Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen bol bol yürü o zaman kuzum

Benimki 100cm 80kg daha küçüğü sıkıntı olur gibi yetişkin için

Yaa pawcım benim trambolin esnekliğini kaybetti sanki. Gıcır gıcır ses çıkarıyor zıplarken. Bir de zıplama kısmının tam ortası artık yere değer oldu ben zıplarken Sanırım yeni bir tane almam gerekiyor. Seninki ne marka? Benimki voitti. Bu sefe rbaşka bir şey mi alsam acaba diye düşünüyorum. 90 cm di benimki de.

Decathlondan aldım ben çok memnunum. Muhtemelen yayları gevşemiş seninkinin, benimkinin yayları epey iyi çıktı arada eşim de zıplıyo herhangi bi esneme yok daha hiç. Bi bak bakalım aklına yatar belki

Çok yer kaplamıyo yer sofrası gibi düşünebilirsin dikliyorum duvara

Geçen gün aynı şeyi düşünmüştüm. Kızım için bir tane yer sofrası mı alsam diye bakıyordum. Dedim ki bu trambolin aynı işi görebilir üstüne tahta mı kestirsem Doğru düzgün bir yer sofrası da bulamadım zaten hepsi suntadan yapılmış. Kaliteli bir malzeme yok piyasada, buna deli oluyorum.

Decathlondan aldım ben çok memnunum. Muhtemelen yayları gevşemiş seninkinin, benimkinin yayları epey iyi çıktı arada eşim de zıplıyo herhangi bi esneme yok daha hiç. Bi bak bakalım aklına yatar belki

ya ben bir ara dışarı yani bizim apartman boşluğunda bıraktım onu. Acaba sıcak-soğuk genleşmesinden mi bozuldu diye düşündüm. Bence böyle şeyler de etkiliyor ömrünü.

Ben arada üstüne örtü örtüp yiyorum yemek üzerinde benimki baya sıkı yayları sallanmıyo hiç avantaja çeviriyorum

ya ben bir ara dışarı yani bizim apartman boşluğunda bıraktım onu. Acaba sıcak-soğuk genleşmesinden mi bozuldu diye düşündüm. Bence böyle şeyler de etkiliyor ömrünü.
Sanmam ya ondan olacağını yaylarıyla ilgilidir. Ablamın kullandığının yayları da çabuk gitti ki sadece çocuklar kullanıyo onu onda zıplıyorum bana mısın demiyo benimkinde zıplıyorum bacaklar anında pert yaylar önemli

Ben arada üstüne örtü örtüp yiyorum yemek üzerinde benimki baya sıkı yayları sallanmıyo hiç avantaja çeviriyorum

Hahahah ben yersofrası bakacağıma decathlondan bir tane çok amaçlı trambolin alayım o zaman. Arada üstünde kahvaltı yaparım, kahvaltıdan sonra da üstüne çıkıp zıplarım.

Ayyy gercekten mi kaptancimmm cok tesekkur ederim..onore oldum

Bugün işe basladim ben..eve gelince de yemek bulasik derken simdi dinlenirken buldum kendimi..sporu daha yapmadim yapip me unu de paylasacagim..bugun sekersiz 2.gun dr harika gecti cok sukur

Yazdıysan da kaçırdım bide ben sorayım geçti mi düşmenin etkileri? İyi misiin
İyiyim kuzum çok şükür hiç ağrım kalmadı Nasıl acı çektiysem ağrısız her günüme şükrediyorum. Allah korumuş sen nasılsın canım? Ben işe başladım diye pek yazamıyorum ama gözüm hep burda

Oh çok şükür bundan kötüsünü hiç görme inşallah ben de giremedim bu aralar pek sınanıyorum biraccık ruhen ve bedenen yorgunum ama sağlığım yerinde çok şükür

Oh çok şükür bundan kötüsünü hiç görme inşallah ben de giremedim bu aralar pek sınanıyorum biraccık ruhen ve bedenen yorgunum ama sağlığım yerinde çok şükür
Çok şükür canım Eminim ki koruma dönemi daha zordur benim listeye girmeme az kaldı ama artık yavaşladı kilo vermem

Ben de düşünüyorum bunu almayi..stollsra girerse..acaba becerebilir miyim? Bi de copk yer kapliyor mu paw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…