- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.301
Ben 12 de kalmışım canım yaa neyse diğer günlere artıkCnm artık saat 10da son. 12 ramazan içindi
O da neydi öyleAyy ben görüntülü konuşmaya daldım yaa neyse artık kendi birinciliği mi ilan edeyim 38 bin 238
Hadi ya dün o kadar ip atladık kapanmadimi.
Nerdeyse 6 saat?nasıl yuruyebiliyorsun?hergun bu kadar yurusen yeme ye vaktinmi kalırAyy ben görüntülü konuşmaya daldım yaa neyse artık kendi birinciliği mi ilan edeyim 38 bin 238
Gerçekten öyle dün 32 bin adim attım ama gel bir de bana sor. Zamanının çoğunu alıyor bi de bacağımdaki yorgunluk daha geçmedi her şey dozunda güzel galibaNerdeyse 6 saat?nasıl yuruyebiliyorsun?hergun bu kadar yurusen yeme ye vaktinmi kalır
Günaydın :)
29 Mayıs-5 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
fancynancy
ortabahar
Boynuz kulağı geçti desene
Canım o kadar saat nerde nasıl yürüsün ben genelde sabah 1.5 ogleden sonra 1 saat yürüyorum pektim çıkıyor resmenGerçekten öyle dün 32 bin adim attım ama gel bir de bana sor. Zamanının çoğunu alıyor bi de bacağımdaki yorgunluk daha geçmedi her şey dozunda güzel galiba
Hahaha ben 7.20 de uyandım bugün ama şuan acayip uykum var 1 saat kestirebilirimBoynuz kulağı geçti desene
Günaydın canım
Ben kalkınca kızım da uyanmıştı, yanıma geldi, beni uyutmusşimdi gözümü bı açtım aboooooo Didim
Günaydın canımGunaydinnn kizlar
Haklisin canım gerçekten öyle 3 turda falan anca tamamlanır .Canım o kadar saat nerde nasıl yürüsün ben genelde sabah 1.5 ogleden sonra 1 saat yürüyorum pektim çıkıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?