- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.201
Başka şeye odaklan canım evde adım at dur bak yarısmada var bahaneyle kafan dağılsınEşimle gece dalaştık sabah da birşey demeden uyandırmadan işe gitmiş şu saat oldu ne mesaj attı ne aradı zaten 2 saat sonra eve gelecek.Sabah uyandığımdan beri resmen irade savaşı veriyorum duygusal açlık hissim ortaya çıktı diyeti bozup ne varsa yiyim diyorum sonra da kendimi frenliyorum..
Böyle üzgün sinirli olunca gelen yemek yeme isteği kadar kötü bir şey yok yahu
Allah'ım sen nasıl kilo koruyacaksın garanti olması için hedefinin 20 kg altında mezun edelim seniÖyle demeyin kız düşünsenize zayıfsınız evdesiniz ne yapacaksınız. Hiç değilse sismaniz spor yapıyoruz. Vallaha çok saglikliyiz. Ben zayıf olsam hayatta spor yapmazdım. 1 kata bile asansörle çıkardım
Canim iftardan once sanki kendimi tutamayip ne aldıysam hepsini bitirecekmişim gibime geliyordu sonra baya su ictim hem doydum hem o heyecanim gecti sanki yemeyi birak saldiracakmisim gibi hissediyordumTebrik ederim canım bende heyecanlandım şimdiama kendini meyveye bile saldıracak konumu getirme meyve günde 2 yiyebilirsin hatırlayamadım menülerini meyveyi kesmedin değil mi
15 gündür diyet yapıyorum 15 günü toplasam bugünkü kadar iştahım yoktu insan bir yerde boşluk hissedince hemen onu yemekle doldurmaya çalışıyor. Yemedim şükür şu saate kadar normal diyetimi yaptım.Canim lütfen dışını sık valla sinirliyim insanin gözü dönüyor sınırsızca ne varsa evde hepsini yiyor ben dün sinirden çarpıyordum dayandım yemedim büyündeysen dayan
Mühim bisey yoktur inşallah
Daha önce çok yaşadım 1 gün başlayınca diğer günlere de sıçrıyorÇok pişman olursun canım dikkatli ol. Yemen gerektiği kadar sağlıklı şeyler yiyebilirsin.Yoksa duygusal açlıkla yemeye başladığın an devamı geliyor ve kendini tekrardan toparlaması zor oluyor. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Yemek düşünme.
He oruçken öyle oldun tamam kuzum normalCanim iftardan once sanki kendimi tutamayip ne aldıysam hepsini bitirecekmişim gibime geliyordu sonra baya su ictim hem doydum hem o heyecanim gecti sanki yemeyi birak saldiracakmisim gibi hissediyordum
Aynen bende sürekli su içiyorum şuan helyum yemiş balon gibi süzülüyorum evin içinde ama iyi geldiCanim iftardan once sanki kendimi tutamayip ne aldıysam hepsini bitirecekmişim gibime geliyordu sonra baya su ictim hem doydum hem o heyecanim gecti sanki yemeyi birak saldiracakmisim gibi hissediyordum
Canim cok gerginsen leblebi varsa iyle zManlarda onu ye ven inu kucuk kucuk yiyorum sanki abur cubur yemişim gibi gerginliğini atmaya çalışıyorum normalde aman aman gözümün aradığı birsey degilAynen bende sürekli su içiyorum şuan helyum yemiş balon gibi süzülüyorum evin içinde ama iyi geldi
Vallaha zaten bir daha kilo alırsam vermek için uğraşmayacağım. Kilo alirsamda Allah belami versin artık top etsin yuvalasin beniAllah'ım sen nasıl kilo koruyacaksın garanti olması için hedefinin 20 kg altında mezun edelim seni
Gorusuruz canım iyi dinlenmeler dikkat et de hasta falan olmaKızlar ben erkenden menümü yazdım kaçayım. Bir iki gündür vücudumda bir dengesizlik var resmen. Yaklaşan reglin de etkisi var muhtemelen ama böyle bir halsizlik, üşüme... Bir türlü ısınamıyorum. Resmen yorganın altına girdim şu an. Uyuyacak gibiyim. Bugün saf protein günü yaptım ödem atmak için. En son midem bulanınca birazcık tuzlu peynir yedim ama zaten çok su içtiğim için çok etkisi olacağını sanmıyorum. Bugünü kapattım her an uyuyabilirim. Yarın haberleşmek üzere
Bende bir daha asla bu kadar açılmayacağım önce zayıflayıp sonra 10 kilo fark yapınca geri inmesi de eziyet oluyorVallaha zaten bir daha kilo alırsam vermek için uğraşmayacağım. Kilo alirsamda Allah belami versin artık top etsin yuvalasin beni
Ya kuzum ben böyle seyleri pek sevmiyorum geçici çözümler tartıds eksi çıkmak güzel ama sonra ki hafta normalden zor oluyor sonra :/Cherry Mom ben eskiden farklı bir takımdayken orda kızlar sık sık bu diyeti yapıyordu tartı öncesinde. Bir nevi tartıda eksi çıkmak için uyguladığımız bir taktikti. Uzun süreli yapılmaz tabi maks 2 gün.
İyi uykular canımKızlar ben erkenden menümü yazdım kaçayım. Bir iki gündür vücudumda bir dengesizlik var resmen. Yaklaşan reglin de etkisi var muhtemelen ama böyle bir halsizlik, üşüme... Bir türlü ısınamıyorum. Resmen yorganın altına girdim şu an. Uyuyacak gibiyim. Bugün saf protein günü yaptım ödem atmak için. En son midem bulanınca birazcık tuzlu peynir yedim ama zaten çok su içtiğim için çok etkisi olacağını sanmıyorum. Bugünü kapattım her an uyuyabilirim. Yarın haberleşmek üzere
Aynen ya bu sefer ciddeen banada çok zor geldi verdiiğimiz emekler ortadaVallaha zaten bir daha kilo alırsam vermek için uğraşmayacağım. Kilo alirsamda Allah belami versin artık top etsin yuvalasin beni
Kaçamak yapmadan tam pirinç lapası diyeti yapılırsa yüzde yüz ödem atıyor zaten tuzsuz yağsız pirincin özelliği o. spor yapan bodyciler de hep öyle yerler vücutlarındaki fazla suyu atıp kaslarını belirginleştirmek için. Tavsiye ederim regl olduğun döneme denk gelirse perşembeden yapar gece de erken uyur cumaya rahatça bol eksili çıkarsın kaptanımYa kuzum ben böyle seyleri pek sevmiyorum geçici çözümler tartıds eksi çıkmak güzel ama sonra ki hafta normalden zor oluyor sonra :/
Bana sadece hani geçmeyen şişlik regli için falan uygulanabilir gibi geldi dediğin gibi etkiliymişte yüzde 90 zayıflatıyormuş
Sagol canım bende kaydedeyim bazı anlarda kurtarıcı olurBu da farklı bir versiyonu evet. Ben seneler önce şu konudan bulmuştum onu hala bende kayıtlıdır linki: 2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz
Ben biraz daha zorlusunu yapıyorum sabah öğle akşam 1 çay bardağı pirinci lapa yapıp üstüne limon kekik nane pulbiber döküp yiyorum zaten 3 çay bardağı pirinç şişince baya doyurucu oluyor.Normal zamanda çok gram fark ettirmez ama regl olup şişince o ödem denilen şeyi gerçekten atıyor senelerdir uyguladığım bir yöntem benim. 1 gün yapılsa da yeterli detoks gibi zaten ödemin çoğu ilk gün bitince uyku halindeyken eriyip gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?