Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi gitti kuzum ama yetmedi bana ablam hadi gidelim diye diye sinir etti yarın Bi aksilik çıkmazsa erken gitmeyi düşünüyorum ben yoruldum ama canım çıktı bugün yattığım yeri beğenicem belli
Ohhhh süper ter atmışsındır bu kadar spor şişkinliğinide alır götürür inşallah

Ay en başlarda bende az kaloriyle beslenirken hep hasta oluyordum. Sonra bünyem alışınca o sorun ortadan kalktı. Bir süre direnci düşüyor insanın ama alışana kadar sabır işte...

Kiz zaten benim gittigim spor salonunda 3 koşu bandı 1 bisiklet 1 eliptik her birinden 1 er tane ne olduğunu bilmediğim 3 alet var o zaman hiç gidilmez

Kucuk yer 2 tane spor salonu var biri kadin erkek karışık ben ortuluyum oraya gidemem biride bu bide belediyenin yeri var bodrumdan bozma spor salonu havalandırma yok bisey yok

Ortamız yok yaa hep Uçlarda yaşıyoruz.

Ay yok öyle eziyet oluyor spor
Yaz geldi sen kendine yürüyebileceğin güzel bir parkur bul yeter
Gerekirse 1 araçla flan gidilsin ama güzel bir yer olsun uzun uzun yürü

Farklı programları denemek hem keyifli oluyor hem motive ediyor insanı. Ben diyet yaparken böyle denemelerle daha eğlenceli hale getiriyorum. Öff beni şimdi İzmir geriyor. Bir gidip gelsem hayırlısıyla farklı farklı programlar uygulamak istiyorum da orada zor olacak. Yine de kendi içimde bir denge tutturmaya çalışacağım. Ama dönünce bomba gibi dönmeyi ve farklı programlar denemeyi düşünüyorum. Hem hepimize renk gelir. Belki benimle uygulayan olur programları.

Kızlar ya Bim e trambolin geliyormuş o çocuklar için mi nette ölçülerine göre bir bakayım dedim muadilleri Max 55 kg diyor çocuk için olsa gerek diye düşünüyorum
Benimki 100cm 80kg daha küçüğü sıkıntı olur gibi yetişkin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…