Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ramazanda dedim ki bu kendime verdiğim son şansım bundada yapamazsam akışına bırakıcam dedim
Valla aynen ona göre bu işin ciddiyetine varalım bende birdaha kendimi böyle zorlayamam zorlasamda yaş 30 u geçti artık istesek bile zor olacak.. resmen hayatımın kararı gibi ya normal bir insan olacağım yada şişman mutsuz ben acayip depresyona giriyorum kilo alınca 82 oldugumda çok kötüydüm bir daha geri dönmek istemiyorum

Bende senin gibi dusunuyorum 30 dan sonra metabolizmada yavaşlıyor benim gençliğime icim acıyor yazik degil mi diyorum en guzel yillarimi şişman olarak geçirmişim .Zararin neresinden dobersem kar kendime verdigim son sans ya seneye bu zamanlar en fazla 60 kilo biri olucam yada akışına bırakıcam ne olacaksa diye
Kendi kendime savaş açmışım resmen

Zaten kafada net karar vermedikçe olmuyor bu iş başta biraz ipin ucunu sıkı tutup sonraları gevşetmek en güzeli başaracağız inşallah sonrada burda başarı hikayemizi adım adım yazarız

At kendini sokaga at at,acık havada yuru hızlı hızlı

neler biliyor ya

Dostlarım, bugün büyük ihtimal son girişim. Belki yatmadan bi okurum mesajları. Menümü yazayım sonra Behlül kaçar. Şans dileyin bana. Bugün hiç çalışmadım, çok konum birikti.
Kız bugün son giriişim diyince artık hiç girmeyeceksin sandım
İyi dersler ihmal etme bizim için

Ay 10 bile ciğerimi söktü. Benden geçmiş azizim. Pilates de zor geliyor ama bitiriyorum en azından. Ama yarın tekrar bir şans vereceğim. Olursa güzel olur. Olmazsa yolumuza başka sporlarla devam ediciğiz.
P90x3 ün pilatesi mi kız o çok zor geldi bana... Yaptım ama hani çat pat..

Canım benlm dediğim öyle bir iki aylık bir program değil... 9seviye var ve her birinde farklı şeyler yapıyorsun.. tam sıkılıcakken yeni seviyeye geçiyorsun gibi diyeyim bir araştır bence önünde zamanın da varsa sadece bu programı yapıp hem kilokarından hem hastalıklardan kurtulursun

hanmeli kuzucum bizim o yitik şifaları yapacaksak liste hazırlamamız lazım kaç gün 1. Seviye oruç tarihleri vs gibi listeyi hazırlayalım bence yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…