- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.521
Bim e gelecekmiş galiba
Anne sözü dinle al kuzumAnnem bana bugün siperlik almış, kendisi de takmış biraz komik oluyor ama yarın gidip alayım bari en iyisi o yine.
Bakmak lazım bende istiyorum ama nasıl olur bilmiyorumAy uygun olur fiyatı da. Ne zaman gelecek acaba.Bir de güvenilir mi acaba calori ve adım sayarı tabii...
Ohhhh süper ter atmışsındır bu kadar spor şişkinliğinide alır götürür inşallahİyi gitti kuzum ama yetmedi bana ablam hadi gidelim diye diye sinir etti yarın Bi aksilik çıkmazsa erken gitmeyi düşünüyorum ben yoruldum ama canım çıktı bugün yattığım yeri beğenicem belli
Bende anlasam su tartının dilinden
50 kuzumKaç lira ki
Selamlar herkese tekraar. Bugün çok aktif olamadım. Yarın ve öbür gün de öyle olacak gibi.Son iki günüm kaldı. Bir de bugün biraz hasta gibi oldum, niye bilmiyorum. Halsizlik çöktü birden. Baya da tatlı istedi canım. Hala istiyor. Yemedim tabii ki. Menümü ve sporumu yazıp uyuyacağım. Hepinizi seviyorum, öpüyorum. ♥
Kiz zaten benim gittigim spor salonunda 3 koşu bandı 1 bisiklet 1 eliptik her birinden 1 er tane ne olduğunu bilmediğim 3 alet var o zaman hiç gidilmez@EceZMaariftakvimi balpamuk toplu anlatayım o zaman kuzucuklarım
Eldiven maske zorunlu duvarlarda dezenfekte ler var el için ayrıca birer alet arayla spor yapabiliyorsunuz örneğin 4 tane koşu bandı var 2 kişi sadece kullanabiliyor. Ateş ölçümü yapılıyor. Ama tavsiyemdir kızlar siperlik alın maskeyle ağzınızdan nefes alamıyorsunuz ben bunu diyeyim siz anlayın nereden aldığımı
Olur vallasen tartının fotoğrafını koy biz anlatalım sana.
Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Ay yok öyle eziyet oluyor sporKiz zaten benim gittigim spor salonunda 3 koşu bandı 1 bisiklet 1 eliptik her birinden 1 er tane ne olduğunu bilmediğim 3 alet var o zaman hiç gidilmez
Kucuk yer 2 tane spor salonu var biri kadin erkek karışık ben ortuluyum oraya gidemem biride bu bide belediyenin yeri var bodrumdan bozma spor salonu havalandırma yok bisey yok
Aman bu hafta diğer ucu görmek istemiyorumOrtamız yok yaa hep Uçlarda yaşıyoruz.
Daha önceside söylemiştim benim icin uzun bi süreç olacak durduğu zamanlar özelliklede kış aylarında bi duruş yaşayacağımı biliyorum o yuzden cok yönlü seyler dusunuyorum
Mesela şu 21 günlük şekersizden sonra belki bi ara ıf uygularım belki deyişler uygularım diyetisyen listeleri var elimde belki onları uygularım diyetistenede giderim ama nolursa olsun bu kendime verdiğim son sans o yuzden bıkmadan ilerlemeye calısıcam
Tek yapabildigim spir o zaten yürümekten pişip oldumAy yok öyle eziyet oluyor spor
Yaz geldi sen kendine yürüyebileceğin güzel bir parkur bul yeter
Gerekirse 1 araçla flan gidilsin ama güzel bir yer olsun uzun uzun yürü
Demek ki biz fazla spordan kilo veremiyoruzsorunu buldum tamamdır bu iş
Bizim için olmadığı kesinKızlar ya Bim e trambolin geliyormuş o çocuklar için mi nette ölçülerine göre bir bakayım dedim muadilleri Max 55 kg diyorçocuk için olsa gerek diye düşünüyorum
Benimki 100cm 80kg daha küçüğü sıkıntı olur gibi yetişkin içinKızlar ya Bim e trambolin geliyormuş o çocuklar için mi nette ölçülerine göre bir bakayım dedim muadilleri Max 55 kg diyorçocuk için olsa gerek diye düşünüyorum
Canım onu evde nereye koydunBenimki 100cm 80kg daha küçüğü sıkıntı olur gibi yetişkin için
İnşallah canım valla kuzum bir terlemişim şimdi duştan çıktım hiç çıkmak istemedim suyun altındanOhhhh süper ter atmışsındır bu kadar spor şişkinliğinide alır götürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?