- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.241
Ha iyi ona devam etHayır ona daha gelemedim bile.youtube’da ecececomtr diye bir hesabı takip ediyorum. Uzun pilates seansları, bölgesel yerler için videoları falan var. Tatlış bir kadın. Onu yapıyorum.
Aynenhanmeli kuzucum bizim o yitik şifaları yapacaksak liste hazırlamamız lazım kaç gün 1. Seviye oruç tarihleri vs gibi listeyi hazırlayalım bence yavaştan
Ben face kullanmıyorum ki kuzumAynenben şimdi telegram konuşmalarını bitirdim.. bir deftere yasaklı şeyleri yaxıcam.. onu geçtim ben insten hesap açıcam bunun için hem daha motive ilerlerim sen de takip edersin seviye bir bu yıl 42günmüş.. sen face de cansimidi seviye 1 yaz çıkar orayı oku.. sadece o yazı var zaten her şey ora da var..
Şöyle oturup baktığım da inan ki bütün hayatım diyet spor olmuş... Kaç arkadaşım olursa olsun hepsi ile diyet muhabbeti yapmışım .. diyetteyşm diye ikramlarını reddetmişim.. spor var diye buluşmaya gitmemişim.. resmen takıntılıyım.. kim bilir arkamdan neler konuşuldu.. beni 10yoldır tanıyanlar bu da hep diyette bi veriyor bi alıyor demiştir garanti..Ay hadi hayırlısı canım süreciniz güzel geçsin inşallah bizlerede bilgi verirsin beni korkutuyor böyle şeyler cesaret edemiyorum ama cidden şu yemek ye şişmanla / yemek yeme zayıfla döngüsünden bende çok sıkıldım
Kullanmadan da gooogle yaz çıkar oBen face kullanmıyorum ki kuzum
Kullanmadan da gooogle yaz çıkar oBen face kullanmıyorum ki kuzum
Adi ne canim bununCanım benlm dediğim öyle bir iki aylık bir program değil... 9seviye var ve her birinde farklı şeyler yapıyorsun.. tam sıkılıcakken yeni seviyeye geçiyorsun gibi diyeyimbir araştır bence önünde zamanın da varsa sadece bu programı yapıp hem kilokarından hem hastalıklardan kurtulursun
Çabuk aç instagram hemen takip edicem seniAynenben şimdi telegram konuşmalarını bitirdim.. bir deftere yasaklı şeyleri yaxıcam.. onu geçtim ben insten hesap açıcam bunun için hem daha motive ilerlerim sen de takip edersin seviye bir bu yıl 42günmüş.. sen face de cansimidi seviye 1 yaz çıkar orayı oku.. sadece o yazı var zaten her şey ora da var..
Teşekkür ederim canımSelam canım hoşgeldin sayfamıza ama senden bir ricam olacak yarışma talebini aşağıdaki linkten yazar mısın ihtiyacı olan diğer takımlar cevap verecektir bizim grupta 25 kişiyiz artık istediğim kadar üstüne düşemeyebilirimteşekkürler
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Şimdilik 13. Takıma gelebilirsiniz arkadaşlar. Yarışmanın gidişatı ile ilgili de bazı belirsizlikler var. Detayları takımda anlatırım. Teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Link attım giriş yapabilirsen oradan bir bak tatlımAdi ne canim bunun
Görmedim linki canimLink attım giriş yapabilirsen oradan bir bak tatlım
Sonuna kadar inşallah.. hiç öyle kötü düşünme.. seviye 9u alıp bitiricez ♥karaciğer temizliği de yaparız ooo mis
Valla kararlılığı beni bile korkuttu
Yok mu diğer sayfalar da bebeğim ?bir daha atayemGörmedim linki canim
Dün bakem link atabilirsem atimEeee nereden bulcam seni kuzum
İşteee aynen bende dediğim gibiyim ortaokulda başladım ya ilk diyetime ömrüm kilo al ver olduŞöyle oturup baktığım da inan ki bütün hayatım diyet spor olmuş... Kaç arkadaşım olursa olsun hepsi ile diyet muhabbeti yapmışım .. diyetteyşm diye ikramlarını reddetmişim.. spor var diye buluşmaya gitmemişim.. resmen takıntılıyım.. kim bilir arkamdan neler konuşuldu.. beni 10yoldır tanıyanlar bu da hep diyette bi veriyor bi alıyor demiştir garanti..
Artık hayatıma başka şekilde devam etmek istiyorum.. bitsin bu işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?