Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nerdeyse 6 saat?nasıl yuruyebiliyorsun?hergun bu kadar yurusen yeme ye vaktinmi kalır
Kuzum dün yağmur yağınca yine koridorda 15 bin adım attım sonra yemek yapmak için mutfağa gittiğimde 1 soğan doğradım evde 2 tur attım sonra domates doğradım yine yürüdüm her yaptığım işin arasına koydum yemekten sonra da ablamla yürüyüşe gittim ama 1 adım bile atacak halim kalmadı

Hahaha ben 7.20 de uyandım bugün ama şuan acayip uykum var 1 saat kestirebilirim
ooo olmaz, uyuma ki akşam erken yatabilesinaç Leslie yap uykun geçer
Günaydın kızlar bu arada ben de erkencisin bugün namaz sonrası uyumadım kahvaltı bile sabah 6 gibi yaptık
Ne güzel oluyor değil mi namaz sonrası uyumamak bu hafta namazsziz olunca benim sarktı uykular

ooo olmaz, uyuma ki akşam erken yatabilesinaç Leslie yap uykun geçer

Ne güzel oluyor değil mi namaz sonrası uyumamak bu hafta namazsziz olunca benim sarktı uykular
Uyumadım uyumadım evin ufak tefek işlerini yaptım şimdi de yürüyüşe cikcam

Aynen canım oğlum yanımda idi.. şimdi yine sahildeyiz ceza ceza diye resmen bekliyorum
Aman dikkat et canim, ben de yarını bekliyorum kapı önünden daha uzağa götürebilmek için
Uyumadım uyumadım evin ufak tefek işlerini yaptım şimdi de yürüyüşe cikcam
Süpersin, işte böyle, bir iki gün zorlanirsin ama geçer
Gerçekten çok güzel oluyor ramazandan önce hep öyle yapıyordum ama şimdi zorlaniyorum
Düzen bozuluyor illaki ama aynı düzeni tekrar oturtabilmek de bizim elimizde, konfor alanından çıkmak lazım

Dün yediğim kısır ödem mi yaptı acaba ben +500 çıktım düne göre geçen salı ölçülmüştüm, her hafta olcecegim kendimi.gibekte ve belde incelme var bir cmde üst bacakta, diğerleri aynı.gecen haftaki tartı dan 100 Gr asagidaymisim olculurken

Kısır yapar dünkü yürüyüş biraz yapmış olabilir ama +500 de fazlaymış , takip et bakalım üzülme

Sabah koltuklarda yatıp duruyordum dedim kalk Esra canlan gittim enerji tavan yaptı :)
İnsan çıkana kadar üşeniyor. Sonra da iyi ki çıkmışım diyor. Vallahi ikili oynuyoruz bu hayatta hep. Ben de öğleden sonra spor yapacağım tekrar inşallah. Şimdiden söyleyeyim. Şimdi yine ders çalışıyorum (Burada işim ne o zaman di mi bunu yazıp çıkıcam) Spordan sonra durum bilgilendirmesi yapacağım ne kadar yapamadığımla ilgili.

Üzülme bir günde 500 gr yağ alamazsın istesen de canımcım. Ödemdir o. Su iç yarına -700 inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…