Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anam ben elime defteri alayım hocam kızmasın ilk 40 gün bulgur pilavı yicekmişiz doyana kadar oh oh hergün yaparım artık bizim köy bulgurundan yağsız tuzsuz değildir inşallah

Hayat gidiyor...
Öyle ben de anneme bakıyorum.. hala diyet yapıyor ben çocukkende yapıyordu.. şimdi ben büyüdüm hala yapıyor vücuduna bakıyorum evet kilolu boyu yok çünkü kısalığın ve 3 çocuk doğurmanın neticesi napsın.. ama kendime bakıyorum.. aynı annem gibi ilerliyorum.. daha ben bir tane doğurdum.. eğer dikkat Edip şu göbeği toparlamazsam şeyime şeyime sarkar o sonra pantolon ceplerine falan kıstorırım genetik aynı kod aynı benim de olacağım o olsun istemem hani 50 yaşında annem hala yavrum diyet yapıyor .. ama helal olsun benle bir p90x3 yapıyor.. pacman hani bu laf sana

Anam ben elime defteri alayım hocam kızmasın ilk 40 gün bulgur pilavı yicekmişiz doyana kadar oh oh hergün yaparım artık bizim köy bulgurundan yağsız tuzsuz değildir inşallah
Yok yağlı tuzlu bulgurlu herşey kısır vs vs.. ekmek çok sevenlere bulgur ama yemeden de oluyor işte.. yasakları yeme de ne yersen ye saatleri var yemeklerin ona bak sıvı alım saati falanşu an yaz mevsimi zaten yemekten 2 saat sonra diyor ama bir saati doldurunca susarsam içerim ben.. bugpn ses kaydı da öyle dedi ya.. 3 lt su içmek çok saçma diyor sadece böbrek yoruyor.. henş zparla içilen 3 lt için.. ama sen ihtiyaç duyarsan başka diyor.. 1.5 kesinlikle olsun üstünü zorla içmeyin bakın duruma göre diyor..

Bir ay falan oldu netfilix izlemedim
Bağımlılık yapmıştı resmen.. hani izlediğim de güzel olsa... Her filmde ayrı bir müstehcenlik yok yok ay rahatladım bir ay izlemedim.. böööyle buralarda oyalanıyorum..

Aynen ama ben geç yatıyorum hâla sıkıntı yok
Sen başka bir şeysin ben sen gibi uykusuz kalamam.. geçen bir gece 2&3 defa kalktıkdaetğm gün göz kapağım seyirdi dayanamam ben uyumam lazım.. o günün sabahı galiba oğlanı da altın odaya kçtledşm kapıları.. onun uykusu yok .. dedim bak annecşm ben pişpiş uapıcam sen de yap 2 saatlik ninni açtım memeleri açtım o uyumadı tabii ama ben uyudum ninni bitmiş beni dürtüyor er eee eee diyo

Ayyy maşallah kuzuya benimki gözümü kapasam ü üüüürüü üüüü diye horuz giibi ötüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…