Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes öylemi ölçtü ki. Ben iki ölçü alıyorum aslında gobekdeliginin 2 parmak üstü ve 2 parmak altı. Önemli olan incelme incelen ordanda incelir
Bel benlm de bildiğim şöööyle aynaya bir bak bel kavisi vardır zaten tam en ince yerini ben ölçüm olarak alıyorum hep

Canim valla normalde önceliğin saglik Allah korusun kimseye muhtaç olmayayım diyorum misal bi gün bayılırsam 4-5 kisi bi araya geldi taşıyamadılar desinler istemiyorum diye sonrada herkesin kilima yorum yapmasından bıktım

Ya doğuştan kendiliginden zayıf 40 kiloluk insanlar bile sunu ye bunu yene diyor ya gel dellenme

Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, İnşallah başarılı olursun,ben araştırdıgımda gözüm yememişti
Duanı eksik etme tatlım
Sen de başla benle bence bu programa.. benlm kronik bir hastalığım yok çok şükür sadece beslenmemim ve biraz da nefismin terbiye olmasını istiyorum.. canım hergğn farklı bir şey çekiyor.. sürekli yeme fikri var aklımda bıktım artık.. bunlardan kurtulmak istiyorum...
Seni kilona bağlı şeker vs hastalığın var ise bal bu gece bş araştır raporları oku böyyyle çoook insan kurtulmuş haklardan ilaçlardan.. 35 kilo veren bir anne kız takip ettim ben inste onlar yine en baştan başladılar onlarla bir şlerlicem artık

Tebrik ederim canım bende heyecanlandım şimdi ama kendini meyveye bile saldıracak konumu getirme meyve günde 2 yiyebilirsin hatırlayamadım menülerini meyveyi kesmedin değil mi

10 muu ya ben onu 30 dk yapmıyorum bazen bazı videolar iyice kolay geliyor çift yapıyorum ama sonra ki günler pert
Ay 10 bile ciğerimi söktü. Benden geçmiş azizim. Pilates de zor geliyor ama bitiriyorum en azından. Ama yarın tekrar bir şans vereceğim. Olursa güzel olur. Olmazsa yolumuza başka sporlarla devam ediciğiz.

Ay hadi hayırlısı canım süreciniz güzel geçsin inşallah bizlerede bilgi verirsin beni korkutuyor böyle şeyler cesaret edemiyorum ama cidden şu yemek ye şişmanla / yemek yeme zayıfla döngüsünden bende çok sıkıldım

Öyle demeyin kız düşünsenize zayıfsınız evdesiniz ne yapacaksınız. Hiç değilse sismaniz spor yapıyoruz. Vallaha çok saglikliyiz. Ben zayıf olsam hayatta spor yapmazdım. 1 kata bile asansörle çıkardım

Çok teşekkür ederiim. ♥ Gaza geldim. Evin içinde kaç tur atıcam bakalım.
Cnm leslie yapabilirsin.. Müzik açıp sağa,sola,öne,arkaya dans ederek biseyler yapabilirsin. Sen yeterki iste harekete geç devamı gelir.Alışırsan yapmadığın gün huzursuz olursun.

Ece pirinç lapası diyetini ne zaman yapıyorduk, regl olunca mı olmadan önce mi?
Ben regl başladıktan sonra ilk günlerde yapıyorum 1 günün sonunda bile uyandığında vücudun resmen inceliyor. Hani o regl şişirir insanı balon balığı gibi gezersin ya onu gideriyor işte. O esnada bir 500 600 gramda verirsin muhtemelen ben geçen reglimde yaptım 1 kgye yakın gitti

Diger favorin domatesli biberli olan mı?

Cnm leslie yapabilirsin.. Müzik açıp sağa,sola,öne,arkaya dans ederek biseyler yapabilirsin. Sen yeterki iste harekete geç devamı gelir.Alışırsan yapmadığın gün huzursuz olursun.
O raddeye geleyim başka bi şey istemiyorum. Şu okul bitse neler neler yapıcam da... Kısıtlıyor beni. Temmuzun 17’sinden sonra en bomba halimle sahalarda olucam. Leslie kaç mil yeterli olur ki?

Diger favorin domatesli biberli olan mı?
Aslında bana bulgur pilavı olsun gerisi önemli değil. Ona da bayılırım. Ama benim dediğimde domates koymuyorlar genelde. Soğanı kavuruyorlar yine bol zeytin yağında. Bol biber salçası ve kimyon koyuyorlar. Onu da kavuruyorlar. En son bulgur tuz su falan. Hatay’da kemunlu biberli aş diyorlar. Fotoğraf atardım ama linç edilmek istemiyorum.

Eşimle gece dalaştık sabah da birşey demeden uyandırmadan işe gitmiş şu saat oldu ne mesaj attı ne aradı zaten 2 saat sonra eve gelecek. Sabah uyandığımdan beri resmen irade savaşı veriyorum duygusal açlık hissim ortaya çıktı diyeti bozup ne varsa yiyim diyorum sonra da kendimi frenliyorum..

Böyle üzgün sinirli olunca gelen yemek yeme isteği kadar kötü bir şey yok yahu

O raddeye geleyim başka bi şey istemiyorum. Şu okul bitse neler neler yapıcam da... Kısıtlıyor beni. Temmuzun 17’sinden sonra en bomba halimle sahalarda olucam. Leslie kaç mil yeterli olur ki?
Bilmiyorum cnm leslie 1 defa yaptım. Çok basit geldi diye devam etmedim. Jillian Michales'in videoları çok etkili hem de sadece 30 dakika sürüyor.

Canim nerden baksan 1 yıldan fazla zamanım var yolum çok uzun. işteydim yazdıklarınıza yetişemedim ama hangi beslenme programından söz ediyorsan emin ol onada sira gelir sıkıldıkça yeni seyler denemek istiyorum sırf aynı düzenden sıkılırım için diyetisyen e gitmek istemiyorum ama cidden burası çok iyi geldi motivasyon olarak 10 tane diyetisyen bu kadar motive edemez heleki gecen hafta takima giremeyince kaptanin kilo versen bile bu beslenme duzeniyle olnaz deyisi bana cok iyi gaz verdi

Canim lütfen dışını sık valla sinirliyim insanin gözü dönüyor sınırsızca ne varsa evde hepsini yiyor ben dün sinirden çarpıyordum dayandım yemedim büyündeysen dayan

Mühim bisey yoktur inşallah

Çok pişman olursun canım dikkatli ol. Yemen gerektiği kadar sağlıklı şeyler yiyebilirsin.Yoksa duygusal açlıkla yemeye başladığın an devamı geliyor ve kendini tekrardan toparlaması zor oluyor. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Yemek düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…