- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.541
Sen bol bol yürü o zaman kuzumKiz zaten benim gittigim spor salonunda 3 koşu bandı 1 bisiklet 1 eliptik her birinden 1 er tane ne olduğunu bilmediğim 3 alet var o zaman hiç gidilmez
Kucuk yer 2 tane spor salonu var biri kadin erkek karışık ben ortuluyum oraya gidemem biride bu bide belediyenin yeri var bodrumdan bozma spor salonu havalandırma yok bisey yok
Benimki 100cm 80kg daha küçüğü sıkıntı olur gibi yetişkin için
Çok yer kaplamıyo yer sofrası gibi düşünebilirsin dikliyorum duvaraCanım onu evde nereye koydun
Decathlondan aldım ben çok memnunum. Muhtemelen yayları gevşemiş seninkinin, benimkinin yayları epey iyi çıktı arada eşim de zıplıyo herhangi bi esneme yok daha hiç. Bi bak bakalım aklına yatar belkiYaa pawcım benim trambolin esnekliğini kaybetti sanki. Gıcır gıcır ses çıkarıyor zıplarken. Bir de zıplama kısmının tam ortası artık yere değer oldu ben zıplarkenSanırım yeni bir tane almam gerekiyor. Seninki ne marka? Benimki voitti. Bu sefe rbaşka bir şey mi alsam acaba diye düşünüyorum. 90 cm di benimki de.
Çok yer kaplamıyo yer sofrası gibi düşünebilirsin dikliyorum duvara
Decathlondan aldım ben çok memnunum. Muhtemelen yayları gevşemiş seninkinin, benimkinin yayları epey iyi çıktı arada eşim de zıplıyo herhangi bi esneme yok daha hiç. Bi bak bakalım aklına yatar belki
Ben arada üstüne örtü örtüp yiyorum yemek üzerindeGeçen gün aynı şeyi düşünmüştüm. Kızım için bir tane yer sofrası mı alsam diye bakıyordum. Dedim ki bu trambolin aynı işi görebilir üstüne tahta mı kestirsemDoğru düzgün bir yee sofrası da bulamadım zaten hepsi suntadan yapılmış. Kaliteli bir malzeme yok piyasada, buna deli oluyorum.
Sanmam ya ondan olacağını yaylarıyla ilgilidir. Ablamın kullandığının yayları da çabuk gitti ki sadece çocuklar kullanıyo onu onda zıplıyorum bana mısın demiyo benimkinde zıplıyorum bacaklar anında pertya ben bir ara dışarı yani bizim apartman boşluğunda bıraktım onu. Acaba sıcak-soğuk genleşmesinden mi bozuldu diye düşündüm. Bence böyle şeyler de etkiliyor ömrünü.
Ben arada üstüne örtü örtüp yiyorum yemek üzerindebenimki baya sıkı yayları sallanmıyo hiç avantaja çeviriyorum
Aynen daha karlıHahahah ben yersofrası bakacağıma decathlondan bir tane çok amaçlı trambolin alayım o zaman. Arada üstünde kahvaltı yaparım, kahvaltıdan sonra da üstüneçıkıp zıplarım.
Yazdıysan da kaçırdım bide ben sorayımYorumları okumaya geldimçok hoşsunuz ya
Ayyy gercekten mi kaptancimmm cok tesekkur ederim..onore oldumMenüler güzel gidiyor canım özellikle takip ediyorum şimdiye kadar iyi ✌
Persembe günü vücudunu dinlendirki ödem olmasın Ozamana kadar spora devam edelim regliye flan denk gelmezsek güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum
İyiyim kuzum çok şükür hiç ağrım kalmadıYazdıysan da kaçırdım bide ben sorayımgeçti mi düşmenin etkileri? İyi misiin
Aşırı onore oldumm..hic dinlenemden leslie yapcam.simdiBir de no kilo da yapmayanda cok
@KuruPapatya bu hafta yok malum taşınma vs den izinli
balpamuk rahatsızmış
@ortabahar yolllarda
@EceZ dende çok fazla spor puanı gelemiyor
@bluuee da öyle istikrarlı spor yok
nrmyn de kendi kulvarında iyi gidiyor bu hafta bakalım
Oh çok şükür bundan kötüsünü hiç görme inşallahİyiyim kuzum çok şükür hiç ağrım kalmadıNasıl acı çektiysem ağrısız her günüme şükrediyorum. Allah korumuş sen nasılsın canım? Ben işe başladım diye pek yazamıyorum ama gözüm hep burda
Çok şükür canım Eminim ki koruma dönemi daha zordurOh çok şükür bundan kötüsünü hiç görme inşallahben de giremedim bu aralar pek sınanıyorum biraccık ruhen ve bedenen yorgunum ama sağlığım yerinde çok şükür
Evvet şu rengini yenilemişler böyle daha canlı olmuşPawcım markası domyos mu?
Ben de düşünüyorum bunu almayi..stollsra girerse..acaba becerebilir miyim? Bi de copk yer kapliyor mu paw?Evvet şu rengini yenilemişler böyle daha canlı olmuş
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?