Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır ona daha gelemedim bile. youtube’da ecececomtr diye bir hesabı takip ediyorum. Uzun pilates seansları, bölgesel yerler için videoları falan var. Tatlış bir kadın. Onu yapıyorum.
Ha iyi ona devam et tony yı hiç deneme çok moral bozuyor ama keşke cardıoları yapabilsem çok güzel.. biraz zorlasam kendini oluyor aslında dinleme dinleme yap derim şu an ben 2. Aydayım da bana artık mesajla ısometrix agility dynmx felan çok çok kolay geliyor en başta warrior çok zorlamıştı hiç şınav yapamamıştım geçen gün yaptım ooh şakır şakır akıyor artık insan böyle daha motive oluyor güçlendiğini hissediyorsun

hanmeli kuzucum bizim o yitik şifaları yapacaksak liste hazırlamamız lazım kaç gün 1. Seviye oruç tarihleri vs gibi listeyi hazırlayalım bence yavaştan
Aynen ben şimdi telegram konuşmalarını bitirdim.. bir deftere yasaklı şeyleri yaxıcam.. onu geçtim ben insten hesap açıcam bunun için hem daha motive ilerlerim sen de takip edersin seviye bir bu yıl 42günmüş.. sen face de cansimidi seviye 1 yaz çıkar orayı oku.. sadece o yazı var zaten her şey ora da var..

Ben face kullanmıyorum ki kuzum

Şöyle oturup baktığım da inan ki bütün hayatım diyet spor olmuş... Kaç arkadaşım olursa olsun hepsi ile diyet muhabbeti yapmışım .. diyetteyşm diye ikramlarını reddetmişim.. spor var diye buluşmaya gitmemişim.. resmen takıntılıyım.. kim bilir arkamdan neler konuşuldu.. beni 10yoldır tanıyanlar bu da hep diyette bi veriyor bi alıyor demiştir garanti..

Artık hayatıma başka şekilde devam etmek istiyorum.. bitsin bu işkence

Adi ne canim bunun

Çabuk aç instagram hemen takip edicem seni

Teşekkür ederim canım

Görmedim linki canim
Yok mu diğer sayfalar da bebeğim ?bir daha atayem
Eeee nereden bulcam seni kuzum
Dün bakem link atabilirsem atim
Cherry Mom kuzum hanmeli beni bitirmeye kararlı
Deme deme öyle.. sen okudun mu can simidini.. bi defter de ayarla kendine ya da bir kağıt yasakları yazıp dolabamı yapıştıran napcan yaz bakam.. ben bir defter tutcam.. hatta ertesi gün kğ menğmğ dünden yazma gibi bir hedefim var ynş akşamdan bir sonraki günü planlayıp tik Atıcam.. daha iyi olur gibi geliyor bana

İşteee aynen bende dediğim gibiyim ortaokulda başladım ya ilk diyetime ömrüm kilo al ver oldu
Ama şimdiki diyetime kadar hep - aman ya yiyeyim istediğim zaman kilo veriyorum ben nasılsa - mantığındaydım ve 2 ay diyetle 15 kg yi verirdim şimdi 1 sene oldu 15 kg anca gitti vücut artık alarm veriyor sanki bu son diyor inşallah bende idrak ederde daha fazla zorlamam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…