- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.261
9 seviye diyor hatun bide karaciğer temizliği ben öldüm bittim kesinValla kararlılığı beni bile korkuttu
Karaciğer temizliğini bahar temizliği gibi kolay söylrdi5 valla çok kararlı9 seviye diyor hatun bide karaciğer temizliği ben öldüm bittim kesin
Saatimiz dolduysa bitti yoksa yürümeye devam..Wallkklar bitti miiiiii
Anam ben elime defteri alayım hocam kızmasınYok mu diğer sayfalar da bebeğim ?bir daha atayem
Dün bakem link atabilirsem atim
Deme deme öyle.. sen okudun mu can simidini.. bi defter de ayarla kendine ya da bir kağıt yasakları yazıp dolabamı yapıştıran napcan yaz bakam.. ben bir defter tutcam.. hatta ertesi gün kğ menğmğ dünden yazma gibi bir hedefim var ynş akşamdan bir sonraki günü planlayıp tik Atıcam.. daha iyi olur gibi geliyor bana
Devam devam tatlım 12 ye kadar yolu varSaatimiz dolduysa bitti yoksa yürümeye devam..
Cnm artık saat 10da son. 12 ramazan içindiDevam devam tatlım 12 ye kadar yolu var
En son 22.30 a kadar atabiliriz sevgi gözükmüyor zaten ama sen yorulma artıkSaatimiz dolduysa bitti yoksa yürümeye devam..
Ooooo ceylann gümler 12 zannedip yürümedin demiDevam devam tatlım 12 ye kadar yolu var
Hayat gidiyor...İşteee aynen bende dediğim gibiyim ortaokulda başladım ya ilk diyetime ömrüm kilo al ver oldu
Ama şimdiki diyetime kadar hep - aman ya yiyeyim istediğim zaman kilo veriyorum ben nasılsa - mantığındaydım ve 2 ay diyetle 15 kg yi verirdim şimdi 1 sene oldu 15 kg anca gittivücut artık alarm veriyor sanki bu son diyor inşallah bende idrak ederde daha fazla zorlamam kendimi
Yok yağlı tuzluAnam ben elime defteri alayım hocam kızmasınilk 40 gün bulgur pilavı yicekmişiz doyana kadar oh oh hergün yaparım artık bizim köy bulgurundan yağsız tuzsuz değildir inşallah
Aynen ama ben geç yatıyorum hâla sıkıntı yokAllah'ım namaz vakitleri uzadıkça uzadıyatsıyı bekliyorum gözlerim kapalı
Sen başka bir şeysinAynen ama ben geç yatıyorum hâla sıkıntı yok
Şimdi attım6 katılım var açıklıyorum?
Ayyy maşallah kuzuya benimki gözümü kapasam ü üüüürüü üüüü diye horuz giibi ötüyorSen başka bir şeysinben sen gibi uykusuz kalamam.. geçen bir gece 2&3 defa kalktıkdaetğm gün göz kapağım seyirdi dayanamam ben uyumam lazım.. o günün sabahı galiba oğlanı da altın odaya kçtledşm kapıları.. onun uykusu yok .. dedim bak annecşm ben pişpiş uapıcam sen de yap 2 saatlik ninni açtım memeleri açtım o uyumadı tabii ama ben uyudum ninni bitmiş beni dürtüyor er eee eee diyo
Son saniyeye kadar yürüdün dimi?Şimdi attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?