- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.221
Bende ramazanda dedim ki bu kendime verdiğim son şansım bundada yapamazsam akışına bırakıcam dedimAynen ya bu sefer ciddeen banada çok zor geldi verdiiğimiz emekler ortada
Valla aynen ona göre bu işin ciddiyetine varalım bende birdaha kendimi böyle zorlayamam zorlasamda yaş 30 u geçti artık istesek bile zor olacak.. resmen hayatımın kararı gibi ya normal bir insan olacağım yada şişman mutsuzBende ramazanda dedim ki bu kendime verdiğim son şansım bundada yapamazsam akışına bırakıcam dedim
Bende senin gibi dusunuyorum 30 dan sonra metabolizmada yavaşlıyor benim gençliğime icim acıyor yazik degil mi diyorum en guzel yillarimi şişman olarak geçirmişim .Zararin neresinden dobersem kar kendime verdigim son sans ya seneye bu zamanlar en fazla 60 kilo biri olucam yada akışına bırakıcam ne olacaksa diyeValla aynen ona göre bu işin ciddiyetine varalım bende birdaha kendimi böyle zorlayamam zorlasamda yaş 30 u geçti artık istesek bile zor olacak.. resmen hayatımın kararı gibi ya normal bir insan olacağım yada şişman mutsuzben acayip depresyona giriyorum kilo alınca 82 oldugumda çok kötüydüm bir daha geri dönmek istemiyorum
Yok kuzum yicem tabiki yemediğim zaman gömülüyorum sonra Allah ne verdiyseHic yemek yemicekmisinnnnCeylansnn
Zaten kafada net karar vermedikçe olmuyor bu iş başta biraz ipin ucunu sıkı tutup sonraları gevşetmek en güzeli başaracağız inşallah sonrada burda başarı hikayemizi adım adım yazarızBende senin gibi dusunuyorum 30 dan sonra metabolizmada yavaşlıyor benim gençliğime icim acıyor yazik degil mi diyorum en guzel yillarimi şişman olarak geçirmişim .Zararin neresinden dobersem kar kendime verdigim son sans ya seneye bu zamanlar en fazla 60 kilo biri olucam yada akışına bırakıcam ne olacaksa diye
Kendi kendime savaş açmışım resmen
At kendini sokaga at at,acık havada yuru hızlı hızlıEşimle gece dalaştık sabah da birşey demeden uyandırmadan işe gitmiş şu saat oldu ne mesaj attı ne aradı zaten 2 saat sonra eve gelecek.Sabah uyandığımdan beri resmen irade savaşı veriyorum duygusal açlık hissim ortaya çıktı diyeti bozup ne varsa yiyim diyorum sonra da kendimi frenliyorum..
Böyle üzgün sinirli olunca gelen yemek yeme isteği kadar kötü bir şey yok yahu
Bende bir daha asla bu kadar açılmayacağım önce zayıflayıp sonra 10 kilo fark yapınca geri inmesi de eziyet oluyor
Aslında bana bulgur pilavı olsun gerisi önemli değil.Ona da bayılırım. Ama benim dediğimde domates koymuyorlar genelde. Soğanı kavuruyorlar yine bol zeytin yağında. Bol biber salçası ve kimyon koyuyorlar. Onu da kavuruyorlar. En son bulgur tuz su falan. Hatay’da kemunlu biberli aş diyorlar. Fotoğraf atardım ama linç edilmek istemiyorum.
Kız bugün son giriişim diyince artık hiç girmeyeceksin sandımDostlarım, bugün büyük ihtimal son girişim. Belki yatmadan bi okurum mesajları. Menümü yazayım sonra Behlül kaçar. Şans dileyin bana. Bugün hiç çalışmadım, çok konum birikti.
Çarşamba ya da perşembe yapayım bari ben bunu benim karabuğdaya benziyor onu da yesem olur kalanı duruyorduSagol canım bende kaydedeyim bazı anlarda kurtarıcı olur
A aa daha takıma giremedim.Kız bugün son giriişim diyince artık hiç girmeyeceksin sandım
İyi dersler ihmal etme bizim için
P90x3 ün pilatesi miAy 10 bile ciğerimi söktü.Benden geçmiş azizim. Pilates de zor geliyor ama bitiriyorum en azından. Ama yarın tekrar bir şans vereceğim. Olursa güzel olur. Olmazsa yolumuza başka sporlarla devam ediciğiz.
Ama bel ora değil kiBen her yerimin en kalın yerini ölçüyorum
Hayır ona daha gelemedim bile.P90x3 ün pilatesi mikız o çok zor geldi bana... Yaptım ama hani çat pat..
Canım benlm dediğim öyle bir iki aylık bir program değil... 9seviye var ve her birinde farklı şeyler yapıyorsun.. tam sıkılıcakken yeni seviyeye geçiyorsun gibi diyeyimCanim nerden baksan 1 yıldan fazla zamanım var yolum çok uzun. işteydim yazdıklarınıza yetişemedim ama hangi beslenme programından söz ediyorsan emin ol onada sira gelir sıkıldıkça yeni seyler denemek istiyorum sırf aynı düzenden sıkılırım için diyetisyen e gitmek istemiyorum ama cidden burası çok iyi geldi motivasyon olarak 10 tane diyetisyen bu kadar motive edemez heleki gecen hafta takima giremeyince kaptanin kilo versen bile bu beslenme duzeniyle olnaz deyisi bana cok iyi gaz verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?