım buraya. Hatay’da adı daha farklı tabii. Burayı iyice diyar diyar anadolu’ya çeviricem az kaldı.
O raddeye geleyim başka bi şey istemiyorum.Cnm leslie yapabilirsin.. Müzik açıp sağa,sola,öne,arkaya dans ederek biseyler yapabilirsin. Sen yeterki iste harekete geç devamı gelir.Alışırsan yapmadığın gün huzursuz olursun.
Aslında bana bulgur pilavı olsun gerisi önemli değil.Diger favorin domatesli biberli olan mı?
Bilmiyorum cnm leslie 1 defa yaptım. Çok basit geldi diye devam etmedim. Jillian Michales'in videoları çok etkili hem de sadece 30 dakika sürüyor.O raddeye geleyim başka bi şey istemiyorum.Şu okul bitse neler neler yapıcam da... Kısıtlıyor beni. Temmuzun 17’sinden sonra en bomba halimle sahalarda olucam. Leslie kaç mil yeterli olur ki?
Canim nerden baksan 1 yıldan fazla zamanım var yolum çok uzun. işteydim yazdıklarınıza yetişemedim ama hangi beslenme programından söz ediyorsan emin ol onada sira gelir sıkıldıkça yeni seyler denemek istiyorum sırf aynı düzenden sıkılırım için diyetisyen e gitmek istemiyorum ama cidden burası çok iyi geldi motivasyon olarak 10 tane diyetisyen bu kadar motive edemez heleki gecen hafta takima giremeyince kaptanin kilo versen bile bu beslenme duzeniyle olnaz deyisi bana cok iyi gaz verdiDuanı eksik etme tatlım
Sen de başla benle bence bu programa.. benlm kronik bir hastalığım yok çok şükür sadece beslenmemim ve biraz da nefismin terbiye olmasını istiyorum.. canım hergğn farklı bir şey çekiyor.. sürekli yeme fikri var aklımda bıktım artık.. bunlardan kurtulmak istiyorum...
Seni kilona bağlı şeker vs hastalığın var ise bal bu gece bş araştır raporları oku böyyyle çoook insan kurtulmuş haklardan ilaçlardan.. 35 kilo veren bir anne kız takip ettim ben inste onlar yine en baştan başladılar onlarla bir şlerlicem artık
Canim lütfen dışını sık valla sinirliyim insanin gözü dönüyor sınırsızca ne varsa evde hepsini yiyor ben dün sinirden çarpıyordum dayandım yemedim büyündeysen dayanEşimle gece dalaştık sabah da birşey demeden uyandırmadan işe gitmiş şu saat oldu ne mesaj attı ne aradı zaten 2 saat sonra eve gelecek.Sabah uyandığımdan beri resmen irade savaşı veriyorum duygusal açlık hissim ortaya çıktı diyeti bozup ne varsa yiyim diyorum sonra da kendimi frenliyorum..
Böyle üzgün sinirli olunca gelen yemek yeme isteği kadar kötü bir şey yok yahu
Hic yemek yemicekmisinnnnBenimde ilk gün kuzucum sabah canım hiç birşey istemedi bir kupa sütlü kahve içtim şimdide bir bardak çay içiyorum sonra su ve bitki çayı içicem sırasıyla sıvı alımı yapmam lazım sonra bol bol wc
Çok pişman olursun canım dikkatli ol. Yemen gerektiği kadar sağlıklı şeyler yiyebilirsin.Yoksa duygusal açlıkla yemeye başladığın an devamı geliyor ve kendini tekrardan toparlaması zor oluyor. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Yemek düşünme.Eşimle gece dalaştık sabah da birşey demeden uyandırmadan işe gitmiş şu saat oldu ne mesaj attı ne aradı zaten 2 saat sonra eve gelecek.Sabah uyandığımdan beri resmen irade savaşı veriyorum duygusal açlık hissim ortaya çıktı diyeti bozup ne varsa yiyim diyorum sonra da kendimi frenliyorum..
Böyle üzgün sinirli olunca gelen yemek yeme isteği kadar kötü bir şey yok yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?