Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten öyle dün 32 bin adim attım ama gel bir de bana sor. Zamanının çoğunu alıyor bi de bacağımdaki yorgunluk daha geçmedi her şey dozunda güzel galiba
Canım o kadar saat nerde nasıl yürüsün ben genelde sabah 1.5 ogleden sonra 1 saat yürüyorum pektim çıkıyor resmen

Boynuz kulağı geçti desene
Günaydın canım
Ben kalkınca kızım da uyanmıştı, yanıma geldi, beni uyutmusşimdi gözümü bı açtımaboooooo Didim
Hahaha ben 7.20 de uyandım bugün ama şuan acayip uykum var 1 saat kestirebilirim

Günaydın kızlar.. Bu defa 6.30 da uyanip tekrar uyumuşum.8de uyandım. Heryerim ağrıyor. Şimdilik yürüyüşe çıkamadım.Halbuki ilk yürüyüşüm değil ama 21 bin adım yormuş beni. Ama bu 21000 adımın yaklaşık 2 saati açık havada yürüyüş. 30 dakikası voleybol.. 45 dakikası da evde koşu,yürüyüş,dans karışımı biseyler yaptım. Biri evin içindeki yaptıklarımı görse kafayı yediğimi düşünülebilirdi.
Ama evin içinde bunları yaparken de heryerim çalıştı. Böyle giderse vücudumuz kilo verirken güzel şekillenecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…